Tyrėju save vadinantis vyras tikina po vandeniu aptikęs paslaptingas piramides

piramides-po-vandeniuViena iš daugelio žmogaus ydų yra ta, kad nežinodamas atsakymo į tam tikrą klausimą, jis sugalvoja daugybę galimų variantų. Kai kurie jų skamba kvailai, kai kurie – logiškai, tačiau yra ir tokių, kurie savo mįslingumu ir mistika apipina ne vieno protą, rašo alfa.lt.
 
Socialiniuose tinkluose paplito vaizdo įrašas, kurį sukūrę žmonės bando įtikinti internautus, jog viename Floridos paplūdimyje, netoli Bahamų, giliai po vandeniu slepiasi senos piramidės. Šia teorija jau susidomėjo šimtai tūkstančių interneto vartotojų. Vieni tik pasijuokia, o kiti susimąsto – juk pasaulyje apstu nepaaiškinamų dalykų.

 

Ateivių paieškomis ir keistomis teorijomis pagarsėjęs Scottas C. Waringas naršydamas „Google Earth“ žemėlapyje pastebėjo kai ką keisto – šalia Floridos krantų išryškėjo du piramidės formos kontūrai.

 

„Aiškiai matomi piramidžių kontūrai tik įrodo, jog netoliese buvusioje saloje kadaise gyveno kažkas panašaus į majus ar actekus“, – apie savo atradimą aiškino vyras.

 

Jis taip pat pridūrė, kad vanduo geriau išsaugo įvairius statinius nuo gamtos veiksnių. Waringas tikino, kad piramidės nėra identiškos, o viena iš jų primena Didžiąją Gizos piramidę.

 



 

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Neblogai

Nieko keista. Kas ieško, tas randa.

Taip pat skaitykite