Ezoterikas atskleidė kas pasaulio ir Lietuvos laukia 2017 metais

2017-prognozePagal Rytų kalendorių, 2017-ieji vadinami gaidžio metais. Daugelis atstrologų akcentuoja tik ugnį ir sako, jog tai ugninis gaidys. Tai ne pilna informacija. Jei pasakai A, tai reikia pasakyti ir B, ir Z. Rytų tradicijoje niekada nebūna vienos pagrindinės metų stichijos. Jos būna dvi – JIN ir JAN, teigia projekto kvantinemagija.lt įkūrėjas, ezoterikas ir sąmokslo teorijų tyrinėtojas Gintaras Mikšiūnas.
 
Taigi, 2017-ieji simbolizuoja du elementus: ugnis – JIN (ugninis moteriškumas) ir metalas – JAN (vyriškas užsigrūdinimas, nepriklausomybė, aštrumas bei kraštutinių polių dominavimas).
 
Hierarchiškai ugnis JIN yra viršesnė už metalą JAN, nes jį išlydo. Taigi, 2017 m numatomas JIN energijos dominavimas JAN energijos atžvilgiu. Iš esmės tai reiškia emocinų viršenybę šalto, baivaus, sveiko proto atžvilgiu, chaosą ir harmonijos trūkumą, nes, kai jau sakėme, JIN dominavimas – perteklinis, deginantis, graužiantis, ėdantis. Tai lydančios šaltą protą moteriškos emocijos. Bet kita, šviesioji šio reiškinio pusė – metalai linkę oksiduotis, t.y. rūdyti. Tuo tarpu moteriška ugnis geba išlydyti seną, surūdijusį metala ir paversti jį nauju kūriniu. Vadinasi tai esminių pokyčių metai. Pats JAN metalas neturi galimybių pasikeisti, jei nėra JIN ugnies. Ir nėra ugnies, jei nėra metalo.

 

Taigi, 2017 m. dominuos lydanti metalą ugnis. Jin ugnis labai kaitri, bet nestabili – tai emocionalumas, jausmingumas, sentimentalumas. Tai moteriška energija, kurios atžvilgiu vyrai negali likti šalti ir abejingi. Apibendrinus tai kas pasakyta – 2017 – ieji moterų dominavimo valdžioje metai. Tai visų moterų, kurios yra valdžios hierarchijos viršūnėje atsakomybės ir sėkmės metai. Sėkmė bus tų moterų pusėje, kurios savo žavesiu ir emocijomis geba generuoti esminius pokyčius vyrų terpėje. O kadangi gaidžio metais kaip niekad anksčiau stipriai veiks veidrodinis atspidys, sėkmė alpenks tas moteris, kurios emocijų ugnį naudoja manipuliacijoms bei asmeninei gerovei ir naudai.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

2017 metais, pagal kinus, yra didelė technogeninių katastrofų, susijusių su ugnimi, tikimybė. Tai ir gaisrai, ir sprogimai, ir ugnikalniai. Būtent ugnis JIN, o ne Osama Bin Ladenas 2001 m. rugsėjo 11 d. „sugriovė“ Pasaulio prekybos centro Dvynius Niujorke. Būtent ugninio JIN gaidžio metais 1945 metais baigėsi Antrasis pasaulinis karas ir buvo numesta atominė bomba ant Hirosimos.

 

Visi verslai, visi darbai, susiję su metalais, ypatingai brangiaisiais, bus „ant bangos“. Geri metai metalurgijai, mašinų gamybai, ginklų pramonei, juvelyrams.

 

Socialiniame gyvenime šis gaidys asocijuojasi ir su metaliniu aštrumu. Tai reiškia, jog dominuos aštri kritika, kartais nemotyvuota, be jokio pagrindo, be galo skaudi. Taip pat bus karinių perversmų, revoliucijų, politinių žmogžudysčių, teroristinių atakų metai. Tikėtina, kad daugiau taikos 2017 metais pasaulyje tikėtis būtų sudėtinga. Tačiau dauguma procesų judės taikos link.

 

Greičiau bus taip: ten kur maži konfliktai, kils dideli, o kur karas ilgai tęsiasi – laukime atomazgos. Taigi, Sirijos ir Ukrainos karuose sulauksime atomazgos. Antrasis šaltasis karas tarp Vakarų ir Rusijos irgi baigsis visišku susitaikymų. Vakarams tai bus susitaikymas, o Lietuvai – antrasis Ribentropo-Molotovo paktas. Bet mūsų šalis, lyginant su praėjusio amžiaus pradžios patirtimi, išeis sausa iš vandens.

 

Kiniška tradicija pripažįsta 60 metų ciklą. Todėl 2017 metai bus panašūs į 1957 m. Būtent 1957 metais įvyko Vietnamo karas. Pagal kitas tradicijas, ciklą sudaro apie 100 metų. 1917 metais įvyko bolševikų perversmas Rusijoje. Kai kurie analitikai ir astrologai sutaria, jog Rusijai 2017-ieji bus labai sunkūs ir dramatiški dėl prasidėsiančios imperijos griūties. Tas, kuris mėgins iškilt virš kitų, bus pažemintas. O tas, kuris stengsis būti šešėlyje, bus išaukštintas. Tokia yra laiko dvasia.

 

Kaip jau minėjome, JIN ugninis gaidys reiškia kitais metais stipriai veiksiantį „veidrodinį principą“. Jei mes šiais metais ar anksčiau ką nors nuskriaudėme, įskundėme, piktinomės savo artimais žmonėmis, kaimynais, kolegomis, tai 2017 metais laukime to paties savo atžvilgiu dešimteriopai stipriau. Jei kas užsiima patyčiomis, laukite atpildo beveik iš karto. Todėl yra dar galimybė atsiprašyti ir susitaikyti.

 

Didelė atsakomybė krenta valstybės pareigūnams, kurie vykdydami įstatymą traktuoja įvykius paraidžiui, arba atstovauja vienos iš pusių interesams kurie priima perteklinius sprendimus realios situacijos, žmogiškumo atžvilgiu. Principingiems žmonėms bus nepaprastai sunku. Susvyruos jų autoritetai. Tuo tarpu įvairūs šarlatanai, ekscentrikai maudysis sėkmėje.

 

Didelė atsakomybė 2017 krenta tų profesijų atstovams, kurie tiesiogiai dirba su žmonėmis: medikams, socialiniams darbuotojams ir mokytojams, nes nuo jų geros valios priklauso pažeidžiamų žmonių saugumas ir gerovė.

 

Dabar pažvelkime į 2017 metus remdamiesi ne Rytais, bet unikalia „Kvantinės magijos“ metodika, kuri remiasi Egiptietiškomis TARO bei intuityviu gyvenimo stebėjimu. Matomi įvykiai ir tendencijos nebūtinai gali pasireikšti būtent 2017 metais. Tai maždaug trijų metų perspektyva.

 

Taigi, pirmas, logiškas pastebėjimas, jog 2017-ieji yra 2016-ųjų energijų tąsa. Tai 5-ieji metai po 2012-ųjų kvantinio šuolio, gyvenimo Naujojoje Vandenio eroje. Iki 2012 metų galiojo Majų kalendorius. Iki tol pasaulis buvo stabilesnis, ramesnis, labiau prognozuojamas. Dabar jis – nestabilus ir chaotiškas. Tačiau chaose užgimsta nauja tvarka.

 

2017 metai – patys svarbiausi po 2012 metų virsmo.

 

Žemė ir visi jos gyventojai pilnai pakylėti į naują vibracijų lygį. Tai, kas neįvyko 2012 metais, įvyks dabar. Tie, kas neįlipo per pirmas permainų traukinio duris, gali dar spėti įšokti į paskutinio vagono paskutines duris. Spės tie, kurie gebės priimti gyvenimo iššūkius ir nesipiktinti staigiomis permainomis.

 

Pasaulį stebins greitos, neplanuotos ir keistos permainos, tiek viešame gyvenime, tiek politikoje, tiek ir ekonomikoje. Žodis „keista“ bus itin dažnai naudojamas.

 

Ir toliau rinkimus daugelyje šalių laimės permainų jėgos, o sunkiasvoriai sistemininkai, įprastas „esteblišmentas“ trauksis iš pozicijų. Tai nėra demokratijos krizė. Tiesiog žmonės jaučia tiesos bei teisingumo alkį, jie tampa labiau dvasiškai subrendę negu valdantysis elitas bei viešųjų valdymo grandžių vadybininkai. Dvasinis pleištas tarp šių dvieju socialinių klasių 2017 m. ypatingai stipriai gilės.

 

Kokie nors strateginiai projektai valstybei gali būti mirtinai reikalingi, bet jie nejudės iš vietos, nes žmonės tame matys sąmokslą. Žodis populizmas bus toks dažnas, jog priimsime jį kaip normą. Įtikinti žmones nepopuliariems bet būtiniems sprendimams bus nepaprastai sunku. Todėl iš apačios atsiras naujų lyderių, kurie radikaliai keis valstybių vidaus gyvenimus. Ir tie pokyčiai bus labai ir labai skausmingi.

 

Ir toliau bėdos persekios visus tuos, kurie remiasi sociologija ir statistika. Jau ir šiais metais buvo daug ašarų dėl to, kad sociologiniai tyrimai neparodė būsimų rinkimų rezultatų. Taip atsitiko todėl, kad viskas dinamiškai keičiasi. Tai štai, pavyzdys: sociologas apklausė žmogų, šis atsakė, o po minutės, jo požiūris į gyvenimą pasikeitė. Taigi, šio X faktoriaus niekas negali numatyti. Todėl ir 2017 metai bus nelengvi toms verslo bei viešojo gyvenimo sektoriams, kurių veikla priklauso nuo prognozių, t.y rinkodara, politika ir pan. Situacija tik blogės. Valdžios negalės suprasti ko nori žmonės, nes tos priemonės, kuriomis tiriamas visuomenės pulsas dar labiau neveiks. Pardavėjai ir politikai nežinos kaip įtikti vartotojams ir šaudys pro šalį.

 

Ryškės žmogaus ir sistemos konfliktas bei nesuderinamumas. Tai reiškia chaosą ir nesusiklausymą dideliuose kolektyvuose. 2017 metais, kaip ir 2016 m. stiprėja individuali energetika ir silpsta kolektyvinė, vadinasi silpnėja viešojo sektoriaus efektyvumas, pavaldiniai neklauso komandų, nepaklusta hierarchijai, atsiranda daug maištininkų, kurie drumsčia vandenį. Įtikinti žmogų daryti ir gerus darbus, ir kvailystes bus nepaprastai sunku. Daugiau tiks posakis: „ir vienas lauke karys“, netiks sakyti: „visi už vieną, vienas už visus“.

 

Dar 2015 metais Saturnas įėjo į Šaulio žvaigždyną. Toks derinys nepalankus Europos Sąjungai, todėl prasidėjo jos byrėjimas. Procesas negrįžtamas. Ši tendencija išliks ir 2017 metais. Kitos šalys, kurios referendumu bandys išeiti iš ES bus Prancūzija ir Olandija. Žmonėms natūraliai atsibodo pabėgėliai, gėjai, lobistiniai verslo klanai ir korupcinės valdymo schemos. Europos Sąjunga pilnai subyrės 2019 metais. 2020 metais bus atšauktas euras. Taip yra todėl, kad Europos Sąjunga paprastų piliečių sąmonėje nėra vertybė. Todėl, kad žmonėms atrodo, jog ES nutolo nuo dvasingumo, krikščioniškų vertybių. Tačiau ES žlugs kitaip negu buvusi SSSR. Greičiausiai liks tik Šengeno erdvė, bendra ekonominė rinka. Vadinamajam Lisabonos projektui tapti kūnu – nelemta. Centralizacija, integracija ES viduje nebeįmanoma.

 

Amerikai, atėjus D. Trumpui į prezidento postą, bus nelengvi metai. JAV galia ir įtaka pasauliui susilpnės, bent tik iki 2017 pabaigos. Amerika pavojingai suklestės 2019-aisiais, kai Europos Sąjunga risis į visišką bedugnę, o iki tol gali būti visko. Pasikėsinimas nuversti JAV prezidentą (jis gali susirgti nepagydoma liga) gali būti įvykdytas 2017 metų gruodį. Tačiau sąmokslininkai bus susekti, o kaltininkai nubausti.

 

Rusija gyvena 100 metų ciklu. Lygiai prieš 100 metų Leninas su bolševikais nuvertė teisėtą Rusijos valdžią ir beveik 70 metų statė komunizmą. 2017 metais Rusijoje nepraeis be pėdsakų. Maskvoje bus „Maidanas“ Raudonojoje aikštėje. Neramumai kils „iš liaudies“, netikėtai. Maištas, skirtingai, negu 2017 metais bus žiauriai numalšintas. Gali būti, jog pučas apsiribos tik nedidelės grupės Kremliaus valdininkų nepaklusnumu Putinui, bet tai iššauks nepasitenkinimo bangą iki pat Tolimųjų Rytų, kuri greitai užsidegs, o taip pat greitai ir nurims.

 

Baisiausia tai (gal kai kam tai ir gera naujiena), kad šiose išvardintose „sistemose“: JAV, Rusijoje, ES, t.y. visame Vakarų pasaulyje žmonės vis labiau nepasitiki viešais lyderiais, jų neklauso, neklausys ir toliau. Tas nesusikalbėjimas įgaus pavojingas kraštutines formas. Jeigu, neduok Dieve, JAV ir Rusija pradėtų kariauti, paprasti žmonės, taip vadinama vidutinė klasė į apkasus neitų, kariautų abiejų šalių elitiniai pulkai, diversantų, provokatorių grupės nekonvenciniais būdais. Dauguma žmonių tiesiog nesutiks dalyvauti tose kvailystėse.

 

To negalima būtų pasakyti apie Kiniją. Panašu, kad 2017 metais Kinijos, kaip ir kitų Azijos kraštų ekonominė galia trauksis. Ir toliau trauksis visa Azijos ekonomika, išskyrus Indiją. Rusijos ir Kinijos sąjungos prieš JAV ir ES nebus. Nei kortos, nei atsrologija to nerodo. Tai pakankamai skirtingos sistemos ir jos energetiškai viena prie kitos nedera. Greičiau derėtų JAV ir Rusijos sąjunga prieš Kiniją, bet ne atvirkščiai.

 

Globalaus karo 2017 tikrai nebus. Tačiau noro suskaldyti pasaulio bendruomenę į du nesutariančius polius kaip Šaltojo karo laikais bus labai daug. Tiesiog yra tam tikra pasaulio architektų grupė, kuri planuoja žmonijos gyvenimo raidą, ekonomikos bei politikos tendencijas keliasdešimt, o gal ir kelis šimtus metų į priekį. Tačiau ir jie daro klaidas, ir jų prognozės – netikslios.

 

Viena iš teorijų, kaip skatinti žmoniją vystytis – suskaidyti tautas ir tarptautines sistemas į kelias nesutariančias grupes, skatinti jų konfrontaciją bei konkurenciją manipuliuojat ideologijomis, egoizmu ir nacionalinėmis-ideologinėmis ambicijomis. Globaliuose konfliktuose nėra teisių pusių, yra tik interesai.

 

Nors 2017 metais pasaulinio karo nebus, šūkis: “Pasauliui Taiką!“ bus kaip niekad aktualus.

 

2017 metais „Islamo valstybė“ iš politinio žemėlapio niekur nedings. Tačiau galia nusilps. Iš esmės karas Sirijoje 2017 turėtų baigtis. Metų antroje pusėje nustebins Šiaurės Korėja. Režimas neteks vieno iš lyderių.

 

Beveik visose ekonomikos šakose vyraus neapibrėžtumas.

 

Strateginių žaliavų rinkoje – štormai keis štilių labai dažnai. Naftos kainos tai kils, tai kris, bet iš esmės mums, vartotojams benzinas neturėtų ženkliai brangti, o ar benzino kaina palanki vienai ar kitai valstybei, ar tai skatins ekonomikos augimą, ar kritimą – mums vienodai šviečia. Svarbiau – asmeninė kišenė. Juk vis viena kainų rinkose savo susirūpinimais nepakeisime. Vertybinių popierių rinkose – taip pat jokio aiškumo, jokių nuspėjamų tendencijų, visiška loterija. Taip yra todėl, kad per vieną sekundę dėl visiškai nežinomų ir logikai nepavaldžių dalykų gali kas nors iš esmės pasikeisti. Ir tokie dalykai bus tokie dažni, jog prie to reiks arba prisitaikyti arba su tuo kaip nors kovoti. Bet kam kovoti, geriau prisitaikyti.

 

2017 metai bus didelių mokslo atradimų metais.

 

Šie atradimai jau atrasti, tačiau jie bus paviešinti. Pirmiausia tai susiję su energetika. Gali būti, jog po kokių 5 ar 6 metų naftą mes pamiršime taip, kaip dabar pamiršome akmens anglį. Mes pamiršime degalines, kaip pamiršome kaip atrodo telefono būdelės. Tai bus ilgas procesas, kol nauja energijos rūšis pasieks namų ūkius. Bet jo pradžia – 2017 metai. Permainos energetikoje ateis iš Amerikos. Tai iš dalies susiję su D. Trumpo prezidentavimo JAV laikotarpiu.

 

Visą pasaulio medikų bendruomenę sukrės galingi korupcijos skandalai. Bus paviešintos farmacininkų vykdomos politikų ir net dvasininkų papirkinėjimo schemos. Skandalai iš esmės palies Vakarų Europos ir Centrinės Amerikos valstybes. Bet šie korupcijos skandalai, kurie iš pamatų sudrebins net galingąją Pasaulio sveikatos organizaciją, bus mažiau pastebimi negu mokslo proveržiai sudėtingų ligų gydymo srityje. Nauji vaistai gal ir nebus atrasti, tačiau šis proveržis susijęs su tikslesne diagnostika ir ligų priežasčių nustatymu. Visuomenės sveikatinimas bus ta verslo sritis, į kurią labiausiai apsimokės investuoti. Tiesiog likimas suves tuos, kurie turi idėjų, bet neturi pinigų su tais, kurie turi jų per daug ir ieško naujos bei patrauklios nišos.

 

Ir apskritai, 2017 metai bus ypatingi tuo, jog į dienos šviesą bus ištraukta daug paslapčių, susijusių ir su dalelių fizika ir su tolimuoju kosmosu. Kontakto su ateiviais dar nebus. Kontaktui buvo ruošiamasi dar 2012 metais, tačiau atskleidimas nukeltas dešimtmečiui.

 

Aukso amžius visoms pramonės šakoms, kurios susijusios su metalais: mašinų gamyba, elektronoka, tauriųjų metalų apdirbimu, juvelyrika ir t.t. Į šias pramonės šakas galima investuoti. Transporto sritis bus paženklinta gaisrais traukiniuose ir lėktuvuose. Objektai užsidegs dėl mažiausios kibirkšties. Dėl šių ir kitų priežasčių draudimo verslui bus sudėtingi metai. Nelengva bus bankams ir bankininkams. Todėl kad didėjantis bendras chaoso kiekis finansams nėra rojaus sąlygos stabiliai dirbti. O kaip mes jau sakėme, chaosas bus kasdienybė, jo masteliai tik didės. Dar viena gera žinia – ekonominės krizės, tokios kaip 2008 metais dar nebus. Gili krizė su dar nemalonesnėmis pasekmėmis Vakarų ekonomiką ištiks tik 2019-2020 metais. Taip, kad turime laiko įkvėpti oro.

 

Plaukte plaukia informacija apie didelį potvynį Dunojaus baseine, kurias sukels pavasarinės liūtys. Galimi žemės drebėjimai Šiaurės Meksikoje, Kalifornijoje, Karibų salose.

 

Kokios energijos laukia Lietuvos 2017 metais

 

Bendras chaosas neaplenks ir Lietuvos. Tačiau Baltijos šalys skleidžia ypatingą, specifinę energetiką. Lietuvos perspektyva – viso regiono dvasinis centras. Lietuva į tai žengia šimtamyliais žingsniais.

 

Iš esmės mūsų šaliai bus pakankamai ramūs metai, išskyrus emocijų proveržius. Žiniasklaidai bus ką veikti. Gali būti atvertos senos korupcijos bylos, siekiančios 2000-ųjų pradžią. Bus paviešinti svetimų valstybių agentai, kurie savo juodą darbą dirbo nuo KGB laikų, o jų pavardės šokiruos visuomenę.

 

Ir pagal Taro ir pagal astrologines tendencijas, nauji mokesčiai įvesti nebus. Tai nepalankūs metai naujiems mokesčoiams įvesti ar esamiems didinti. Pensininkai iš tikkrųjų sulauks didesnių pensijų, biudžetininkai – algų. Bendra žmonių nuotaika pamažu gerės. Tačiau emigracijos sustabdyti dar nepavyks. Naujo darbo kodekso taip pat dar bebus bent iki metų pabaigos.

 

2017 metais Rusija Lietuvos tikrai neužpuls. To nerodo nei Planetos, nei TARO.

 

Netgi priešingai – visiems netikėtai pagerės Lietuvos ekonominiai santykiai su Rusija. Atsigaus maisto pramonė, eksportas į Rytus. Tiesiog tai bus bendra pasaulinė, europinė tendencija, kuri nuo Lietuvos valdžios mažai tepriklauso.

 

Ir toliau Lietuvoje nesiseks didelėms, tradicinėms sistemoms. Čia turime omenyje ir politines jėgas, ir dideles verslo organizacijas. Vadinasi ir toliau nesiseks konservatoriams, liberalams ir socialdemokratams. Nepalankus metas įmonėms jungtis, plėstis į dideles skėtines organizacijas. Dideliems prekybos centrams, koncernams geriau apsijungti iki 2017 m. vasario, nes po to visi metai tam nėra tinkami. Kaip ir Lietuvoje, taip ir pasaulyje pokyčių greičiai tik didės. Susivokti permainose ir prie jų tinkamai prisitaikyti gebės tik kūrybingi bei lankstūs subjektai. Ir tokia tendencija tik gilės.

 

Iš esmės Lietuvai 2017 metai nebus per daug sunkūs. Greičiau tai vilties ir teisingumo metai. Naujos eros mūsų valstybės gyvenime pradžia. Valstybinėje sistemoje vyks kartų pasikeitimas, o tuo pačiu – tai šuolis į naują kokybę. Galų gale bus įteisinta netradicinė medicina.

 

Ekonominės krizės Lietuvoje irgi nenusimato. Energetiškai sunkiausi mūsų valstybei bus ne ateinantys 2017-ieji, o 2018 metai. Lietuva irgi gyvena pagal 100 metų ciklą. Vadinasi gali būti išbandytas mūsų šalies valstybingumas.

 

Parengė: Gintaras Mikšiūnas

 

Šaltinis: kvantinemagija.lt

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
briedis

Tiek kas cia parasyta supranta bet koks savo galva mastantis zmogus, kaip ir politiku kalbose jokio konkretumo paliekant atsitraukimo kelia. Vient tik speliones atsizvelgiant i dabartine geosituacija, ir aplamai prie ko cia gaidys antras pasaulinis, ugnis ir pastatai dvyniai? kazkoks kratinys, bandyta susieti ale kakutis kazkoks isejo, zodziu kaip visat ispustas burbulas

Alvydas

Taip, žodžių daug, bet esmė tik keliuose sakiniuose. Keista, bet gana teisingi sakiniai. O ar tai pasitvirtins – laikas parodys.

briedis

daug prirasyta ir nieko nepasakyta, kaip ir paskaitos jo pilstymas is tuscio i kiaura zodziu daug esmes jokios. tikras politikas makaronu ant ausu kabintojas

Taip pat skaitykite