Sėkmę viliojantys namai: paprasti patarimai atneš gerovę į Jūsų būstą

dulkiu-sluostymasNamai – vieta, kurioje ilsimės, mylime, pradedama vaikus, kuriame naujas idėjas, užprogramuojame save sėkmei… Praktiškoji namų magija paprasta ir būtina. Dažniausiai ja naudojasi moterys, rašo gyvenimo būdo žurnalas „Nuo… iki“.

 

Šalin dulkes ir purvą

 

Buto švara – vienas svarbiausių dalykų siekiant gyvenimiškosios sėkmės. Tai lengva paaiškinti: argi jums malonu užeiti į dulkėtą ir nešvarią patalpą? Ne? Ir sėkmei nemalonu!

 

Purvas iš buto palengva persikelia ir į Jūsų sielą. Gal yra išimčių, tačiau kažkodėl visų sėkmingai gyvenančių žmonių namai – tarsi vizitinė kortelė – spinduliuoja švara ir grožiu.

 

Magija namuose

 

Valant namus pravartu pasitelkti į pagalbą magiškus pagalbininkus.

 

Eteriniai aliejai. Į grindų plovimui skirtą vandenį įpilkite eterinių aliejų. Būtina sąlyga – šių aliejų aromatas turi būti jums labai malonus. Priešingu atveju aliejai gali tik pakenkti. Gerųjų, valomųjų ir sėkmę viliojančių savybių turi kedrų, arbatmedžių, eukaliptų, čiobrelių, šalavijų, citrusinių vaisių aliejai. Jie užkerta kelią negatyviai energijai ir įkrauna namus pozityviąja, atkuria erdvės harmoniją ir suteikia pilnatvės jausmą čia gyvenantiems žmonėms.

 

Druska. Jos kristalai – stiprūs kosminės energijos laidininkai. Jie sugeria blogąsias vibracijas, apvalo patalpas, padeda atgauti jėgas. Ne veltui mūsų proseneliai, išsiruošdami į tolimą kelią, pasiimdavo maišelį druskos ir nešiodavosi kaip amuletą. Nešvariose vietose druskos žiupsnelį mesdavo per petį saugodamiesi nuo blogųjų jėgų. Iš čia ir paprotys atėjus svečiams statyti ant stalo atvirą druskinę, kad ji slopintų susirinkusiųjų blogas mintis ir norus.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Druskos galima įberti į vandenį valant langus, grindis, daiktus. Taip pat pabarstyti ja daiktus, kurių negalima plauti: pavyzdžiui, paberti jos ant fotelio, kuriame sėdėjo pavydi draugė, ar ant lovos, kuriame sveiko sunkus ligonis. Druska kaipmat pašalins neigiamą energiją.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Acto galia – išties magiška. Ne veltui jis naudojamas šalinant nužiūrėjimus, prakeiksmus. Actas veikia greitai, neutralizuoja neigiamą energiją. Todėl juo tirpale praskalaukite sendaikčių parduotuvėse įsigytus drabužius, išplaukite senovinius daiktus, nuvalykite baldus. Įpilkite jo į vandenį, kuriuo plausite grindis, skalausite jo tirpalu indus – taip pašalinsite iš darbo atsineštą blogąją energiją, kurią „pasigavote“ bendraudami su nemaloniais, pavydžiais žmonėmis. Acto galima įpilti į vonią, ypač jei joje maudėsi surūgęs namiškis ar jums nemalonus žmogus.

 

Žolelės. Gerą aurą namie palaiko pačios paprasčiausios žolelės. Jos puikiai neutralizuoja slaptąją neigiamą energiją. Rinkitės šalavijus, petražoles, jonažoles – tai stiprūs namų apsaugininkai. Tačiau tinkamos ir kitos žolės, svarbu pasirinkti jas vadovaujantis vidiniais pojūčiais. Paruoškite jų nuovirą: į indą įberkite nelyginį žolelių skaičių (bet ne daugiau kaip devynias), užplikykite verdančiu vandeniu, leiskite prisitraukti. Įpilkite šio nuoviro į vandenį plaudamos grindis, valydamos dulkes, skalaudamos patalynę.

 

Namų orą galite apvalyti apšlakstydamos patalpas sūriu vandeniu, sumaišytu su žolelių nuoviru.

 

Gėlės. Vasarą geriausias dalykas – gyvos, jūsų mėgstamos gėlės vazose. O pats paprasčiausias patalpų kvėpiklis toks: į 100 g vandens įlašinkite 9 lašus savo mėgstamo aromatinio aliejaus. Pripildykite purkštuvą, smarkiai jį supurtykite ir išpurkškite kiekvieną namų kampą po tris kartus.

 

Nereikalingus daiktus – lauk!

 

Atsikratyti problemų galite atsikratę senų, sunkios energijos prikaupusių daiktų. Beveik visų pasaulio tautų tradicijose gyvuoja paprotys ištuštinti gyvenamąsias patalpas, kad būtų lengviau prisivilioti sėkmę.

 

Taigi reikia ne rečiau kaip kartą per pusmetį surengti visuotinę reviziją ir išsivaduoti nuo nereikalingų daiktų. Išmetę senus rakandus sukursite vietą naujiems daiktams ir, žinoma, sėkmei.

 

Daiktai sukurti tam, kad tarnautų žmogui. Tapę nereikalingi jie ,,vampyruoja“ – sutraukia gerąją namų energiją, sveikatą, idėjas; užgožia mūsų asmeninę erdvę ir maitinasi šeimininkų gyvybine energija.

 

Taigi vadovaukitės išminčių taisykle: „Naudokis, mylėk arba išmesk!“ Tai vienas iš greitų ir veiksmingų būdų pakeisti savo gyvenimą. Taip atversite kelią permainų energijoms.

 

Ypač svarbu išsivaduoti nuo daiktų, primenančių iširusius santykius, sunkius išgyvenimus ir blogus žmones. Negailestingai meskite lauk nereikalingas dovanas, kurios metų metus dulka spintose.

 

Natūrali atranka su švytuokle

 

Įsiklausykite į save – kokias emocijas jums sukelia skirtingi daiktai? Palikite tiktai tuos, kurie jus pozityviai nuteikia ir energiškai „įkrauna“. Nesaugokite vazos ar karolių tiktai todėl, kad jie brangūs, nors juos padovanojo jums labai nemalonus žmogus.

 

Jei abejojate, ar jums palanki kokio nors daikto energija, pasinaudokite švytuokle. Ją labai paprasta padaryti: ant medvilninio ar lininio siūlo, kurio ilgis maždaug dvidešimt centimetrų, pakabinkite žiedą ar pakabutį. Švytuoklę palaikykite virš dominančio daikto. Jos sukimasis pagal laikrodžio rodyklę arba vertikaliai (pirmyn atgal) reikš teigiamus atsakymus (daiktas jums tinka, turi pozityvios energijos), sukimasis prieš laikrodžio rodyklę arba horizontaliai – daiktas neigiamas.

 

Žvakė valo ir pildo norus

 

Žvakė yra vienas stipriausių magijos atributų. Ja galima ne tik prakeikti, bet ir išgydyti, įgyvendinti slapčiausius norus, išvalyti namus.

 

Žvakė padeda išvalyti namus nuo prakeismų, nesėkmių, išvengti neturto, depresijos ir nemigos. Tam reikia atlikti paprastą ritualą. Užsidarykite kambaryje, į kurį per užuolaidas nepatenka saulės spinduliai.

 

Kambaryje turi būti stalas ir minkštas krėslas. Patogiai ant jo atsisėskite, ne mažiau nei minutę ramiai žiūrėkite į žvakės liepsną. Palengva pradėsite jausti malonų atpalaiduojantį dilgčiojimą visame kūne. Po 7 minučių pailsinkite akis ir, jei norite, ritualą pakartokite. Tai daryti reikia prieš naktį. Kartoti tą patį ritualą reikia 7 dienas (pradėti sekmadienį ir pabaigti kitą sekmadienį taip pat prieš einant miegoti). Šis ritualas padeda atsikratyti galvos skausmų, nervų ligų, „išsivalyti“ nuo nužiūrėjimų ir jums pasiųstų prakeiksmų.

 

Jei norite, galite sugalvoti norą ir atlikti tą patį ritualą, tačiau šiuo atveju geriau naudoti spalvotas žvakes. Raudona žvakė tinka meilės norams įgyvendinti, žalia – profesiniams reikalams tvarkyti. Geltona žvakė turi saulės energijos, todėl šalina depresiją ir apatiją, suteikia jėgų, žvalumo ir pasitikėjimo. Ruda žvakė tinkama galvojant norus, susijusius su šeimynine laime. Mėlyna padeda mokantis, violetinė aktyvuoja apsaugines organizmo funkcijas – jums niekas negalės pakenkti.

 

Butą nuo energinio purvo geriausia valyti degančia balta žvake. Tiesiog uždekite tokią žvakę ir apeikite su ja visus namų kampus.

 

Parengta pagal gyvenimo būdo žurnalo “Nuo… iki…” inf.

 

nuo-iki-logo

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite