Psichoenergetinių atakų rūšys

Atakuoti gali paprasti žmonės, agresyviai besielgiantys mūsų atžvilgiu ir turintys įgimtą galingą psichoenergetiką, ekstrasensai, magai, kurie tiesiogiai kontaktuoja su mumis vienokioje ar kitokioje situacijoje, arba randasi toli nuo mūsų ir veikiantys distanciniu būdu.
 
1. Psichoenergetinė ataka – tai trumpalaikis smūgis žmogaus aurai, sukeltas neigiamų emocijų arba atliekamas sąmoningai ir siekiantis susilpninti žmogaus valią, ko jėgas, išmušti iš emocinės pusiausvyros.
 
2. Psichoenergetinis spaudimas – nuolatinis žmogaus auros poveikis, turintis tikslą ją deformuoti, pajungti žmogų savo valiai, nuslopinti jo aktyvumą ar sumažinti jo poveikį aplinkai. Gali būti taikoma tiek kartu su psichologiniu spaudimu, tiek be jo, subtiliąjame lygmenyje.
 
3. Astralinis energetinis prisiderinimas – subtilus žmogaus auros paveikimas, siekiantis prijungti prie jos svetimą aurą, turint tikslą gauti priėjimą prie žmogaus energetinių atsargų ir valdyti svetimą valią.
 
4. Astralinio laido sudarymas – baigiamojo astralinio energetinio prisiderinimo stadija, leidžianti distanciškai valdyti kitą žmogų grobiant jo energiją. Astralinio laido kanalu žmogus, linkęs į energovampyrizmą, maitinasi kito žmogaus gyvybine jėga ir tokiu būdu daro jį priklausomą nuo savęs, savo valios ir polinkių.
 
5. Psichoenergetinis vampyrizmas – sistema įvairių poveikių žmogaus aurai, susidedančių iš įvairiausių kombinaciojų, nuo agresijos iki meistriško pataikavimo. Visu tuo siekiama grobti svetimą energiją. Iš esmės tai subtili energetinė manipuliacija kitu žmogumi.
 
6. Psichoenergetinis įsiskverbimas (nužiūrėjimas) – įsiskverbimas į kito žmogaus aurą atakuojant, prisiderinant ar kitokiu vampyriniu metodu, kuris sugriauna užtveriamąjį subtiliojo apvalkalo tinklą. Kartais nužiūrėjimas įvyksta paviršutiniško vizualinio kontakto tarp aukos ir agresoriaus būdu, kai puolantysis pramuša silpnesnę aurą ir prasiskverbia į ją su savo paties energija.
 
7. Psichoenergetinis užkrėtimas – gilus prasiskverbimas į kito žmogaus aurą ir jos subtiliųjų struktūrų dezorganizacija, atliekama išplatinus joje neigiamai įkrautą energiją. Jeigu nužiūrėjimo, kaip paviršutiniško auros pažeidimo, pasekmes galima likviduoti palyginti lengvai, tai užkrėtimą įveikti yra nepalyginamai sudėtingiau.
 
8. Transas – subtilus žmogaus sąmonės psichoenergetinis poveikis, kurio tikslas yra susilpninti jos aiškumą, suvokimo adekvatumą, įvesti į ypatingą būseną, primenančią hipnozinį transą. Tuo momentu žmogui itin lengva kažką įteigti, jis tampa lengvatikis, padidėja emocionalumas, susilpnėja savikontrolė ir valia. Įvesti į transo būseną geriausiai moka profesionalūs hipnotizuotojai, politikai, šoumenai, žmonės su stipria bioenergetika, sutelkta valia, įgimtu magnetizmu. Tarp jų neretai pasitaiko sukčių ir avantiūristų.
 
9. Pavertimas zombiu – subtilus psichoenergetinis poveikis žmogaus sąmonei ir valiai, turint tiksla jas visiškai palaužti ir sunaikinti žmoguje sugebėjimą būti asmenybe, valdyti save ir adekvačiai vertinti aplinką. Pati sąvoka kilo iš afrikiečių magų leksikono, tačiau šis reiškinys naudojamas pačiose įvairiausiose magijos sistemose tiek senovėje, tiek dabar. Šiuo metu, be juodojo okultizmo, pavertimo zombiais metodas plačiai naudojamas specialiųjų tarnybų praktikoje, politinėse rinkiminėse technologijose, šou versle, žiniasklaidos darbe, reklamoje, taip pat įvairių sektų veikloje.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Vytautas
TinSoldier
marius

mldc :DDDD

Taip pat skaitykite