Šiurpinantis susitikimas: vyras miške įamžino sniego žmogų?

ukraina-sniego-zmgusInterneto platybėse visų dėmesį patraukė dar prieš kelerius metus įamžintas, bet tik dabar paviešintas vaizdo įrašas, kuriame matyti kaip po Ukrainos miškus vaikščiojęs vyras užfiksuoja sniego žmogų primenantį padarą.

 

Vaizdo įrašas itin trumpas, tačiau pro ausis neprasprūsta itin išsigandusio keliautojo balsas.

 

Išvydę tokį gluminantį vaizdą internautai įsivėlė į diskusiją: vieni mano, kad tai apgaulė arba, kad tose vietovėse buvo filmavimo aikštelė, o keliautojas papuolė netinkamoje vietoje, netinkamu laiku.

 

Bet, panašu, kad atsakymai ir liks kažkur tuose miškuose.

 



 

Šaltinis: gismeteo.lt

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Eimutis

pritariu,nesamone..

...

Apie šį padarą yra susukta labai daug dokumentinės medžiagos, išleistos nemažos sumos pinigų jį įamžinti. Bet viskas pasibaigia akmenukų mėtymu, pagalio daužymu į medį ir garsais. Naudojama moderniausia aparatūra, pasitelkiami medžioklės būdai (tyla, naktinio matymo kameros, judesio detektoriai ir t.t.). O čia eina kažkoks atlėpausis, kelia triukšmą, garsiai aimanuoja, o anam neįdomu. Šis gyvis, jei ir egzistuotų, yra miško gyvūnas, jautrus garsams ir kvapui, na dėl kvapo dar būtų galima diskutuoti, gal vėjas ne iš tos pusės. Trumpai tariant, kurdami tokius idiotiškus filmukus, įžiebiamos viltys tikintiems šiuo padaru, ir menkinamas darbas jo ieškantiems. Kad ir kaip bebūtų, nėra rasta nei… Skaityti daugiau »

Dronas

Cyrkinykai

Slapyvardis

Kaip visada filmuota su nokia 3310 ir nieko ryskaus nematyti

Taip pat skaitykite