Ką aš mačiau, kai dar nebuvau gimęs?

reinkarnacija-gyvenimasAr žmogus Žemėje gyvena daug kartų? Reinkarnacijos teorija skelbia, kad taip. Portalo anomalija.lt neprisistatęs skaitytojas tvirtina, kad į jo atmintį vis sugrįžta vienas ir tas pats prisiminimas, kuris neduoda jam ramybės. Gal tai praeito gyvenimo fragmentai? Žemiau pateikiame mums atsiųstą laišką.

 

Visą gyvenimą mane persekioja keistas prisiminimas. Galbūt tai tikri atsiminimai iš praėjusio gyvenimo o gal tik senai susapnuotas ir kažkur pasąmonėje įstrigęs sapnas.

 

Pirmas prisiminimas tai saulė karštis pieva ir panika. Aš esu gazelė bėgu nuo mane persekiojančio liūto. Kažkas sunkaus užšoka man ant nugaros aš pargriūnu pakeliu galvą ir pamatau didžiulį liūtą kuris netrukus suleidžia aštrius dantis man į kaklą.

 

Nepamenu ar skaudėjo prisimenu tik liūdesį ir nusivylimą kai supratau kad nepavyks pasprukti. Pradedu dusti aiškiai prisimenu kad nebegaliu įkvėpti oro, iš pradžių panikuoju tada pradeda dingti sąmonė viskas akyse aptemsta ir daugiau nieko nebematau, nebegirdžiu visur aplinkui tik tamsa. Pasigirsta kurtinantis garsas labai panašus į kylančio reaktyvinio lėktuvo variklio riaumojimą ir pajaučiu smūgį. Visišką tamsą pakeičia labai ryški balta šviesa jaučiu kad kažkur skrendu atsiminimas dingsta….

 

Antras atsiminimas kad aš jau turiu žmogaus pavidalą stoviu vienas didžiulėje baltoje patalpoje tokioje didelėje kad nesimato nei lubų nei sienų, tik labai įmantrios marmurinės grindys. Nesijaučiu nei kiek sutrikęs atrodo kad šioje vietoje esu buvęs daugybę kartų. Dėviu baltą kostiumą kuris atrodo labai panašiai kaip ir žemėje dėvimi kostiumai, tačiau pagamintas iš visiškai kitokios medžiagos, stipriau patempus švarko rankovę jinai išsitempia ir vėl grįžtą į pradinę padėtį. Ilgai neturėjau su kuo sulyginti tačiau dabar panašu kad kostiumas pagamintas naudojant kažką labai panašaus į nano technologija. Prisiminimas nutrūksta.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

Trečias prisiminimas. Aš jau kitoje patalpoje. Panašu kad ši patalpa tokia pat didelė kaip ir pirmoji tik joje yra stalas panašus į registratūros stalą. Tolėliau už stalo matau nesibaigiančias eiles knygų lentynų, tačiau juose sudėtos ne knygos o kažkokios švytinčios lentelės. Už stalo stovi būtybė, žmogus lygiai tokiu pačiu kostiumu kaip ir aš. Panašu, kad aš jį labai gerai pažįstu, nors, kad ir kaip stengiuosi nepavyksta atsiminti jo veido. Aš piktas reiškiu nepasitenkinimą dėl per trumpo gazelės gyvenimo. Prisiminimas nutrūksta.

 

Aš dar vis tame pačiame kambaryje su didžiulėmis lentynomis, stoviu prie registratūros, panašu kad aš čia praleidau nemažai laiko. Žmogus už stalo iš lentynos ištraukia vieną švytinčią lentelę. Toji švytinti lentelė tai savotiškas planšetinis kompiuteris, švytinčiais rėmais, kol jo nepaimi į rankas matosi tik švytintys rėmai ir storo stiklo permatomas ekranas, tačiau palietus stiklo ekrane pradeda keistis kažkokia informacija.

 

Aš vartau informacija ir man jos nereikia skaityti. Nemoku paaiškinti, bet liečiant tą daiktą apima nuostabus jausmas, kad aš vienu metu galiu būti daugybėje vietų ateityje ir praeityje ir atlikti daugybę veiksmų vienu metu ir tai ne vizijos aš tikrai tai jaučiu. Jausmas maždaug toks kad aš vienu metu stoviu baltame kambaryje ir kalbuosi su kolega tuo pačiu metu skraidau kažkur virš savo būsimų tėvų galvų, matau dalykus kurie įvyko su mano proseneliais ir seneliais, sau renkuosi gyvenimo kelią, šokinėju per laiką pirmyn ir atgal ir viską tai darau vienu metu…

 

Aiškiai prisimenu kaip bandžiau tarti pirmuosius lietuviškus žodžius, kažkodėl ši kalba man pasirodė juokinga, dar labai aiškiai pamenu kaip būtybę liepė man pasirinkti ar aš noriu gimti turtingas ir prarasti visus turtus ar neturtingas ir praturtėti vidutiniame amžiuje. Aš kažkodėl pasirinkai kad gimsiu neturtingas. Prisiminimas nutrūksta.

 

Paskutinis prisiminimas, kad aš leidžiuosi į žemę. Tiksliau nesileidžiu, o krentu didžiuliu greičiu ir vėl tas kurtinantis tarytum reaktyvinio lėktuvo garsas, smūgis ir tamsa. Kažkokie tolimi garsai ir aš vėl dūstu, akimirką atrodė kad tuoj tuoj ir vėl mirsiu, tik tada pajutau skausmą ir įkvėpiau oro.

 

Pasirodo kai gimiau nekvėpavau ir buvau netgi pamėlęs, taigi daktaras nestipriai man trinktelėjo ir pradėjau verkti tokiu būdu įkvėpdamas pirmą savo oro gurkšnį.

 

Tai tokia mano istorija gal kam patiks. O gal būt kas nors prisimeną kažką panašaus?

 

Neprisistatęs lankytojas

 

Anomalija.lt teiraujasi savo skaitytojų – gal ir Jus esate girdėję istorijų apie keistus ir sunkiai paaiškinamus reiškinius iš savo artimų žmonių? O galbūt patys tapote antgamtinių reiškinių liudytojais? Laukiame Jūsų istorijų ir pasakojimų – parašykite mums

Rekomenduojami video:


2500
8 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
nesvarbu

Aš išvis nieko nemačiau kai aš dar nebuvau gimusi nieko nemačiau tik pirma karta kai gimiau o atsiduriau namie kažkieno ir tik pirma karta savo šeima mačiau daugiau nieko bet po truputi mano gyvenimas keičiasi kaip aš augu.

vikce

Pakeiskit straipsnio pavadinima: “Kas nutinka pavartojus LSD”

Maciau ateivius

As maciau savo kambaryje nakti 3 ateivius kazka dare. Buvo sviesa melyna. Negalejau pajudet.Tik nepamenu sapnavau tai ar is tikruju buvo. Kaip dabar suprast?

Dronas

Aš prisimenu pirma vaizda kury pamačiau kad stoviu laukia žiema mažas atsimenu eidamas dar griuvau tik blykst kažkas ir vaizdas atsirado ik to nieko netsimenu ydomu

Piromanas

Kodel neprisitato vecnai man reik tu imantriu marmuriniu grindu rangovo nr gaut…

o0o

Labai neitikinamai,o fantazija pasiskolinta is knygu serijos “karmos diagnostika “tik ten lazarevas buvo dinozauras:)

trollolol

Kazkada skaiciau fantastini apsakyma su panasia istorija. Tik nebuvo gazeles

Troliams

As maciau filma, as skaiciau apsakyma, bet kai paklausiu pavadinimo, tai jau bus: NEPAMENU, ar ne?

trollolol

Labai uzreiketu, galeciau iskuisti ta knygele. Bet del ko man tas vargas ryzas?

Klausimas

Cia kaip sapna ar prisiminima matai?

Nicco

As maciau tamsa po mirties ir po truputi ta tamsa keitesi i sviesa,jutau savo mama,jutau jos zodzius,tai mane ramino. Kad ir keip keista,bet epizodais prisimenu net ir kudikystes dienas,daug kas netiki pomirtiniu pasauliu,bet is esmes toks yra ir juo patikejus pasidaro zymiai lengviau gyventi ir suprasti kad po mirties tu keliauji kazkur toliau. Atsiranda pilnatves jausmas.

Taip pat skaitykite