84-erių japonas tapo madingu „influenceriu“, kai leido anūkui jį perrengti

Tetsuya yra 84-erių pensininkas, ilgus metus dirbęs chemijos mokytoju. Visą gyvenimą jam nerūpėjo nei mada, nei internetas, tačiau dabar jis yra gerai žinomas Japonijos influenceris, visus stebinantis savo stiliumi.

 

Viskas prasidėjo vos prieš mėnesį, kai Tetsuya anūkas – Naoya Kudo, per atostogas atvyko aplankyti savo senelio. Naoya juokais senelio paklausė, ar šis nenorėtų papozuoti persirengęs jo jaunatviškais ir stilingais rūbais. Drąsus senelis sutiko ir kadrai iš smagios fotosesijos greitai ėmė plisti internete.

 

Pirmiausiai anūkas keliomis nuotraukomis pasidalino socialiniame tinkle Twitter, bet šios pradėjo plisti po internetą tokiais tempais, kad vaikinas suprato, jog iš to galima padaryti įdomų projektą.

 

Anūkui sukūrus paskyrą Instagram’e, smagios nuotraukos greitai surinko per 100 tūkst. sekėjų ir Tetsuya tapo tikrų tikriausiu influenceriu bei pats užsikrėte priklausomybe nuo dėmesio. Dabar jis pats mielai renkasi kur ir kaip fotografuosis, o dėmesio nestinga ne tik iš močiučių, bet ir jaunimo.

 

Šaltinis: https://skaitalas.lt/category/gyvenimas

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite