Kinijoje rastas 300 milijonų metų senumo akmuo su metaliniu sraigtu

akmuo-sraigtasKaip skelbia Kinijos naujienų agentūros, šios šalies archeologai pirmą kartą viešai prakalbo apie 2002 metais rastą 300 milijonų metų senumo akmenį, su viduje esančiu metaliniu sraigtu, praneša disclose.tv.

 

2002 metais Lanzhou mieste rastas radinys, užminė mįslę ne tik vietos archeologams, tačiau ir viso pasaulio mokslininkams. Nors radinys buvo vadintas vienu paslaptingiausiu objektu, greitai apie jį informacija buvo įslaptinta.

 

Ir tik praėjus daugiau nei 15 metų, pagaliau prabilo mokslininkai kurie tyrė paslaptingą akmenį su metaliniu sraigtu.

 

Įrodymas, kad prieš 300 milijonų metų Žemėje egzistavo kita protinga civilizacija?

 

Kinijos provincijoje rastas sraigtas iš karto sudomino daugumos šalių archeologus ir mokslininkus.

 

Buvo bandyta paaiškinti kaip šių dienų sraigtas galėjo patekti į akmenį, kuris susiformavo gerokai prieš dinozaurus. Nors ir buvo tam tikrų teorijų, tačiau greitai jos buvo paneigtos.

 

Drąsiausi mokslo pasaulio atstovai netgi iškėlė hipotezę, kad galbūt mūsų civilizacija Žemėje nėra pirmoji.

 

“Suprantama, jeigu ši hipotezė pasitvirtintų, tada viskas, ką iki šiol mes žinojome apie mūsų istoriją, būtų klaidinga.”, – teigė su tyrimu susipažinęs mokslininkas.

 

Sąmokslo teorijų atstovai įsitikinę, kad tai toli gražu nėra vienintelis įrodymas, kad prieš šimtus milijonų metų, Žemėje galėjo gyventi protaujanti civilizacija.

 

“Aš esu įsitikinę, kad mums daug ko nepasako. Jie tylėjo nuo 2002 metų, o dabar tiesiog pareiškė, kad neturi atsakymo. Ar juos mes galime vadinti mokslininkais?”, – pasipiktinimo neslėpė Alexas Jones.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

“Žiūrint iš mokslinės pusės, tokie daiktai net teoriškai negali egzistuoti, bet jie egzistuoja. Tuomet kodėl mes taip tvirtai esame įsikibę į pasenusias žinias apie evoliuciją ir civilizacijos progresą? Gal verta atversti naują lapą?”, – retoriškai klausė A. Jones.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Kol kas šis radinys yra tikras galvos skausmas tiems, kurie yra įsitikinę, kad viską žino apie mūsų pasaulį ir jo istoriją.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Senas chemikas

Akmuo gali būti ne tik 300.000.000 metų, bet ir milijardo metų! Tai visiškai neįrodo varžto amžiaus, jei varžtas geležies metalo – tikėtina mažiau nei 100 metų senumo. Geležis tiek aktyvi, kad niekaip negali tiek išlikti. Mokykimės chemijos pagrindus.

Dronas

Jau nepirma kart matau randa ta varšta su sraiktu tai žinok dar kas kur ar nepadirpta tl

Dronas

Dar sunku kuo tikėti kol pats nepamatai dauk visur melo bet man koja perdreske nagais kažkas karšty deginima pajutau ir žiuriu dreskimas kaip šita paiškit?

Ez pez

Nuo zmoniu yra labai daug kas slepiama bet tai yra kazkam nenaudinga , daugybe faktu yra nuslepta nes tai iskraipytu visa istorija , o valdzia nenori kad zmones pradetu abejoti visa sita sistema , kuri pastatyta ant melo , pavyzdys naciai kurie gaudavo milziniskas sumas is amerikos banku , nafta kitas zaliavas viskas faktiskai irodyta , bet nieks neskelbia :) nes tai manau labai paveiktu musu istorija , zmones suklustu , suabejotu , cia lygiai taspats , pirmas dalykas zmonems butu sokas , ir tuopaciu dingtu visos religijos , o kad zmones anksciau gyveno , nebutinai zmones aisku , pilna… Skaityti daugiau »

Aurtar

Ez pez kaip pirstu i aki

Taip pat skaitykite