Būrėja Tarologė. Meilės kerai: ar verta užburti mylimąjį?

juoda-magija-meile-keraiBūrėja Tarologė

 

Konsultuoju magijos klausimais bei buriu kortomis jau arti dvidešimt metų ir pastebėjau vieną dalyką, kad labai labai daug moterų nori užburti joms patinkantį vyrą, kitaip sakant bet kokiais būdais jį “gauti”, kaip daiktą. Kitaip nepavadinčiau tokios egoizmo išraiškos.

 

Šis mano straipsnis visoms merginoms ir moterims, kurios bent kartą yra naudoję juodąją magiją, kitaip sakant meilės kerus savo mylimajam užburti, ar dar tik ruošiasi kažką užkerėti.

 

Labai dažnai savo darbo praktikoje gaunu prašymų užburti priešingos lyties asmenį, kad jis duotų atsaką, kad grįžtų į šeimą, kad pamiltų ir pan. Bet koks ritualas, skirtas paveikti kito žmogaus valią, yra priskiriamas juodajai magijai. Juodoji magija kenkia žmogui, ypač tam, kuris ją naudoja.

 

Pagalvokite, o jei jus užburtų, kad jūs įsimylėtumėte prieš savo valią? Žmogus nėra daiktas… Kai žmogus (didžioji dauguma moterys) kreipiasi ir sako “aš jį labai myliu, padarykite taip, kad jis irgi mane mylėtų”, man tai kelia nuostabą, juk tai tikrų tikriausias egoizmas.

 

Visada sakau klientams, o kas bus kai sutiksite tikrąją savo meilę, su kuriuo norėsite būti amžinai kartu, o šalia bus užburtas vyriškis, kurio negalėsite atsikratyti? Prieš darant visada apgalvokite, nes juodoji magija yra labai labai pavojinga ir persiduoda kitoms kartoms kaip prakeiksmas. Tai, ką imate turite grąžinti, su karma.

 

Apskritai kas liečia būrimus, būtina yra grąža, t.y. atliekant bet kokį ezoterinį ritualą, užsimezga glaudus ryšys tarp klausiančiojo ir būrėjo. Tam skiriama nemažai laiko bei jėgų. Individualiai gilinamasi į kiekvieno kliento klausimus, problemas bei likimus, stengiamasi suvokti ir paaiškinti įvykių priežastis bei pasekmes.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Nuo senų senovės tikima, kad tokiu būdu tarp būrėjo ir kliento susidaro karminė skola, kuri turi būti atlyginta. Tačiau naudojant juodąją magiją, atsiskaitydami būrėjui, skolą jūs grąžinate ne tik pinigais, bet ir netektimi to, kas jums brangiausia, galbūt net ne iš karto, bet gyvenime anksčiau ar vėliau jūs prarandate tai, kas jums tuo metu yra svarbiausia.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Pačiam užburtajam taip pat nesiseka gyvenime, jis palaipsniui ima nekęsti savo mylimosios, kuri jį užbūrė (net to nežinodamas). Užburtas žmogus tampa irzlus, yra valdomas pykčio, 98 proc. ima gerti, prasigeria, pradeda smurtauti prieš savo moterį, net jei anksčiau to niekada nedarė. Jo akys būna tarsi stiklinės, jis pats jaučiasi prastai, gali užklupti ligos, depresija, laikui bėgant su tokiu žmogumi susikalbėti tampa nebeįmanoma.

 

Dažnas atvejis, kai vyrus bando užburti meilužės, tad tokių vyrų žmonos turėtų pastebėti vyro pasikeitimus. Su žmona jis ima mažiau bendrauti, tampa uždaresnis, kartu irzlesnis bei jautresnis, nesusikaupia, nes jo mintys nuolat sukasi apie moterį, kuri jį užburė.

 

Noriu perspėti, kad mylimojo asmens užbūrimas yra labai pavojingas žaidimas, tai žaidimas su ugnimi. Dažnas atvejis, kai užburtas žmogus ilgainiui tiesiog išeina iš proto, nusižudo ar žūsta… Taigi, viskas turi savo kainą, o kerai turi savo veikimo laiką ne tik pasakose kai po dvyliktos karieta vėl pavirsta į moliūgą, bet ir realiam gyvenime, tik čia mes prarandame daug daugiau…

 

Jei nesiklosto santykiai nepulkite daryti juodosios magijos kerų ir neprašykite, kad keistųsi kitas žmogus, keiskitės patys. Jei nenusisekė santykiai, neskubėkite prievarta pririšti žmogaus, duokite sau laiko apmąstyti gautą patirtį ir pamoką. Ir jei atrodo jog nesulaukiate pakankamai meilės, neatsako į jūsų jausmus tiesiog labiau mylėkite save, gyvenimą, pasaulį, visus aplink, mokykitės daugiau džiaugtis ir būti dėkingais.

 

Mylintis ir laimingas žmogus, kuris kupinas dėkingumo, o ne vienatvės ir tuštumos, į savo gyvenimą tikrai pritrauks dar daugiau laimės, meilės ir sėkmės.

 

Geriau naudokitės baltąja magija, pritraukite meilę sau, kvieskitės svajonių žmogų į savo gyvenimą, kad jūsų keliai greičiau susitiktų ar stiprinkite santuoką įvairiais ritualais, bet jokiu būdu neveikite prieš kito konkretaus žmogaus valią.

 

Būrėja Tarologė (facebook.com/valdyk.savolikima)

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Meduolis

Geriau melstis Dievui iš širdies, tai kelias į meilė.
Nepamirškim dorybių
1.Viltis
2.tikėjimas
3.meilė
Viskas ko reikia tikrai meilei pritraukt, per Dievą. <3
Nežaiskit su burtais burtai gali labai stipriai pakenkti.

Miglė

Labai pritariu autorės mintimis. Nenorėkime to, kas ne mums skirta.

Taip pat skaitykite