Indigo vaikai – sekanti evoliucijos pakopa

Anksčiau mokslas manė, kad nuo to laiko, kai Žemėje pasirodė homo sapiens, evoliucija sustojo. Iš tikrųjų – nuo to laiko neatsirado nė vienos naujos biologinės rūšies.

 

Tačiau galbūt būtent dabar mūsų akyse vyksta evoliucinis šuolis, be to, jis liečia būtent mūsų pačių rūšį.

 

Indigo – kūrybiškesni, labiau nepriklausomi už paprastus vaikus ir paauglius, ir gerokai labiau kenčiantys nuo vienatvės ir nesupratimo. Su jais negalima elgtis taip pat kaip su paprastais žmonėmis. Jie nepakenčia paklusti ir nesiekia pajungti patys. Jie kelia nuostabą, baimę, smalsumą.

 

Kaip indigo atrodo?

 

Išoriškai indigo niekuo nesiskiria nuo kitų žmonių, nebent akimis – pas juos šviesus ir išmintingas žvilgsnis, nepriklausomai nuo akių spalvos. Jau pirmaisiais gyvenimo mėnesiais, skirtingai nei kiti naujagimiai, indigo vaikai gali sutelkti žvilgsnį į atskirus daiktus ir įdėmiai į juos žvelgti.

 

Žmonės, kurie mato auros spalvas, pastebi, kad Indigo turi kitos spalvos aurą. Tiesą sakant, dėl auros jie ir gavo šį pavadinimą. Aura pas juos gilios mėlynos spalvos, kuri dar vadinama indigo.

 

Kokių turi sugebėjimų?

 

Indigo turi sugebėjimų, gerokai viršijančių paprasto žmogaus sugebėjimų ribas. Jie jaučia vienas kitą, kad ir kur bebūtų, ir atstumas čia neturi reikšmės. Kai kurie gali bendrauti su panašiais į save ar paprastais žmonėmis telepatiškai.

 

Indigo sugeba gauti informaciją iš noosferos – mūsų planetos informacinio lauko, taip pat iš Kosmoso, gali matyti vidinius žmogaus organus, perskaityti knygą delnų pagalba, detaliai prisiminti savo ankstesnius įsikūnijimus.

 

Be to, kai kurie iš jų turi ypatingą imunitetą. X dešimtmečio pradžioje Amerikoje ŽIV nešiotojų šeimoje gimė berniukas. Analizė parodė, kad jis irgi infekuotas. Tačiau po 6 metų paimtos analizės parodė, kad infekcija dingo be pėdsako. Dar daugiau, vėlesni tyrimai dar labiau nustebino: paimtos iš berniuko ląstelės buvo veikiamos įvairiais virusais ir paaiškėjo, kad jos turi nuo jų imunitetą. Tada mokslininkai nutarė atlikti DNT analizę. Žmogaus DNR turi 64 kodonus – genetinės informacijos laimenas, o nuolat „veikia“ tik 20 iš jų. Paaiškėjo, kad pas berniuką veikia 24 kodonais.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Sugebėjimų deriniai yra pas kiekvieną Indigo labai individualūs. Bendra yra tik tai, kad sugebėjimai šie yra neįprasti. Ar panašūs Indigo vienas į kitą? Amerikiečių psichologas Li Kerolas savo knygoje „Indigo vaikai“ aprašė 4 Indigo tipus ir jų gyvenimo programas:

 

Humanistai

 

Ateityje jie taps gydytojais, juristais, mokytojais, jūreiviais, verslininkais, politikais, mokslininkais. Nepaprastai komunikabilūs, jie gali vesti ilgus ir draugiškus pokalbius su bet kokiu žmogumi bet kokiomis temomis. Jie hiperaktyvūs ir dėl to nerangūs. Vaikystėje jie nesupranta, kaip galima žaisti tik su vienu žaislu. Dažnai sukelia didžiausias betvarkes namuose, o priversti juos susitvarkyti beveik neįmanoma.

 

Konceptualistai

 

Labiausiai paplitęs tipas. Būsimi inžinieriai, architektai, dizaineriai, kosmonautai, kariškiai, lakūnai, keliautojai. Puikiai sudėti, vikrūs, turi lyderio siekius ir gabumus. Vaikystėje berniukai „treniruojasi“ valdyti ant savo mamų, mergaitės – tėvų. Jei praranda kurį nors iš tėvų, tai sudaro jų gyvenime didelių problemų. Tokie Indigo paauglystės laikotarpiu turi polinkį blogiems įpročiams, ypač narkotikams. Tėvai turi atidžiai stebėti jų elgesį ir kai jie ima slapstyti savo daiktus ar sakyti kažką panašaus į „Nelįsk į mano kambarį“, nekenkia išsiaiškinti, ką jie ten slepia.

 

Menininkai

 

Pats neskaitlingiausias šiuo metu tipas. Jiems sunku išgyventi šiuolaikiniame pasaulyje. Jie labau jautrūs ir pažeidžiami. Puikiai sudėti. Kad ir kokios žmogiškos veiklos jie besiimtų, visada imasi to kūrybiškai. Jei eina į mediciną, iš jų išeina neblogi chirurgai. Menuose jie tampa iškiliais aktoriais. 4-10 metų amžiuje „menininkai“ gali išbandyti ant savęs kelias dešimtis kūrybinės veiklos rūšių, mokosi groti iškart 5-6 instrumentais, tačiau, pasiekę paauglystės amžių, išsirinks kažką vieną ir pasieks didelį meistriškumą.

 

Gyvenantys visuose išmatavimuose

 

Jie gali būti priekabūs, aikštingi, nes yra žymiai stambesni už ankstesnių 3 tipų atstovus ir nemoka prisitaikyti. Šie vaikai žino viską apie viską. Jau kūdikystėje ima mokyti savo tėvus, visur ir viską stengiasi daryti patys. Iš tokių visažinių išauga didžios asmenybės. Tai tie žmonės, kurie neša į pasaulį naujas filosofijas ir naujas religijas.

 

Kada atsirado pirmieji Indigo?

 

Pirmieji Indigo pradėjo gimti 8 dešimtmečio pabaigoje. Tada jų buvo vienetai. Devintame dešimtmetyje jie sudarė apie 15 procentų. Nuo to laiko jų vis daugėja. Kai kuriais paskaičiavimais, dabar mūsų planetoje yra apie 60 mln Indigo. Oficialios statistikos nėra. Psichologų duomenimis, šiandien tarp 50-mečių žmonių yra 1 proc Indigo, tarp 30-mečių – 10 proc, o tarp 12-mečių – 25 procentai.

 

Ko jie atėjo į žemę?

 

Senovės Graikijoje ant Apolono šventyklos Delfuose buvo užrašas „Pažink save“. Panašu, kad Indigo atėjo į šį pasaulį, kad įvykdytų šį priesaką, kad prasiskverbtų į savo pačių sąmonės pasaulius ir įvaldytų savo psichikos galimybes: išmoktų valdyti mintis ir jausmus, kontroliuoti subtilių bioenergetinių struktūrų veiklą – ir kad išmokytų viso to likusius žmones. Bent jau tuos, kurie sugebės priimti naujas žinias. Indigo misija – sugrąžinti pasaulin prarastą harmoniją.

 

Kuo Indigo skiriasi nuo kitų?

 

Indigo skiriasi nuo kitų paauglių elgesiu. Jie vidujai prieštaringi, juose dera meilė žmonėms ir agresyvumas, naivumas ir sugebėjimas išsisukinėti, aistringa trauka prie vienų žinių ir visiškas nesidomėjimas kitomis. Jie nepripažįsta autoritetų ir nesiruošia laikytis taisyklių. Pas juos išsivystęs savo reikšmės suvokimas, kas labai erzina aplinkinius.

 

Indigo gali pasirodyti absoliučiai nekomunikabiliais. Jeigu jų nesupranta, jie užsisklendžia savyje. Mokykloje jie sunkiai įsisavina bendrą programą, nežiūrint į tai, kad turi milžinišką intelektualinį potencialą.

 

Jie kitaip suvokia realybę. Kai kuriais atvejais jie pateikia visiškai netikėtus sprendimus problemų, kurių nepastebi kiti. Tačiau tuo pat metu kasdieniniame gyvenime jie gali atrodyti bejėgiais – tai kita jų nestandartiškumo pusė. Tačiau tai, kas jiems įdomu, jie pagauna iš pusės žodžio ir puikiausiai gaudosi skaitmeninėse technologijose.

 

At turi Indigo kokių nors problemų?

 

Turi,ir dažnai labai rimtų. Jie prastai adaptuojasi visuomenėje. Neįsisavina visuotinai priimtų elgesio normų. Ir atsisako „pasitaisyti“ ar „ištaisyti savo klaidas“. Nežiūrint į tai, kad jų intelektas labai aukštas, bendrą išsilavinimo programą įsisavinti jiems labai sunku. Vadovaudamiesi nuosavais vidiniais kriterijais, Indigo skirsto žinias į reikalingas ir nereikalingas – ir pastarąsias paprasčiausiai atsisako priimti. Jiems sunku laikyti egzaminus, jie apskritai nesupranta, kodėl jie turi prieš kažką atsiskaitinėti. Normaliam Indigo vystymuisi nepaprastai svarbu atsidurti į save panašių rate – tokių pat Indigo, kaip jis pats, ir tarp žmonių, kurie žvelgia į jį su supratimu.

 

Ar jie pavojingi?

 

Patys savaime Indigo nepavojingi. Jie neturi griaunančių tikslų. Tačiau jeigu pasaulis juos atstumia arba pabando įpiršti nebūdingą jiems elgesį, arba baudžia juos, tai gali sukelti agresyvią reakciją. Neseniai JAV ir Europoje įvyko keturi panašūs nutikimai – vaikai iššaudė savo bendraklasius ir dėstytojus. Manoma, kad tai buvo Indigo. Aplinka nepriėmė jų ir jie atkeršijo.

 

Jei pamėginsit apgauti Indigo, jis taps agresyvus. Susigrąžinti jo pasitikėjimą po to yra nepaprastai sunku, o dažnai neįmanoma. Indigo yra pastabūs ir protingi, jie mato silpnas tėvų ir aplinkinių vietas ir gali tuo manipuliuoti, net nejausdami sąžinės graužimo. Indigo įsitikinę, kad jie turi ypatingą misiją ir jeigu jiems trukdoma, jie nušluoja kliūtis, nesustodami prieš nieką.

 

Autorius: Povilas
Anomalija.lt už šio straipsnio turinį neatsako. Straipsnis buvo atsiustas vieno iš mūsų lankytoju per “Susisiek su mumis” forma. Jeigu šis straipsnis yra Jūsų autorystes ir nenorite, kad jis būtų publikuojamas mūsų portale, prašome apie tai pranešti. Taip pat jeigu autoriaus informacija (autoriaus svetaine ir pnš.) nurodyta klaidingai taip pat prašome mus informuoti.

Rekomenduojami video:


2500
15 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
D,I.

Primena scenariju is filmo terminatorius

To sum it up...

Labai patiks: https://www.youtube .com/watch?v=UI_Ia_nZ48k

Didi.ele

Nemanau, kad indigo būtinai gali turėti įpatingų galiu. Vyksta evoliucija ir išlieka tie kurie turi pranašumų, kad ir protinių sugebėjimų. Dar užkliuvo tas dalykas apie jų keršta ir pavojinguma. Kiekvienas gyvūnas pajutęs grėsmę bėga arba ginasi. Žmogus lygiai taip pat , nėra tokių kurie nesigina. O įsivaizdavus šio žmogiuko situacija – nėra nė vieno kuris tave suprastų, žmonės skaudina ir prisidengia pasiteisinimais, kad viska daro “tavo labui”, negerbia. Jei dar nėra šiaip palaikančių bent kažkiek, nesistebiu, kad jie stengiasi save apginti.

wtf

100% perskaite visi pamane kad jie “Indigo” ir yra kazkuo ypatingi. Uzaukit, sau visi galim but ypatingi bet nereikia savo svajoniu skelbti kitiems.

Urniezius

viskas atitinka, mano suo yra indigo :-D

Aurimas

Aš indigo…

SWO

“Niekaip negaliu išaiškint kad negalima rašyti tik atsakymų. O jam atrodo nesamonė užrašinėt dar krūvą veiksmų nes tai laiko gaišimas.” – Taip, Indigo yra tokie, jiems niekada neišaiškinsite to,jie turi kitokį mąstymo būda ir net 10 metu vaikai turi kur kas aiškesni protą nei suaugusieji. Juos yra be galo sunku suprasti, o jie mano, kad jų niekas nesupranta. Jie mėgsta diktuoti savo taisykles, ir nesilaikyti visu priimtinu normų, nes jie galvoja, kad tai tiesiog yra nereikalinga ir tai tik tėra “kažko” suvaržymai. “Bijau sakyt kad jis kitoks, bet nebežinau kaip sutramdyt jo pyktį.” – Jam sakykite, kad jis tiesiog yra… Skaityti daugiau »

Kur pagalba?

Daug randu kokie yra indigo, kaip jie elgiasi ko pasiekia ir kokie jie protingi. Taip sutinku mano sūnus indigo. O kur rast pagalba tėvams kaip su jais elgtis. Kartai net verkiu nebeturiu jėgų. Vat turi savo metodą skaičiuoti daugina dviženklius triženklius mintinai 10metis, pamokas paruošia per 15min. Niekaip negaliu išaiškint kad negalima rašyti tik atsakymų. O jam atrodo nesamonė užrašinėt dar krūvą veiksmų nes tai laiko gaišimas. Jo argumentai daug stipresni nei mano, bet jo mastymas neatitinka dabartinio mokslo supratimo. Jis nesupranta kodėl visi klasės draugai nesurenka net pusės balų kiek jis. Jį nervuoja kad jie nemoka o jam atsakyt… Skaityti daugiau »

Butybe

Isitikinau, atrodo skaiciau apie save, neitiketina, mane nustebino sie zodziai “Dažnai sukelia didžiausias betvarkes namuose, o priversti juos susitvarkyti beveik neįmanoma.” Ir dar kituose vietuose :O

A . H

As tikrai nerasysiu ,jog esu Indigo nes tokia neesu ,o ir taip rasyt yra apgailetina… taciau ,kad ir kiek indigo zmoniu tema butu priestaringa vieniems patinka – tie dazniausiai sau priskiria ,kitiems nepatinka nes matyt per daug uzkliuva uz ju pasauleziuros ,bet manau jie tikrai egzistuoja ir tai nera tiesiog nauja karta tai nauja rusis. Tokie zmones turetu but labai vienisi ir baisei nesuprasti ,manau tai turetu but ne seip tiesiog talentingi vaikai tai kazkas tokio kitokio ,labai abejoju ar ju yra tiek daug kaip yra manoma ,taciau ju tikrai kazkur turetu buti ir galbut isties tai yra naujos eros… Skaityti daugiau »

Taip pat skaitykite