Nauja pasaulio sensacija: tūkstančiai žmonių šį berniuką laiko Dievu

pranshyPasaulis jau gana puikiai pažįsta šį berniuką. Tai – Pranshu. Tūkstančiai žmonių Indijoje tiki, kad jis toks pasaulyje vienintelis, anot vietinių gyventojų, daugelis tiki, kad jis yra Dievas.

 

Berniukas išsiskiria tuo, kad yra labai neįprastos išvaizdos. Pranshu kilęs iš itin skurdžios šeimos, gyvenančios Indijoje. Jo tėvas, Kamlesh, per dieną uždirba maždaug penkis dolerius.

 

Jau kurį laiką akivaizdu, kad tai tikrai nėra tik paprastas berniukas. Tiesą sakant, jis net labai garsus. Gimtajame mieste jis – tikrų tikriausias Dievas!

 

pranshy2

 

Dėl labai neįprastų ir pastebimų veido bruožų (siaurų akių, aukštos ir išsipūtusios kaktos) vietiniai pradėjo tikėti, kad berniukas turi netgi antgamtiškų galių. Kai berniukas buvo vos vienerių metų amžiaus, gydytojai bandė išsiaiškinti, kodėl jo veidas yra tokios keistos formos.

 

Tačiau net ir atlikus įvairiausius bandymus ir tyrimus, nepaaiškėjo atsakymai į svarbiausius klausimus. Taigi šiandien berniukui yra šešeri metai. Pranshu labai didžiuojasi, kad yra kitoks nei kiti vaikai.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

„Tai daro mane laimingu, nieko nenorėčiau keisti. Aš myliu savo didelę galvą“, – sako berniukas.

 

tv3logo

Rekomenduojami video:


2500
9 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Petkaa

Panasu i kraujomaisos vaisiu :(

nso

keušingalviū invazija indijoje

vasia

iveskit i google: issigimimai, ten dar ne tokiu Dievu prisiziuresit…

Apsigimimas

Toks įspūdis susidaro, kad Indijoje karščiausia meilė broliui ar seseriai. Jei gimsta apsigimęs, tai Indija arba Kinija. Ne tik, kad apsigimęs, bet dar ir Dievas. Ten tiek Dievų gimsta per metus, kiek Europoje gyventojų kartu paėmus.

vyka

i ka tiki tokie ir gimsta,vaikas invalidas o indijoj zmones zemo intelekto,ipatingai skurdziu kvartaluose,tikrai nemanau kad protingi zmones netiki kad sis vaikas dievas

Kažkas...

Na nezinau ar vertetu berniukui, kurį gyvenimas ir taip jau nuskriaudė prikišti tokia atsakomybe… nu nzn, tas pats kas aš pradėčiau garbinti savo lova, nes aš ją labai myliu

Jooooo

To vaiko akys padažytos….nuprotejimas

!!!

Kuo labiau išsigimęs, tuo labiau į dievą panašus… Nu pzdc kur žmonių protas… :DDDD

Demogogas

Nu nesikeiksiu bet pradekim dar žmonis dievais paversti nuprotėjimas degredacija durnėjimas psichai.

Taip pat skaitykite