Kaip vaiko siela pasirenka būsimus tėvus?

vaiko-sielaŽemėje galioja tam tikri dėsniai: trauka stipriausia tarp panašių žmonių; tai, kokio lygio vaiką pritrauksite, priklauso nuo to, kokiame lygyje – dvasiniame, materialiame, fiziniame – esate pats, perspėja saviugdos ir savirealizacijos centro “IšMokykla” įkūrėjas Jevgenijus Černyš.

 

Jeigu kūniškame lygyje maitinatės nesveikai, sergate, didelė tikimybė, kad jums gims vaikas, turintis įvairių negalavimų.

 

Žinoma, gali pasisekti, tačiau dažniausiai nutinka priešingai. Jeigu esate išsilavinęs, dvasiškai tobulėjate ir sutariate su savimi, tikriausiai jums gims sveikas, laimingas vaikas. Visus šiuos dėsnius mes puikiai žinome, kitaip tariant jie vadinami genais.

 

Svarbu suprasti: kokie yra tėvai, toks vaikas pas juos ir ateis. Tačiau vaikas yra rimtas ir atsakingas žingsnis. Paskutiniu metu pastebiu, kad jaunimas, turiu mintyje jaunos poros, neretai į vaikus žiūri kaip į aksesuarus: kaip viskas šaunu, smagu, va, nauji batukai, rožinis kaspinukas ir panašiai. Vaikas jiems tarsi naujas žaidimas.

 

Taigi, koks esate pats, kokia jūsų sveikata, kaip prižiūrite savo kūną, kokios jūsų emocijos, kaip gyvenate savo dvasinį gyvenimą lemia tai, kokį vaiką pasirenkate. Viskas mūsų gyvenime yra pasirinkimas. Jeigu esate depresuotas, ligotas, nelaimingas, logiška, kad pas jus ateis tas pats.

 

Taip pat labai svarbu yra jūsų tikslas. Jeigu turite daug laisvo laiko, savyje nešiojatės daug meilės, energijos, laisvės, gerumo, kuriuo norite apgaubti savo vaiką ir sakote, kad norite visu tuo dalintis su vaiku, o pats vaikas jus nuolat džiugins, tai žinoma, pas jus ateis toks vaikas, kuris bus didis mokytojas, o jūs taip pat kasdien mokydamasis padėsite jam augti.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Reikia suvokti dar vieną žemėje svarbų dėsnį – mes esame mokytojai vienas kitam, ir jeigu tik turėsime savo nuostatas, kurios neatitiks dieviškų dėsnių, visada susidursime su išoriniu konfliktu. Pavyzdžiui: „Vaikas turi įgyvendinti visas mano svajones.” Arba: „Man nepasisekė, bet mano vaikas turi būti turtingas ir laimingas.”

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Supraskite, čia nebelieka jokios meilės, jokio rūpesčio kitu žmogumi – tik noras patenkinti savo poreikius, savo ego iškėlimas į viršų. Jeigu vaikui nuolat rodysite savo ego, iš jo gausite lygiai tą patį. Žinoma, kol bus mažas jis paklus, nes nežinos, kaip išsilaisvinti iš tokių gniaužtų, bet ilgainiui atsakys tuo pačiu.

 

Brangūs tėveliai, nepamirškite, kad sąmoningumas gydo viską! Suvokite, kokie yra žemės dėsniai, kam reikalingi vaikai, dėl ko jie pas jus ateina, kokius tikslus privalo pasiekti, ko jie privalo jus išmokyti ir ką privalo išmokti patys. Niekada nebus taip, kad pas jus atkeliaus vaikas, kuris neverkia, pavalgo laiku, daro ką jūs norite ir pan.

 

Vaikas, kaip siela, kaip energija, prieš ateidamas į šį pasaulį renkasi tėvus

 

Nelieskime sudėtingų karminių procesų, įsivaizduokime, kad į pasaulį rengdamasis ateiti žmogus neturi didelių, sudėtingų užduočių ir pamokų. Čia reikia iškart pabrėžti dar vieną dėsnį – žmogus gimsta tam, kad augtų, realizuotų save ir kažko išmoktų šiame žemės projekte. Žemė yra mokykla, todėl kiekvienas vaikas renkasi tokius tėvus, pas kuriuos galės kažko išmokti, realizuoti savo talentus, pasiekti savo tikslus.

 

Tėvas – kūrėjas, kuris visa tai gaudo ir parenka, prižiūri visus šiuos dėsnius – o kažkas tikrai tą daro – parenka vaikui tokią šeimą, kurioje visi vieni kitus (tiek vaikas tėvus, tiek tėvai vaiką) galėtų kažko mokyti.

 

Iš savo gyvenimo galima paleisti beveik visus žmones – draugus, pažįstamus, kolegas, tačiau tėvų paleisti neįmanoma. Jie visada bus jūsų mokytojai, nes toks tikslas. Žinoma, jūs taip pat visada būsite savo tėvų mokytojai. Tik nuo jūsų pačių priklauso ar būsite geri mokytojai ir nešite džiaugsmą, pagalbą, ar blogi – kelsite pyktį, konfliktus ir kitas neigiamas emocijas. Tai yra kiekvieno pasirinkimas.

 

Kartais gyvenime nutinka tokie dalykai, kurių mes nesuprantame, arba apakinti savo egoizmo nenorime suprasti, todėl kenčiame. Štai, pavyzdžiui, vos gimęs vaikas po trijų mėnesių pasirenka numirti. Tai mums atrodo baisu, tačiau toks vaiko pasirinkimas, tokia jo pamoka. Jo tėvai tuo tarpu koncentruojasi ties savo ego, jie blogai jaučiasi, jiems skaudu, todėl jie gyvena kančioje.

 

Reikia suprasti, kad jie taip pat gavo svarbią pamoką, todėl ją reikia išmokti: dirbti su savimi, išsivalyti nuo egoizmo, manipuliacijų, geidulių, troškimų, kurie netinka visatos dėsniams ir mums kenkia. Jeigu tai padarysite, niekada negausite tokių skaudžių pamokų. Atminkite, kančia mūsų gyvenimuose atsiranda tada, kai mumyse yra daug negatyvių emocijų.

 

Štai toks yra tėvų ir vaikų santykis, jie yra vieni kitų mokytojai bei pagalbininkai. Mums reikia suvokti labai daug žemėje egzistuojančių dėsnių, suprasti, kas yra emocijos, jausmai, karma, energija, kas yra santykiai, šeima, Dievas. Kas išvis yra žmogus, iš ko jis susidaro.

 

Tai yra sudėtinga, kartais atrodo per sunku, tačiau atminkite, kad visa tai yra įmanoma! Svarbiausia suvokti, kad užtenka sutvarkyti tik vieną pusę. Kitaip tariant – susitvarkykite su savimi, ir santykiai su vaikais iškart pasikeis į gera.

 

Autorius: Jevgenijus Černyš, šaltinis: jcernys.ltismokykla.lt

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite