Popiežius Pranciškus gali įvykdyti pranašystę, kuriai yra 900 metų


Po pandemijos atšaukus visus vizitus į užsienį, popiežius Pranciškus planuoja netrukus aplankyti Bagdadą. Tai bus pirmoji jo kelionė per beveik metus. Popiežius taip pat aplankys Irako šalies miestą, kur yra Senojo Testamento figūra Abraomas.

 

Kitų metų kovą planuojamos kelionės į kelis miestus, esančius Ninevės lygumose. Tačiau kai kurie nėra tikri, ar taip atsitiks.

 

Pranciškus popiežiaus pareigas perėmė prieš 7 metus po popiežiaus Benedikto XVI atsistatydinimo. Šis žingsnis, daugelio nuomone, yra labai prieštaringas ir pirmasis per pastaruosius penkis šimtus metų. Austinas Ivery, kuris anksčiau buvo viešųjų ryšių direktorius, sako abejojantis, ar popiežius Pranciškus šiais metais savo noru atsistatydins. Nuo pat pradžių dabartinis popiežius pareiškė, kad popiežiaus Benedikto poelgį laiko savotišku pranašišku veiksmu ir jis taip elgsis.

 

Jei popiežius Pranciškus neišeis į pensiją, kaip žadėjo, tada jis išpildys pranašystę, kuriai jau yra 900 metų. Tokią pranašystę XII amžiuje pateikė arkivyskupas Saint Malachy. Tada jis pasakė: „Paskutinio Šventosios Romos bažnyčios persekiojimo metu karaliaus Petras Romas, kuris maitins savo kaimenę tarp daugybės nelaimių, po kurių bus sunaikintas miestas su septyniais kalneliais, o siaubingasis Teisėjas teis žmones.”

 

Austinas Ivery pridūrė, kad galbūt popiežius nori padaryti kažką tikrai svarbaus bažnyčiai ir puikiai žino, kad laiko liko nedaug. Daugelis jo oponentų nekantriai laukia, kada jis išvyks. Mes galime tik laukti tolesnių popiežiaus Pranciškaus veiksmų, kad tiksliai suprastume, ar pranašystė išsipildys, ar ne.

 

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite