Stebuklas? Akimirkai atgijusio Jėzaus statula šokiravo pasaulį

jezus-statula-stebuklasŠiurpą keliantis vaizdo įrašas daugeliui jį mačiusių žmonių pasirodė tarsi Dievo siųstas ženklas. Internete sparčiai populiarėjančiame klipe – galvą pajudinusi Jėzaus statula, rašo naujienų ir pramogų portalas tv3.lt.
 
2014 metais per piligriminę kelionę nufilmuotas vaizdo įrašas pastebėtas tik dabar. Užsienio portaluose sušmėžavusi naujiena netrukus susilaukė skeptikų komentarų. Esą šis klipas – netikras ir yra tik apgaulingas masalas patikliems katalikams.

 

Nepaisant to, tikintiesiems tokia medžiaga tapo Aukščiausiojo siųstu ženklu ar net įrodymu, kad Dievas egzistuoja.

 



 

Judančios Jėzaus skulptūros – dažnas reiškinys Prieš keturis mėnesius netikėtai atmerktos Jėzaus statulos akys kaip reikiant išgąsdino Saltillo koplyčios maldininkus Meksikoje. Vaizdo įraše įamžintas keistas įvykis: pamaldų metu Jėzaus statula netikėtai plačiai atmerkia akis, o po kelių akimirkų akylaus ir skvarbaus žvilgsnio, jas vėl užmerkia. Vaizdo įrašas nufilmuotas šių metų birželio mėnesį.

 



 

Pasak užsienio portalo dailymail.co.uk., ši medžiaga tapo rekordiškai populiari paranormalaus ar antgamtiško turinio puslapiuose. Vos tik šis įrašas buvo paviešintas internete, komentatoriai nenustoja kariauti dėl savo nuomonių.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Vieni tikina, kad čia yra įamžintas stebuklas.Kiti mano, kad tai yra viso labo pigus naujausių technologijų triukas. Treti kelia hipotezę, jog viskas priklauso nuo filmavimo kampo, šiuo metu buvo sukurta ne kas kita, o optinė iliuzija. Taip pat neatmetama galimybė, kad ta statula gali turėti mirksėjimo funkciją. Būtent pastarasis paaiškinimas kelia daugiausiai klausimų ir šiurpo.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Paranormalius įvykius tiriantis ir analizuojantis portalas „Adimensional“ bei jo vadovas Ivanas Escamilla tvirtina, kad šis vaizdo įrašas yra autentiškas ir tikras. Pasak jo, daugiau nei 20 skirtingų ekspertų ištyrė šią medžiagą ir nesugebėjo rasti jokių specialiųjų efektų ar kitų koregavimo pėdsakų. Nebuvo rastas nė vienas įrodymas ar prielaida, kad šis klipas – apgaulė.

 

Tuo tarpu toje bažnyčioje dirbantys šventikai atsisakė žiūrėti šį vaizdo įrašą ir komentuoti šią informaciją.

 

tv3logo

Rekomenduojami video:


2500
5 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
top kek

Geltonoji spauda visados yra teisi, o patikimiausi saltiniai pasaulyje yra tv3 ir dailymail ;)

Mas

Nesuprantu o kam filmuoti? Zmogus jau zinojo, kad jezus pajudes?

123

Turbūt Jėzui nepatinka, kai jį filmuoja.

:))))

Drovus, supranti gi:Dd

Fake

nu jo tipo atsistoja, aisku kaip visada su “bulve” ir filmuoja tipo nesitikedamas ,kad ta galva ten pakils :D

Stebiuos

Tarkim nesuklastot stebuklas galima vadinti nes žmonys išpruso nieko jau nebetiki jei dievas yra bando sugražinti prie tikėjimo reikia kažko jimtis arba čia nso prikiše savo rankas jokio dievo nėra jie mus mulkina ir skraido stebi dar.

Stebiuos

Gerai pagalvojus tai apgaulė mulkiam surežisuota kažkas pajudino ta galva.

Taip pat skaitykite