Vyras 23 metus laikomas prirakintas grandinėmis

Nuotraukos, kuriose nufotografuotas psichine liga sergantis vyras, nuogas prirakintas prie sienos, gyvenantis siaubingomis sąlygomis, sukrečia net ir daug mačiusius.

 

Dar labiau neįtikėtina tai, kad jo motina, laikiusi jį užrakintą apgriuvusioje daržinėje Čongčinge, pietų Kinijoje, 23 metus, tvirtina, kad tai yra „jo labui“ ir kad ji jį labai myli.

 

76 metų Xiao Anrong dabar ieško, kas pasirūpintų keturiasdešimtmečiu Tang Zuhua – ji jaudinasi, kas bus, kai ji mirs.

 

Kadangi kiti du jos vaikai gyvena atskirai, Xiao Anrong pati juo rūpinasi – maudo, kerpa plaukus, išvalo daržinę ir pamaitina jį, gyvendama iš maždaug 80 litų pensijos.

 

Motina tvirtina, kad jos sūnus turi būti prirakintas ir nuogas, nes jis sudrasko bet kokius drabužius ir yra sau pavojingas. Jis yra prirakintas prie sienos jau 23 metus. Tang Zuhua nebegali normaliai vaikščioti, nes atrofavosi jo kojų raumenys. Jis miega ant plikos žemės, nes motina negali sau leisti nusipirkti šiaudų.

 

 

Xiao Anrong sakė: „Tikiuosi, kad kas nors gali padėti man – aš bijau dėl savo vargšo berniuko ateities, kai manęs nebebus. Aš turiu tris vaikus – nors jo brolis ir sesuo yra normalūs, jis niekada nebuvo normalus. Kai jam sukako 17 metų, jis tapo agresyvus, pradėjo daužyti daiktus. Užrakinome daržinėje ir turėjome prirakinti, kad išlaikytume jį ten. Kadangi visada suplėšdavo savo drabužius, turime palikti jį nuogą. Kai kurie geri kaimynai paaukoja maisto – kitaip mes neišgyventume.“

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Rekomenduojami video:


2500
6 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
:DD

per 23 metus nesugebėjo nupirkti šiek tiek šiaudų?:D ten turbūt už auksą jis brangesnis.

Coco

Surpask kad tuos šiaudus reikia keisti nes jie gali suputi

LOL

Jum jis nepanasus i ta is ziedu valdovo ? :D

set

Na taip, nemyletu jo tai nelaikytu, ismestu i gatve ir tiek

greta

tigi cia sukurta tiek si istorija tiewk foto,negi jus suauge zmones tikite tokiomis nesamonemis,jai tai butu tiesa jau senai butu rodoma per visas laidas,kanalus ir t,t,juk ne viduramziuose gyvenam;DDDD

TO Manis

Kinija neturtinga šalis ? Jos BVP žmogui didesnis nei JAV

Manis

Paziurecia ka jus patys darytumet :(((,Jus net neįsivaizduojat ka reiskia auginti neįgalų vaiką ir jei dar jis kelia ranka pries tevus,o dar toj bednoj saly tai nezinau.Pasmerkt jus patys pirmi pasmerkiat issigimeliai jus nelaimingi :(((.

Taip pat skaitykite