Pasiklydę vaikai laukuose – ne tik siaubo filmų scenarijuose

laukai-vaikaiSu anomalija.lt portalo skaitytojais, savo paslaptinga vaikystės istorija nusprendė pasidalinti Vidas. Žemiau pateikiame neredaguota Vido laišką.

 

Sveiki, mano nutikimas gana senas, viskas vyko prieš 26 m. Man tada buvo 15 m. ir visas savo vasaras leidau kaime Kauno r. pas močiutę.

 

Visas judėjimas vyko dviračiu per diena apie 50 km, pramindavom su vietiniais kaimiečiais. Vieną vakarą užsižaidus futbolą gretimam kaime, žvyrkeliu reikėjo grįžti namo, oras buvo geras, leidosi saulė.

 

Važiavau tarsi tuneliu iš vienos pusės buvo kukurūzų laukas iš kitos rugiai, rugiuose stovėjo salelė su keletu medžių, tarsi senos sodybos liekanos.

 

Noriu priminti, kad tada kaip ir dabar jokių svaigalų nevartojau, staiga prieš kokia 40 m. pamačiau du vaikus, jie buvo keistai pilkai apsirengę, perėjo skersai kelia ir įlindo į rugius. Artimiausias namas buvo už 2 gal 3 km. todėl sustojau ties tariama perėjos vieta.

 

Sustojus pajaučiau, kad kažkas ne taip, oras buvęs karštas toje vietoje buvo šaltas, net oda pašiurpo, jautėsi nejauki tyla o svarbiausia nebuvo jokio tako nei vadinamos brydės į rugius.

 

Parmyniau užkaitusiais pedalais, močiutė vėliau pasakojo, kad seni medžiai tai neveikiančios kapinaitės turinčios nekokia reputacija, žmonės vengia tos vietos. Apie vakaro įvykį nepasakojau nei draugams nei močiutei, bet pačiam tai giliai įsirėžė į atmintį.

 

Vidas

 

Anomalija.lt teiraujasi savo skaitytojų – gal ir Jus esate girdėję istorijų apie keistus ir sunkiai paaiškinamus reiškinius iš savo artimų žmonių? O galbūt patys tapote antgamtinių reiškinių liudytojais? Laukiame Jūsų istorijų ir pasakojimų – parašykite mums!

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
bybyyby

“nepasakojau nei draugei nei mociute” Bet rasei kad kai grizai mociutei pasakei :D

._.

Pasiskaityk įdėmiau. Ten raše. Kad močiute pasakojo. V_v Scum

Anonimas

demonai ten buvo

Taip pat skaitykite