Liudininkui ir vėl pavyko nufotografuoti paslaptingą Lochneso pabaisą?

lochneso-nuotrĮtarimai, kad Škotijos Lochneso ežere egzistuoja paslaptinga būtybė sustiprėjo XIX amžiuje. Tuomet padaugėjo liudininkų, savo akimis mačiusių vandens monstrą.
 
Maža to 1934 metais Londono gydytojui dr. Robertui Kennethui Wilsonui pirmą kartą istorijoje pavyko nufotografuoti išneriančią iš vandens pabaisos veidą. Nuo to laiko, liudijimų ir įrodymų apie tai, kad mistinis padaras iš tiesų egzistuoja tik daugėjo.
 
Nors skeptikai ir mokslininkai niekaip negalėjo suprasti, kur galėtų tokio dydžio padaras pasislėpti, 2013 metais ežero dugne buvo atrastas paslaptingas darinys. Jūrininkas, 43-ejų Keithas Stewartas Lochneso ežero dugne sonaru netikėtai atrado beveik 300 metrų gylio siaurą plyšį kuriame laisvai galėtų tilpti ir mistinis padaras.
 
Toks atradimas iškėlė galybę klausimų. Koks iš tikrųjų yra vieno garsiausių planetos ežerų gylis ir ar gali būtia, kad ežero vandenys požeminiais kanalais siejasi ne tik su gretimais ežerais, bet ir su rytine bei vakarine Britanijos salos pakrante? Jeigu šie spėjimai pasitvirtintu, tai reiškia, kad Lochneso pabaisa be jokių trukdžių gali keliauti iš vieno ežero į kitą, arba net į vakarinę Britanijos pakrantę.

 

O šiuos spėjimus patvirtina ir naujausia liudininko nuotrauka, kurioje ir vėl užfiksuotas paslaptingas gyvis. Nauja nuotrauka buvo padaryta viskio sandėlio darbuotojo Iano Bremnerio, kuris keliavo ežero apylinkėse.

 

Naujus įrodymus pateikęs I. Bremneris nėra galutinai tikras ką jis matė: „Tikrai nežinau kas tai. Virš vandens padaras pasirodė labai trumpai. Tačiau kuo daugiau apie tai galvoju, tuo labiau atrodo, kad užfiksavau pabaisą. Tai išties gali būti Lochneso monstras.“

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Viena populiariausių versijų apie Lochneso pabaisos prigimtį yra tai, kad šis gyvis yra iki šių dienų išlikęs pleziozauras – ilgą kaklą turintis vandens roplys.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Ttt

10 % Vandens yra istirineta o kita dalis ne taigi nekeista kad yra daug ir vandens gyventoju neatpazinta.

Jons

Buvo rašyta rado senais laikais filmo kurta palikta ta kopija ir viskas

ditwm

“Išlikęs pleziozauras”, jei jis vienas išlikes tai ką, jis gal nemirtingas. Man tai tas pirmas iš kairės išnires tai į ruoni panašus. Tai gal ten ruoniai eilute plaukia. Į gyvate vienu dalyku man nepanašu, kad kaip iš nuotraukos atrodo plaukia banguodama vertikaliai, nors kiek esu mates video tai banguoja horizontaliai kai plaukia vandeniu taip pat kaip, kad sausuma šliaužia.

c19

į gyvatę panašu, nors aš nespėcas ir neatskiriu sniego žmogaus nuo ateivių.

Taip pat skaitykite