Australijoje girininkas nufilmavo sniego žmogų?

sniego-zmogus-jietisSniego žmogus tai viena iš ilgiausiai neįmenamų mįslių, žadinanti ir smalsumą, ir baugumą. Ne tik kriptozoologai, tačiau ir mokslininkai bando įminti kas tai per padarai ir ar jie tikrai egzistuoja.

 

Kai kurie Oksfordo mokslininkai netgi mano, kad „sniego žmonės“ tebeklaidžioja aukščiausiuose pasaulio kalnuose. Panašu, kad pastarieji gali būti teisūs.

 

Internete paviešintas Australijos girininko vaizdo įrašas vėl privertė spėlioti internautus ką jame pavyko užfiksuoti.

 

Įraše, maždaug už 100 metrų nuo filmuotojo, matomas paslaptingas tamsus padaras kuris eina stačiomis į miško gilumą. Nors būtybe yra ganėtinai aukšta, pastebima, kad tai jai nesudaro jokių kliūčių eiti ant dviejų kojų.

 

“Tai negali būti kengūra, jis per daug tamsus.”, – girdimas girininko komentaras.

 

Ką būtent pavyko nufilmuoti, Australijos girininkas teigia nežino, kadangi vos tik padaras užėjo į miško tankynę, daugiau jo nepavyko pamatyti.

 

Australijoje egzistuoja ne viena legenda, kad sniego žmones gyvena provincijose, toliau nuo žmonių gyvenviečių.

 



 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
...

Lietuvoje greitai po miškus irgi pradės vaikščioti visokios dvikojės būtybės, bet vadinsim ne sniego žmogumi, o Eligijaus Masiulio palikuonimis.

bro

prank

Man

Tai rodosi,kad vaiksciojanti bezdzione.Tai kodel nepagauti ir pamatyti kas tai…juk 21amzius.Galima visur kameras pastatyti. Ir aplamai apsupti ir pagauti ir idsispres visas problemos.Apsurdas,mato ir negali sugauti…

top16

Australijoje juk ne sniego zmoniu :\

Taip pat skaitykite