Rytoj pusšešėlinis Mėnulio užtemimas: poveikis jausis 18 metų

pusselinis-uztemimasApie šį užtemimą yra pateikiama labai mažai informacijos ir tam yra tam tikros priežastys. Tai bus nepilnavertis Mėnulio užtemimas. Kaip taisyklė esant Mėnulio užtemimui Mėnulis patenka į Žemės šešėlį ir yra uždengiamas.

 

Mėnulio užtemimas įvyksta kai Saulė, Žemė ir Mėnulis išsirikiuoja taip, kad Žemė meta šešėlį ant Mėnulio. Priklausomai nuo to, ar Žemės šešėlis krinta ant viso Mėnulio paviršiaus, ar tik ant dalies, įvyksta visiškas arba dalinis Mėnulio užtemimas.

 

Šiuo atveju Mėnulis nebus uždengiamas visai. Ir tai turi pagrindo būti ignoruojama kaip užtemimas. Todėl tai nebus pilnavertis Mėnulio užtemimas.

 

Tačiau Astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė atkreipia jūsų dėmesį būtent į šį artėjantį faktą.

 

Kaip ir kiekvienas užtemimų ciklas atveria užtemimų laikotarpį. Šis prasidės rugjūčio 16 dieną. Yra teigiama, jog dvi dienos prieš ir dvi po užtemimo yra lemtingiausios ir reikšmingiausios.

 

Poveikis gali būti tiek pozityvus, tiek sudėtingas, tai priklauso nuo žmogaus asmeninio horoskopo parodymų ( ką aspektuoja užtemimo taškas, kurį būstą aktyvuoja).

 

Būtų saugu šiuo periodu nesiimti rimtų problemų sprendimo, kad ir kaip to norėtųsi. Juk Mėnulio užtemimas vyksta esant Mėnulio pilnačiai, kuomet emociškai esame labiausiai pripildyti ir impulsyvūs. Kas įvyks nurodytu laikotarpiu, turės tendenciją tęstis 18 metų (iki kito tokio pačio užtemimo).

 

Kadangi užtemimo taškas patenka į Vandenio zodiako ženklo 25 laipsnį 52 minutes, reiškia bus aktyvuota Vandenio – Liūto zodiako ženklų ašis.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Šis užtemimas skatins atsisakyti seno ir įsileisti į savo gyvenimus naujus vėjus. Šiuo metu gali nutrūkti išsisėmę santykiai, kis požiūris į santykius su vaikais, atvers naujus kūrybinius klodus.

 

Jei kažkas baigsis šiuo metu, leiskite išeiti, baigtis. Tai bus žinia, jog šie žmonės, darbas, veikla jau davė jums pakankamai ir atėjo laikas įsileisti kitus.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Didžiausią poveikį pajus gimę po Vandenio, Liūto, Jaučio ir Skorpiono zodiako ženklu.

 

Anomalija.lt primena, jog tai yra bendro pobūdžio informacija, bendras fonas. Kaip Mėnulio užtemimas paveiks jus asmeniškai reikėtų konsultuotis su Asmeniniu Astrologu.

 

Parengė: Astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė

 

Inf. šaltinis: asmeninisastrologas.lt

Rekomenduojami video:


2500
6 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Daiva

rugpiuty nutruko santykiai,kurie tesesi 21 metus,vyras pasake ,kad turi kita ir pas jy jausmai dabar tik jai,mano aplinkoje tai ne vienas atvejis sy menesy,arba kazkuris isejo,arba yra atvejis,kad gryzo,zmogui nusprendus,kad ieskojo,bet nieko geriau nerado

zulu

kazkoks burzuazinis banditizmas, menulio uztemimas jausis tiek metu, koks tas poveikis bus, isvis irodykime visatai jog esame galinga galaktine rase ir susprogdinkime menuli! O istiesu menulis veikia – pvz lunatikus, pvz psichinius ligoniu, vezininkus ir kitus asmenis, kraujopudziai, nusiklatimai, zudynes dazniausiai vyksta per pilnati – sakau menulis keistas agregatas, sunaikinkime ji!

Taura

Labai jau populistiškai :)

Viktorija

As taip as esu Liutas, o vyras Vandenis..
Kolkas nieko nepasirode keisto, tikekimes kad ir nepakis

zulu

koks tu liutas – jei tu liutas tai gal jau laikas pas daktarus?

rimtai

Jaučiu bus smagu.

Inga

Tikiuosi man liutei su vandeniu vyru ir dukrele viskas bus gerai……. Nors poveiki jauciu…..

zulu

Prof. Hab.Dr Astauskas – susiraskite ji kol nevelu! gal dar pades kazkiek , kiek isgali mokslas! Sakote Man liutei….prasau teskite toliau pasakojima, jus liute na toliau….

Taip pat skaitykite