Karminės meilės požymiai: jūsų meilė yra iš praėjusių gyvenimų?

karmine-meileKaip nustatyti ar jūsų santykiai yra karminiai arba kaip suprasti, ar jūsų meilė yra iš praėjusių gyvenimų? Karminių santykių rodiklis yra kai kurios neįprastos situacijos. Jos nėra būtinas požymis, bet į tai reikėtų atkreipti dėmesį, rašo projektas Mėnesiena: Būrimas kortomis.
 
Netikėtumas
 
Santykiai užsimezga nelauktai – netikėtai abiems partneriams. Jie gali būti visiškai skirtingų charakterių, skirtis jų socialinė ir materialinė padėtis, gali būti didelis amžiaus skirtumas.
 
Kitas variantas gali būti toks: jie vienas kitą pažįsta ilgus metus, bet sprendimas susituokti gali būti staigus tokių santykių tęsinys. Jie metų metus bendrauja kaip draugai ir staiga, vieną vakarą santykiai pereina į intymius ir pora nusprendžia susituokti.

 

Greitumas

 

Santykiai susiformuoja per trumpą pažinties laiką (mėnesio bėgyje). Partnerius tarsi pagauna nušvitimas. Santykiai prasideda taip veržliai, kad žmogus iki galo net nesuvokia vykstančių permainų ir tik praėjus metams ar daugiau pradeda priimti situaciją sąmoningai. Iki tol jį valdo tokios jėgos ir reakcijos, kurių paaiškinti jis negali, tai ne jo jėgoms. Bet klausimas, ar panorės partneriai žiūrėti vienas į kitą “po prabudimo” dažnai lieka atviras.

 

Persikėlimas

 

Po santuokos sudarymo sutuoktiniai gali išvažiuoti į kitą miestą ar net šalį. Tolimas persikraustymas po susitikimo ir vedybų, nutraukimas giminingų ryšių, naujo gyvenimo pradžia kažkur toli nuo gimimo vietos – dar vienas svarbus karminių ryšių požymis.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Sudėtinga situacija

 

Labiausiai paplitęs variantas – partneris girtuoklis arba partneris narkomanas. Gali būti kokios nors partnerio sveikatos problemos ( gyvenimas su žmogumi invalido vežimėlyje, psichinės ligos) arba ankstyva (iki 40 metų) partnerio mirtis. Tokius santykius galima pavadinti “bausme”. Greičiausiai šią “bausmę” sau susikuria pats žmogus, nesąmoningai išsirinkdamas probleminį partnerį.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Greičiausiai dėl kaltės jausmo, atėjusio iš praeitie, bet klausimas “dėl kokios priežasties”, lieka atviras. Arba probleminis partneris prisitvirtina pats, dėl genetinės praėjusio gyvenimo atminties. Greičiausiai praėjusiame gyvenime gerojo ir probleminio partnerio rolės buvo priešingos, o šiame įsikūnijime jie keičiasi vietomis.

 

Vaikų nebuvimas šeimoje

 

Panašiuose karminiuose santykiuose sutuoktiniai susikaupę į save ir į savo charakterio bruožų suvokimą. Tokiuose karminiuose ryšiuose viskas priklauso nuo to, kiek kiekvienas sutuoktinis buvo “teisus” savo veiksmuose. Jeigu partneriai nepradėjo bartis ir kaltinti vienas kito dėl nevaisingumo, o įsivaikino kūdikį iš vaikų namų, tai tokiai porai vėliau gali gimti ir bendras vaikas.

 

Jeigu “teisingai” elgtis stengėsi tik vienas iš partnerių, bet negavo jokio palaikymo, tai kaip dovaną jam gyvenimas padovanos kitą partnerį, su kuriuo jis ir turės vaikų.

 

Lemtingumas

 

Santykiai poroje pažymėti kažkokiu neišvengiamumu, dažniausiai negatyvia prasme. Čia įeina: meilės trikampiai, meilės-neapykantos situacijos, kai atrodo, kad partneriai visą gyvenimą kovoja vienas su kitu ir vis tik vienas be kito yra nelaimingi. Jie tarsi beprotiškai myli vienas kitą ir beprotiškai neapkenčia.

 

Arba likimas visą laiką suveda partnerius, nori jie to ar ne. Karminiuose tokios poros santykiuose mažai kas keičiasi – tie santykiai tarsi vystosi patys, pagal apibrėžtą planą. Tai yra vienas iš pačių pagrindinių variantų kurie apibūdina karminius santykius.

 

Parengė: Būrėja Roma Vičienė, Mėnesiena: Būrimas kortomis

Rekomenduojami video:


2500
7 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Rimantas Budrevičius

Ar pasiaiškinus tampa aiškiau? Esame riboti. Gal vertėtų nuoširdžiau gyventi? Taip gyvenimas tampa nenuobodus, lengvas,džiaugsmingas. Ramybės ir sėkmės visiems!!!

Tautietisss

Yra tie karminiai ryšiai,buvusios meilės ir pan.Kartais žiūri į tą praeive,kaimyne dar kokia ir tikrai kyla kažkas iš vidaus,samonės,pasamonės ir tikrai tada sunku būna,sunku būna kaip sutinki ir nuolat gyveni ten,neišeina nuvesti minčių visada,bet atitolus,pakeitus vieta,po kai kurio laiko viskas praeina bei užsimiršta ech…;)

Jurgita

Tiesą sakant daug kas atitinka realybę. Teko patirti kažką panašaus.

pv

pievu pieva

tr

sutinku

p

pieva

jurgita

Paskutynis atvejis…kartais tiesiog zudo tie “atsitiktiniai” susitikimai…

Taip pat skaitykite