Neįtikėtina versija: Žemė, tai kito pasaulio pragaras?

zeme-pragarasTai, kad Žemė gali būti kito pasaulio pragaras, svarstoma seniai.

 

Paprastai šios tezės įrodymui siūlo apsidairyti aplink. Visa žmonijos istorija – tai begalinė mėsmalė. Karas po karo, epidemija po epidemijos, badas, prekyba vergais, kankinimai, ligos, genocidas, nužudymai, prievartavimai. Ir tai pasaulis, kurį sukūrė gerasis Dievas?

 

Ši aplinkybė glumina daugelį, kartu ir šventikus. Kodėl pasaulis sutvarkytas taip, o ne kitaip, tai yra geriau? Populiariausi atsakymai į šį klausimą skamba ne visai įtikinamai. Kalba apie pasirinkimo laisvę, kad dėl visko kaltas pats žmogus, kad Dievas nubaudė nusidėjėlius, arba kad blogį kuria šėtonas.

 

Bet už viso to jaučiasi kažkoks netikrumas, savo neteisumo jausmas. Jeigu šėtonas kankina žmones, tai kodėl visagalis Dievas jo nesustabdo? Jeigu taip baudžiami nusidėjėliai, tai kuo kaltas kūdikis, kuris, būdamas tokio amžiaus tiesiog nespėjo niekuo nusikalsti? Žmonės patys kuria blogį? Galbūt.

 

Bet juk iš tikrųjų blogų žmonių labai mažai, tai kodėl gi būtent jie nustato šio pasaulio formą, ir dar per visą šio pasaulio egzistavimą? Ir vėl, kaip Dievas tai leidžia? Bet jeigu padarysime prielaidą, kad mes visi seniai mirę ir dabar esame pragare, tai viskas stoja į savo vietas ir atrodo kur kas logiškiau.

 

Žemė – tai pragaras. Čia nenuodėmingų nėra. Atkreipkite dėmesį į žinomą tezę apie tai, kad po pirmo Adomo ir Ievos nuopolio nusidėjėliais tapo visa vėlesnė žmonija. Netiesiogiai tai liudija apie tai, kad Žemė – pragaras. Kodėl už Adomo ir Ievos poelgį turi atsakyti visi jų palikuoniai? Šis klausimas glumina daugelį, bet, tarkim, kad Žemė – pragaras ir joje surinkti visi nusidėjėliai, tai prieštaravimų nėra jokių. Ir nėra nekaltų kūdikių, ir nėra neužtarnautų kančių.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Be to, mes žinome, kad šėtonas – šio pasaulio kunigaikštis. Būtent jis yra Žemės valdovas. Bet juk apie šėtoną taip pat žinoma, kad jis PRAGARO valdovas. Ir vėl tai mums netiesiogiai pasufleruoja, kad reikia sutapatinti žemę ir pragarą. Tada viskas rišasi tarpusavyje: šėtonas valdo Žemę, šėtonas valdo pragarą, reiškia, Žemė ir pragaras turi bendrą valdovą. Mažiausia, kas gali būti, tai, kad Žemė ir pragaras sudaro sąjungą, jei tai ne viena ir ta pati vieta.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Suprantamu tampa ir savižudybių pasmerkimas. Tai bandymas pabėgti iš “kalėjimo”, neatbuvus viso laiko. Pati baisiausia žmogaus kančia, yra nežinomybė kas jo laukia po mirties: tai yra, bus ten gyvenimas, ar priekyje nėra nieko. Tai jau tampa PRAGARIŠKA bausme. Ir, aišku, tikrasis pragaras ir bus toks. Logiškai galvojant negalima laikyti Dievo-Kūrėjo primityviu sadistu, kuris baudžia žmones kepindamas juos keptuvėje.

 

Žinodami, kad Žemė – pragaras, kitaip žiūrime į sutartį su šėtonu, kurios tikslas įgyti nemirtingumą. Įsivaizduokite, žmogus pats, savo valia, sutinka amžinai likti Žemėje, t.y. pragare. Ir suprantama, kodėl apie tokį sako, kad jis pražudė savo sielą. Žinoma, pražudė. Ir koks velniškas pasityčiojimas iš situacijos: šėtonas laimi visada ir visiškai, sudarydamas tokį kontraktą. Juk žmogus amžinai lieka pragare.

 

Tikėtina, kad už pragaro galibūti dar vienas pragaras. Priklauso nuo poelgių, nusikaltėliui gali pritaikyti amnestiją, o gali ir sugriežtinti režimą. Įsakymai – tai kelio į išsivadavimą nuoroda.

 

Kyla klausimas, o kaip atrodė tas pasaulis, kuriame mes gyvenome, kol numirėme ir patekome į pragarą? Jeigu ten, tikrame pasaulyje buvo nusidėjėlių ir jie pateko į pragarą, tai yra Žemę, reiškia ir ten buvo blogio.

 

Gal tikrasis pasaulis – tai vieta, kur žmogus, kiekvienas žmogus gali bendrauti su Kūrėju? Ir štai, tiksliai žinodamas, kad yra Dievas, kažkas vis tik įsigudrina daryti pikta. Tokiems ir bausmė: ištrinti atmintį ir pasiųsti į pragarą, tai yra Žemę.

 

Gal visi mes ir esame tie kito pasaulio užkietėję nusidėjėliai?

 

Pagal nežinomą teorijos autorių parengė: Būrėja Roma Vičienė, Mėnesiena: Būrimas kortomis

Rekomenduojami video:


2500
37 Comment threads
10 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
14 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Zofija

Verta giliau pamąstyti apie šią prielaidą.Jeigu žemėje pragaras,tai mes visi esame nusidėję praeitame gyvenime ir čia atliekame bausmę,užgimdami kūdikiais su pasirinkimo teisę-tęsti blogį ar išpirkti kaltę,tobulėdami ir skleisdami šviesą ir gėrį pasaulyje.Pasaulyje?Koks jis mums?Manau,jog kiekvienam mūsų pasaulis yra čia ir dabar-mūsų aplinkoje.Jeigu auginame širdyje meilę,atjautą,gėrį,nugalime puikybę ir materializmą-viskas gerai.Mes bendraujame su Dievu ir tarnaujame Jam.Mirtis mus išvaduos iš sielos kalėjimo,kuriuo mums yra kūnas su geiduliais,persisotinimu,pykčiu ir nusikaltimais,kuriuos pasirenkame,siekdami turto,valdžios,malonumų,o visą tai suteikia pinigai.Jie šėtono įrankis,kad užvaldyti sielas ir vėl jas sugrąžinti po mirties į pragarą.Jum numirę mes nieko nesunišame į anapus.Gimstame vėl nuogi ir vėl augame,bręstame,kol tampame tokie,kokie esame.Tik su… Skaityti daugiau »

inkognito

Natūrali mitybos grandinė ir yra šio pragaro esminis įrankis. Visa laimė kad smegenys ir parakas žmogiškajį sutvėrimą pastatė šios piramidės viršūnėje,mes galim ėsti visus o mūsų lai nedrįsta niekas suėsti,nes gaus įgreitinto parako pagalba švino gabalų į kaktą. O jei ne tai, tai po šiai dienai bijotume nusileisti nuo medžio šakų,kur apačioje jau lauktų alkanų plėšrūnų gaujos,ir tada suprastume ką reiškia gyvenimas tikrame pragare. Nors ir lazda su pririštu jos gale akmeniu irgi neblogas argumentas prieš vilko ar leopardo iššieptas iltis…bet kas gi davė tokia mintį tam laukiniam sutvėrimui su dviejomis kojomis taip pabandyti prisijaukinti šį pasaulį,skriejantį juodoje kosminėje bedugnėje,pagal… Skaityti daugiau »

King Dormammu

O tai tikras dievas cia is Marvel ar DC ?

Jurgita

Žinot, masčiau perskaičius ir galvoju, kad tai netiesa. Šalia blogio, kurį matome, egzistuoja tylus gėris, kurio nepastebime. Pasaulyje daug grožio ir daug gėrio. Šalia karų, ligų ir nelaimių daug pasiaukojimo, meilės, altruizmo… Gal čia mokykla, gal skaistykla, bet tikrai ne pragaras, esu tikra

Gerasirde.

Pragara kuriam mes patys.Setonas tik paspartina ta greiciau.Roju kuria geri zmones.Kaip kas pasielgia,tokias turi ir pasekmes.

kronos

idomi teorija ,bet visiskai nereali ,kai kam pragaras ,o sekmingiem zmonem rojus

Obuolys123

Man tai panasu ir ipragara ir y roju.du viename.kaip sakant.pragaras jau vien tai kad visi vieni kitus valgome.zverys medzioja o mes taip pat zudome gyvunus maistui.tai yra baisu.o rojus kad egzistuoja meile tiek tarp gyvunu yra kuremos seimos tiek tarp zmoniu.yra daug grozio gamtoje.

Nesvarbu

Nors vienas normalus komentas

Inkognito

Galimas dalykas kad dievas pasinaudodamas žmogaus palyginti trumpo gyvenimo svertu dar ir realizuoja absoliutų teisingumą žemėje. Juk biblijoje taip pat pasakyti dievo žodžiai,kad labiausiai skriaudžiamas vargšas ,bus jo mylimiausias ar tai artimiausias sūnus, Tai štai gal būt koks nors oligarchas klasta ar apgaule sukrovęs savo turtus,gali susilaukti savo atžalos su jo veiksmų pražudyto žmogaus persikūnijusia siela,ir šiam užaugus visi jo neteisėtai įgyti turtai atiteks būtent jam. Aišku tai labai sudėtinga,tačiau kaip sakoma nežinomi viešpaties keliai,juk dviejų dalykų mūsų niekuomet niekas nepaklausia ar norime gimti ir ar norime mirti,visi tai padarome tada kai tą nusprendžia kažkas iš aukščiau. Kaip dar sakoma… Skaityti daugiau »

Inkognito

Na šiaip jau gerai pagalvojus žemė nėra vien tik pragaras,ji universali vieta ir pragaras ir rojus. Visa tai valdo Kūrėjas,jis mirus asmeniui jo sielą sekančiam fiziniam gyvenimui gali pasiūsti tiek į pragarą tiek į rojų. Jam pakanka labai paprasto svertelio žmogus gali gimti pasmerktas vargui,nepritekliams, kančioms ir nuolatinėms netektims,kurios jo gyvenimą čia žemėje paverčia tikru pragaru.Tačiau dievui panorėjus jis gali gimti turtingoje šeimoje,būti labai laukiamas ,mylimas,jam gali būti suteikti visi įmanomi dalykai šiame pasaulyje ir jam šis gyvenimas gali būti rojumi. Matyt šitaip yra realizuojama biblijinio rojaus ir pragaro alegorija,kuri ten pateikta paprasta varguoliams labiau prieinama forma. Pamastykite patys argi… Skaityti daugiau »

Inkognito

Žemė yra pragaras su su aukštai išrikšta savitarna. Kiekvienas stengiasi išgyventi iš kito pražūties,o galiausiai ir pats tampa auka,o jei pasiseka miršta nuo ligų arba senatvės…Vienintelis dalykas kad kančių ir netekties grandinėse ugdoma ir tobulėja jo siela arba atvirkščiai ji degraduoja iki tokio lygio kuomet jis sunaikinama kūrėjo negrįžtamai. Panašiai kaip švininnių šaratų gamybos dėžėje,prikarpoma švino gabalėllių ir tiek sukama metaliniu dangčiu kol visi pasidaro tinkami ir apvalūs,o tie kurie netinkami išrenkami ir perlydomi…Na tai tik vaizdingas palyginimas realybėje yra milijonus kartų sudėtingiau viskas…

Pyktis.

As galvojau,kad tavo draugai reptiloidai cia nagus prikises.

Taip pat skaitykite