Daktaro Simoncini nuosprendis: vėžys išgydomas labai paprastai

vezysAnomalija.lt perspėja: informacija pateikiama pažintinio pobūdžio.

 

Skaičiai, žinoma, įspūdingi. Kasmet nuo vėžio pasaulyje miršta aštuoni milijonai žmonių, Vien tik JAV – daugiau nei pusė milijono, rašo tinklaraštis kvantinemagija.lt. Apie 2030 metus tikėtinas mirtingumas – 12 milijonų. Vėžys yra pati dažniausia mirties priežastis amžiaus grupėje iki 85 metų. JAV nuo šios ligos miršta kas ketvirtas žmogus. Kas ketvirtas!

 

Mes praradome daugelį savo laisvių, kai sutikome, kad mus „gintų nuo terorizmo“, žmonės ir toliau miršta nuo susirgimų, kuriuos elitinės šeimos ir jų farmacininkų karteliai atsisako gydyti.

 

Farmacininkų verslas nekelia sau tikslo išgydyti vėžį. Kam gydyti ligą, jeigu galima susižerti pinigus už kovą su jos simptomais. Tuo pačiu nebūtina pasakoti patikliems klientams, kad chemoterapijos nuodai žudo ne tik vėžines, bet ir sveikas ląsteles, galų gale ir patį žmogų. Aš manau, kad tai daroma net ne dėl pinigų… Elitas nori sumažinti gyventojų skaičių, todėl reikia, kad žmonės kentėtų ir mirtų anksčiau laiko.

 

O jeigu koks nors gydytojas atranda veiksmingą vėžio gydymo būdą, tai jis iš karto pakliūna į įtakingų medikų sluoksnių ir valdančiųjų struktūrų taikinį. Vienas iš tų, kurie atvirai stojo prieš sistemą – italas Tulijo Simoncini.

 

Mokslininką ėmė pulti iš visų pusių ir trims metams uždarė į kalėjimą, nes jis ėmė sėkmingai gydyti žmones ne paskutinėse vėžio stadijose. Jis nusikalto tuo, kad suprato, jog piktybiniai augliai – tai išvešėjęs grybelis kandida (parazitinės prigimties mieliagrybis, gyvenantis net sveikų žmonių organizme; stiprus imunitetas kandidą suvaldo, bet jei organizmas nusilpęs, grybelis plinta po visą kūną ir sudaro piktybinius auglius).

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Štai ką mano draugas Maikas Lambertas iš Šeno klinikos sako apie kandidą: „Grybeliai, ir ypač kandida, gyvena šeimininko kūno sąskaita. Šiam mikroorganizmui, kaip ir bet kokiam kitam parazitui, dauginimuisi reikalingas šeimininkas. Kandidos veikimo produktai silpnina imuninę sistemą ir veda į tai, kad žmogus blogai jaučiasi ir fiziškai, ir psichiškai“.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Tulijo Simoncini mano, kad vėžys ir yra išvešėjęs kandidos grybelis, ir kad tradicinis vėžio kilmės aiškinimas visiškai neteisingas. Pats būdamas specialistu onkologojos ir metabolinių pažeidimų srityje, jis nuėjo prieš tradicinės medicinos intelektualinį komformizmą, prieš tradicinius globalios vėžio epidemijos „gydymo“ metodus. Jis nusprendė sakyti savo pacientams tiesą, o ne kartoti medicinos institute iškaltas frazes. Nuo to momento, kai pradėjo užsiimti medicinine praktika, Simoncini suprato, kad vėžį gydo kažkaip neteisingai:

 

„Aš mačiau dideles žmonių kančias. Vaikų onkologijos skyriuje, kuriame dirbau, visi vaikai mirdavo. Mane labai slėgė, matant vargšus mažylius, žūstančius nuo chemoterapijos ir radiacijos“. Noras padėti pacientams atvedė jį į naujų šios ligos gydymo kelių paiešką. Simončini nusprendė atmesti viską, ką jis žinojo apie onkologiją, ir pradėti savus nepriklausomus tyrimus. Jis aptiko, kad visos vėžio rūšys pasireiškia vienodai, nepriklausomai nuo to, kokiame organe ar audinyje susidarė auglys. Visi naujai susidarę piktybiniai dariniai buvo baltos spalvos. Simoncini ėmė galvoti, į ką panašus vėžinis auglys. Kandidos grybelis? Nejaugi tai, ką tradicinė medicina laiko nekontroliuojamu ląstelių dalinimusi – apsauginis procesas, kurį organizmas įjungia prieš kandidozę (pienligę)?

 

Tullio Simoncini

Tullio Simoncini

 

Jeigu remsimės šia prielaida, tai ligos vystymasis vyksta pagal tokį scenarijų:

 

Kandidos grybelis, paprastai stipraus imuniteto suvaldomas, pradeda daugintis nusilpusiame organizme ir sukuria savotišką „koloniją“. Kai koks nors organas užsikrečia pienlige, imunitetas stengiasi jį apsaugoti nuo svetimkūnio įsiveržimo. Imuninė sistema sukuria apsauginį barjerą iš organizmo ląstelių. Būtent tą tradicinė medicina vadina vėžiu.

 

Laikoma, kad plintančios po organizmą metastazės – tai „piktybinių“ ląstelių išplitimas po organus ir audinius. Bet Simoncini tvirtina, kad metastazės atsiranda todėl, kad kandidos grybelis išsklinda po organizmą. O grybelius gali sunaikinti tik ląstelės, kurių imunitetas funkcionuoja normaliai. Imuninė sistema – raktas į pasveikimą.

 

Kiekvienais metais didėja susirgusiųjų vėžiu skaičius. O ar tai nėra gerai suplanuotas karas prieš žmogaus imunitetą, karas, kuris tampa vis labiau ir labiau žiaurus. Imunitetą silpnina maisto produktai, maisto priedai, pesticidai ir herbicidai, vakcinacijos, elektromagnetinės ir mikrobangų technologijos, farmaciniai preparatai, šiuolaikinio gyvenimo stresas ir pan. Vaikai iki dviejų metų gauna apie 25 skiepus. O juk tuo metu imunitetas tik formuojasi!

 

Iliuminatų planas – masinė depopuliacija per imuninės sistemos silpninimą. O kas greičiausiai pakerta imunitetą? Chemoterapija. Pridėkite čia dar radioterapiją. Šiandien tai patys efektyviausi metodai ardyti organizmo ląstelėms.

 

Šiuolaikiškiausias visų pripažintas onkologijos „gydymas“ grindžiamas postulatu (postulatas – teiginys, kuris, negalint įrodyti, priimamas dėl teorinės ir praktinės būtinybės kaip teisingas), kad vėžinės ląstelės bus sunaikintos anksčiau, negu sveikos paciento ląstelės. Nuodingi chemoterapijos junginiai žudo imuninę sistemą. Bet kandida juk niekur nedingsta.

 

Imuninės sistemos likučiai nebesugeba suvaldyti kandidos ląstelių. Grybelis pereina į kitus organus bei audinius. Vėžys išplinta po organizmą. Tie, kurie tarsi pasveiko po chirurginio įsikišimo ir chemoterapijos, gavo bombą su laikrodžio mechanizmu. Imunitetas suardytas. Recidyvų atsiradimas – laiko klausimas. Kitaip sakant, chemoterapija žudo žmones, kuriuos tarsi turėtų gydyti. Chemoterapija gydo tik nuo infekcinio susirgimo, perduodamo lytiniu būdu ir vadinamo gyvenimu. Tam, kad išgydyti nuo vėžio, reikia stiprinti imunitetą, o ne silpninti jį.

 

Kai Simoncini suprato, kad vėžys yra grybelinės kilmės, jis ėmė ieškoti efektyvaus fungicido. Tada jam tapo aišku, kad priešgrybeliniai preparatai neveiksmingi. Kandida greitai mutuoja ir prisitaiko prie preparato, netgi ima juo tarsi maitintis. Liko tik sena, patikrinta, pigi ir prieinama priemonė nuo grybelių – natrio bikarbonatas. Pagrindinė geriamosios sodos sudedamoji dalis. Simončini pacientai geria sodos tirpalą arba natrio bikarbonatas leidžiamas tiesiai į auglį, prietaiso, primenančio endoskopą (ilgas vamzdis, kurį naudoja vidinių organų apžiūroje) pagalba. 1983 metais Simoncini gydė vieną italą Gennaro Sangermano, kuriam gydytojai dėl plaučių vėžio parnašavo belikusius keletą mėnesių gyvenimo. Po neilgo laiko šis žmogus visiškai pasveiko. Vėžys išnyko.

Rekomenduojami video:


2500
18 Comment threads
9 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Janė

jau nebenusišnekėkit ir nerašykit tokių žmones klaidinančių straipsnių… aš daug metų gėriau sodą dėl nuolatinio didelio skrandžio rūgštingumo – susirgau vėžiu, ir netgi vienu iš pačių agresyviausių.

Liepa

Soda gerai bet cb endoka tobuka būtų

minde

Esme ta. Auginkit uogas be jokiu purskimu ir valgykit daugiau savo augintas uogas ir darzoves.

Veronika

Gydytojų abejingumas į kapus nuvarė ir mano šeimos narį. Laiku nenustatė ligos., o kai nustatė jau buvo per vėlu. Praradome bet kokį pasitikėjimą gydytojais.

Algirdas

Kam cituojate Einšteiną, tokiu kaip jis milijonai.

Balsas

O visi likusieji milijardai toki kaip tu. Tu bent zinai kas JIS

as

vaistai yra seniai nuo vezio israsti,tik tiem kas turi tukstancius,paprastam lieka chemoterapija,nes pinigai pasauly svarbiau negu zmogus,ligos paskutiniu metu,islieka zmogaus asmenine beda,turi pinigu gyveni ubagui nepasiseke siame gyvenime

teisingai.

na bet juk ir daktarai mirsta nuo vezio.tai kaip iseina.patys save ir varo i kapus.

Gerimantas

Bet žmonės argi mes nesame galvijų banda? Nuolat dėl kažko nesutariam. Nepasidalinam. Siekiam valdžios ir pinigu. Mūsų pasaulyje berods jau 7.4 mlrd. mokslininkai įspėja jog žemė daug žmonių išlaikyti negalės (išteklių prasme). Todel tie kurie nemąsto kaip galvijai ir skraido į kosmosą perka ir rezervuojasi savo ateinanciom kartom planetas ir leidžia vėžiui gyvuoti nes tik vėžys mus gelbsti nuo globalios katastrofos (kuomet del per didelės mūsų populiacijos ir poreikiu truks degonies, pasikeis dirvozemis kuriame negalesime isaugiai sau maisto, neliks geriamo vandens, ledynai istirps …). Sutikit juk mano žodžiuose irgi yra tiesos. Tie kurie mąsto kitaip jie ir pasveiksta nuo to… Skaityti daugiau »

kaskas

na kaip visur ir visada beleko pripiesta ,del farmcininku mafijos sutinku 100% susiduriau tiesiogiai sergu nemirtina bet nepagydoma liga daktareliai kisa piliuliu kalnus baige sugadint skrandy inkstus kepenis o juk yra man tinkami biologiniai vaistai palyginkit daba kadsien 10-12 tableciu gaunu o jei duotu biologinius karta per menesy nueit susileist ir viskas beje kiek teko matyt isties padeda bet jei esi 50m pirk pats nekompensuos o yperka tik milijonierius menesiui apie1000 eu moket eilinis zmogus negali netikiu kad jie toki brangus panasiau dirbtinai laikoma kaina nori jie ferariu ir nusipjaut jiem an tokiu kaip as kad be skausmo negali ne… Skaityti daugiau »

Būkit budrūs

Palaidojau draugą prieš tris mėnesius. Netikiu daktarais, gal ne visais. Bet mano draugą nužudė chemija. gydytojai rado vėžį tik kai buvo 4 stadija, vaikščiojo pas gydytojus, prieš mėnesį buvo paskutinis tyrimas , kurį atliko daktaras Petrauskas ir pasakė kad viskas gerai, o po men., kai su greitąja nuvezėm -kompiuterinė išvada – daugybe tirtų prieš menesį organų jau turi metastazes… štai “gydytojai”. Nejaugi jos atsirado per mėnsį…. Netikiu. Bet žmogaus nebėra. Dar davėm sodą, bet patikejom chemijai ir žmogaus netekom. O su soda dar laikesi….

su ta soda ir užleidote

draugui mirtiną ligą,kada buvo reikalingas radikalus gydymas tada sodą vartojo,o paskui jau buvo šaukštai po pietų kai išsisėjo visuose organuose vėžio metastazės.

Taip pat skaitykite