Daktaro Simoncini nuosprendis: vėžys išgydomas labai paprastai

Patyręs sėkmę ir su kitais pacientais, Simoncini pateikė savo duomenis Italijos sveikatos apsaugos ministerijai, tikėdamasis, kad jie pradės klinikinius tyrimus ir patikrins jo metodo veikimą. Koks buvo Simoncini nustebimas, kai Italijos įtakingų medikų sluoksniai ne tik neperžiūrėjo jo tyrimų, bet atėmė jam licenciją už pacientų gydymą vaistais, kurie nebuvo patvirtinti.
 
Masinės informacijos priemonės pradėjo kampaniją prieš Simoncini, išjuokė jo asmenį ir apdrabstė purvais jo metodą. Greitai šis talentingas gydytojas pakliuvo trims metams į kalėjimą už tai, kad neva „žudė savo pacientus“. Simoncini buvo apsuptas iš visų pusių.
 
Įtakingi medikų sluoksniai pareiškė, kad onkologinių susirgimų gydymas natrio bikarbonato pagalba yra „beprotiškas“ ir „pavojingas“. Ir tai tuo pačiu metu, kai milijonai pacientų miršta kankinančia mirtimi nuo „patikrintos“ ir „nepavojingos“ chemoterapijos, medikai toliau draudžia gydymą natrio bikarbonatu.
 
Laimei, Tulijo Simoncini nepavyko įbauginti. Jis tęsė savo darbą. Dabar apie jį žino iš nuogirdų ir interneto dėka. Šis gydytojas daro stebuklus ir gydo net labiausiai užleistus onkologijos atvejus paprastu ir pigiu natrio bikarbonatu. Kai kuriais atvejais procedūros tęsiasi mėnesius, o kai kuriais (pavyzdžiui, krūties vėžio) – tik keletą dienų. Dažnai Simončini tiesiog aiškina žmonėms, ką jiems reikia daryti, telefonu arba elektroniniu paštu. Jis netgi asmeniškai nedalyvauja gydant ir vis tiek rezultatas viršija visus lūkesčius.
 
Bet tai dar ne viskas.
 
Vėžinės ląstelės turi unikalų biožymeklį, enzimą CYP1B1. Enzimai – tai baltymai, kurie yra cheminių reakcijų katalizatoriai. CYP1B1 keičia cheminę struktūrą medžiagos, vadinamos salvestroliu ir randamos vaisiuose bei daržovėse. Cheminė reakcija paverčia salvestrolį į komponentą, žudantį vėžines ląsteles ir nekenkiantį sveikatai. Enzimas CYP1B1 atsiranda tik vėžinėse ląstelėse ir reaguoja su salvestroliu, esančiu vaisiuose ir daržovėse, sudarydamas substanciją, kuri užmuša tik vėžines ląsteles!

 

Salvestrolis – natūrali apsauga, esanti vaisiuose ir daržovėse, kovai su grybeliais. Kuo labiau augalas pažeistas grybelinių susirgimų, tuo daugiau jis turi salvestrolio. Tokiems vaisiams ir daržovėms priklauso: braškės, mėlynės, avietės, vynuogės, juodieji serbentai, raudonieji serbentai, gervuogės, bruknės, obuoliai, persikai, žalios daržovės (brokoliai ir visos kitos kopūstinės), artišokas, raudonoji ir geltonoji paprika, avokadas, šparagai ir baklažanai.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Bet agro ir farmacinės kompanijos apie tai žino. Ir štai, ko jie imasi:

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

1. Gamina cheminius fungicidus, kurie naikina grybelius ir kliudo natūralios apsaugos susidarymui (salvestroliui) augaluose, kaip atsakui į grybelinius susirgimus. Salvestrolį turi tik tie vaisiai ir daržovės, kurie neapdorojami fungicidais.

 

2. Labiausiai paplitę fungicidai blokuoja CYP1B1 susidarymą. Todėl, jeigu jūs valgote chemiškai apdorotus vaisius ir daržoves, jokių sveikatai padedančių efektų negausite.

 

Ar jūs vis dar manote, kad visa tai vyksta atsitiktinai? Jūs manote, kad Tulijo Simončini norėjo sunaikinti per klaidą?! Jie nori, kad žmonės mirtų nuo vėžio ir kad jokie vaistai tam netrukdytų. Jie protiniai ir emociniai ligoniai ir mano, kad žmonės – tai galvijai. Jie abejingi jūsų kančioms. Netgi priešingai – kuo blogiau, tuo geriau. Jie ne visai sveiko proto.

 

Gerai, kad „beprotis“ Simončini toliau gydo žmones, nes „normaliųjų“ pasaulyje milijonai pacientų ir toliau miršta nuo neteisingo gydymo, kuris, savo ruožtu, grindžiamas neteisingais postulatais. Ačiū tokiems kaip jis už tai, kad suteikia viltį šiame iškreiptame pasaulyje, kurį valdo bepročių šeimos. Mums reikalingi tokie, kaip jis!

 

P.S. Grybeliai ima daugintis organizme, kai žmogų veikia rūgštinantis organizmą stresas. Tas pats stresas, apie kurį kalbėjo Liukas Montanje ir kuris neva veda prie AIDS. Vadinasi, visa esmė organizmo rūgščių ir šarmų pusiausvyroje…

 

Išvertė: Eugenija L., šaltinis: kvantinemagija.lt

Rekomenduojami video:


2500
18 Comment threads
9 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Janė

jau nebenusišnekėkit ir nerašykit tokių žmones klaidinančių straipsnių… aš daug metų gėriau sodą dėl nuolatinio didelio skrandžio rūgštingumo – susirgau vėžiu, ir netgi vienu iš pačių agresyviausių.

Liepa

Soda gerai bet cb endoka tobuka būtų

minde

Esme ta. Auginkit uogas be jokiu purskimu ir valgykit daugiau savo augintas uogas ir darzoves.

Veronika

Gydytojų abejingumas į kapus nuvarė ir mano šeimos narį. Laiku nenustatė ligos., o kai nustatė jau buvo per vėlu. Praradome bet kokį pasitikėjimą gydytojais.

Algirdas

Kam cituojate Einšteiną, tokiu kaip jis milijonai.

Balsas

O visi likusieji milijardai toki kaip tu. Tu bent zinai kas JIS

as

vaistai yra seniai nuo vezio israsti,tik tiem kas turi tukstancius,paprastam lieka chemoterapija,nes pinigai pasauly svarbiau negu zmogus,ligos paskutiniu metu,islieka zmogaus asmenine beda,turi pinigu gyveni ubagui nepasiseke siame gyvenime

teisingai.

na bet juk ir daktarai mirsta nuo vezio.tai kaip iseina.patys save ir varo i kapus.

Gerimantas

Bet žmonės argi mes nesame galvijų banda? Nuolat dėl kažko nesutariam. Nepasidalinam. Siekiam valdžios ir pinigu. Mūsų pasaulyje berods jau 7.4 mlrd. mokslininkai įspėja jog žemė daug žmonių išlaikyti negalės (išteklių prasme). Todel tie kurie nemąsto kaip galvijai ir skraido į kosmosą perka ir rezervuojasi savo ateinanciom kartom planetas ir leidžia vėžiui gyvuoti nes tik vėžys mus gelbsti nuo globalios katastrofos (kuomet del per didelės mūsų populiacijos ir poreikiu truks degonies, pasikeis dirvozemis kuriame negalesime isaugiai sau maisto, neliks geriamo vandens, ledynai istirps …). Sutikit juk mano žodžiuose irgi yra tiesos. Tie kurie mąsto kitaip jie ir pasveiksta nuo to… Skaityti daugiau »

kaskas

na kaip visur ir visada beleko pripiesta ,del farmcininku mafijos sutinku 100% susiduriau tiesiogiai sergu nemirtina bet nepagydoma liga daktareliai kisa piliuliu kalnus baige sugadint skrandy inkstus kepenis o juk yra man tinkami biologiniai vaistai palyginkit daba kadsien 10-12 tableciu gaunu o jei duotu biologinius karta per menesy nueit susileist ir viskas beje kiek teko matyt isties padeda bet jei esi 50m pirk pats nekompensuos o yperka tik milijonierius menesiui apie1000 eu moket eilinis zmogus negali netikiu kad jie toki brangus panasiau dirbtinai laikoma kaina nori jie ferariu ir nusipjaut jiem an tokiu kaip as kad be skausmo negali ne… Skaityti daugiau »

Būkit budrūs

Palaidojau draugą prieš tris mėnesius. Netikiu daktarais, gal ne visais. Bet mano draugą nužudė chemija. gydytojai rado vėžį tik kai buvo 4 stadija, vaikščiojo pas gydytojus, prieš mėnesį buvo paskutinis tyrimas , kurį atliko daktaras Petrauskas ir pasakė kad viskas gerai, o po men., kai su greitąja nuvezėm -kompiuterinė išvada – daugybe tirtų prieš menesį organų jau turi metastazes… štai “gydytojai”. Nejaugi jos atsirado per mėnsį…. Netikiu. Bet žmogaus nebėra. Dar davėm sodą, bet patikejom chemijai ir žmogaus netekom. O su soda dar laikesi….

su ta soda ir užleidote

draugui mirtiną ligą,kada buvo reikalingas radikalus gydymas tada sodą vartojo,o paskui jau buvo šaukštai po pietų kai išsisėjo visuose organuose vėžio metastazės.

Taip pat skaitykite