Kaip padidinti savo turtą pagal Feng Shui

pinigai-feng-shuiDar prieš du tūkstančius metų, kad priviliotų turtus, kinai vadovavosi feng šui patarimais. Pabandykime ir mes.

 

Feng Shui tai kinų praktikos, naudotos daugelyje gyvenimo sričių. Fengšui pavadinimas susideda iš dviejų rašmenų, reiškiančių vėją ir vandenį.

 

Žmonės susidomi Feng Shui dėl skirtingų priežasčių. Vieniems Feng Shui lyg gyvenimo religija, kitiems tai padeda atrasti meilę, pagerinti sveikatą, tretiems Feng Shui yra neatsiejamas nuo karjeros galimybių. Bene dažniausia priežastis susidomėti Feng Shui yra noras padidinti savo turtą. Kas gi nenorėtų būti turtingas? Visiems siūlome keletą patarimų.

 

Visų pirma, norint pagerinti savo finansinę padėtį, reikalingas teisingas požiūris. Jei Jūsų galvoje vien tik negatyvios mintys, nesitikėkite gerų permainų. Jūs turite tikėti savimi ir tuo, kad viskas keičiasi į gera.

 

Išsirinkite daiktą, kuris Jums simbolizuotų turtą. Tai gali būti brangus papuošalas ar kažkoks simbolis.

 

Šį daiktą padėkite toje vietoje namuose, kuri susijusi su pinigais – ant stalelio, kur visad dedate savo piniginę, į seifą, jei tokį turite, ir pan. Geriausia, jei toje vietoje šio daikto niekas nepasiektų – katė, šuo ar vaikai.

 

Venkite, kad namuose būtų daiktų, kurie Jums asocijuojasi su nepritekliumi. Tai gali būti net kokios nors rūšies daržovės, duona, indai ir t.t.

 

Tas pats tinka ir drabužiams – nenešiokite pigių drabužių, geriau turėti kelis brangius, nei daug pigių. Tai irgi traukia sėkmę.

 

Padarykite keletą pokyčių namuose, pagražinkite savo aplinką taip, kad ji Jums atrodytų turtingesnė.

 

Nebijokite pakeisti turtą simbolizuojančio daikto, jei pajusite, kad jis neveikia. Viskas priklauso nuo Jūsų požiūrio ir drąsos.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Be švaros nebus ir turtų

 

Prišiukšlintuose namuose yra daug užsistovėjusios energijos, ir kad ir kaip jūs stengtumėtės pritraukti pinigus, jie nesugebės patekti pas jus dėl daugybės savo kelyje sutiktų kliūčių. Išmeskite daiktus, kurie metų metus dulka lentynose, antresolėse, spintose ir yra nenaudojami. Noras laikyti senienas reiškia skurdų psichologinį mąstymą ir netikėjimą gyvenimu. Negailestingai išsiskirkite su megztiniu, kuris jau trejus metus guli spintoje ir yra pasirengęs tapti jaukiu kandžių lizdu.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Jeigu daiktą gaila išmesti į konteinerį, atiduokite jį tam, kam jo reikia. Mintyse tą akimirką pasakykite: „Aš verta geresnio!“ Tvarkydami senus daiktus, kartokite: „Seni išeina, nauji ateina“. Suremontuokite viską, ką galima suremontuoti, o ko neįmanoma, išmeskite. Namie neturi būti įskilusių indų ir senos, nebenešiojamos avalynės.

 

Labai įdomų poveikį turi baldų perstatymas. Baldus perstatykite kartą per metus. Perstatant stalus, spintas, krėslus energija namuose ima judėti. Namie būtina laikytis švaros. Jeigu atėję svečiai pagiria: „O, kaip pas jus švaru!“ — vadinasi, būkite pasirengę geresnėms permainoms.

 

Kelio pradžioje

 

Ypatingą dėmesį skirkite prieškambariui. Jame būtinai turi būti veidrodis, nes jis sugeria neigiamą energiją, kurią gali atnešti svečiai arba jūs patys, grįžę sudirgę į namus. Beje, jeigu jūs neturite nuotaikos, atidžiai pažiūrėkite į veidrodį — manoma, jog dalis neigiamos energijos pasitrauks į Veidrodžių karalystę. Jeigu išėję iš namų sugrįžote kažką užmiršę, pažiūrėkite į savo atspindį veidrodyje, antraip, nesiseks. Neverta kabinti veidrodžio prieš įėjimo duris: sėkmė jame atsispindės ir vėl išnyks. Šioje vietoje geriau pakabinti rausvai auksinės spalvos paveikslą arba kokį nors suvenyrą.

 

Pasirūpinkite namų šviestuvais, nes ten, kur švaru ir daug ryškios šviesos, būtinai atsiras ir pinigų. Po kilimėliu padėkite gabalėlį sudžiūvusių samanų arba jūros dumblių. Tai taip pat pritraukia pinigus.

 

Parengta pagal indigo.blogas.lt, “Savaitė” ir anomalija.lt inf.

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
ausra

Tikiu visa esybe..as zinojau apie tai. Siandiena esu be darbo ir be pinigu..bet turiu fliata .jis tuscias..buvusiu seimininku .sena kilimine danga pilna brudo.o as netiriu net dulkiu siurblio…man nesiseka cia isigyti ne jokio daikto-pinigai. ..kiek turejau iskeliauja…-vejais.
Situacija,nepasiduoda buti valdoma manim,jus laiku man

jurga

nieko naujo :(, galvojau kazko ipatingo…

Taip pat skaitykite