Kaip elgiasi Zodiako ženklų atstovai artėjant mirties valandai?

mirties-valanda-zodiakaiDvyniai

 

Šio ženklo žmonės siaubingai pradės panikuoti supratę, kad artinasi paskutinė gyvenimo valanda. Todėl jų laiku nenuraminus, gali iškilti grėsmė ir aplinkiniams. Be to, Dvyniai pradeda gailėtis, lieti ašaras, kad dar tiek daug nesuspėjo padaryti. Juk gyvenimas, velniai jį griebtų, tik prasideda.

 

Be to, nepriklausomai nuo savo turimo amžiaus, šio ženklo žmonės įsitikinę, kad jie bus amžinai jauni. Todėl kovoja su mirtimi iki paskutinio atodūsio. Taigi, giltinė dažniausiai jų lovoje neatranda. Greičiau pakelės griovyje, automobiliui atsitrenkus į medį ar mieste, susidūrus su kita mašina.

 

Vėžys

 

Mistiški Vėžio žmonės įbes nosį į knygą, pastvėrę pakeliui į Anapilin. Tokiu būdu jie mėgina atitrūkti nuo kankinamų minčių. „ Juk viso reikalo esmė ir glūdi mintyse“, – pagalvos Vėžys. Ir tuo pačiu supranta, kad nieko negalės pakeisti. Užtat suspėja daug kartų pergalvoti, kad viskas turi būti padaryta pagal tradicijas: aptarti su giminaičiais savo laidotuves iki smulkmenų.

 

Taip pat kaip, kiek ir kam turi būti užrašytas paveldimas nekilnojamas turtas. Nepaisant to, oi kaip nesinori Vėžiui mirti net ir sulaukus senatvės. Todėl gerokai anksčiau, tyčia pradeda kalbėti apie savo greitą mirtį, tikėdamasis, kad artimieji ir draugai įtikins jį, kad viskas nutiks priešingai.

 

Liūtas

 

Šio ženklo atstovą taip pat neretai užklumpa mirtis ne ligos patale, o automobilyje, skrendant oro balionu ar lėktuvu. Keista ar ne, bet Liūto žmonės labiau išsigąsta dėl kitų gyvybės nei savo. Net ir baisiai išsigandęs Liūtas sugeba raminti pradėjusius panikuoti keleivius ir net mėgina jiems padėti.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Jei ne veiksmais, tai bent žodžiais. Bet net ir tokiais atvejais Liūtas nepraleis progos, norėdamas pasirodyti, kad jis yra šaltakraujis, didvyriškas ir nieko nebijo. Iš tikrųjų nepamatysite tiek priešlaikinės mirties tragiškumo ir dvasinio susijaudinimo nei viename kitame Zodiako ženkle, kaip Liūto.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Nepaisant to, šis Zodiako ženklas „su malonumu“ užsimuštų neišsiskleidus parašiutui arba uždustų netikėtai užgriuvus sniego lavinai beslidinėjant kalnų kurorte. Tačiau, apsaugok Viešpatie, iškeliauti Anapilin dėl „gėdingos“ ligos – tiesiosios žarnos vėžio – Liūtui nepakeliama tragedija. Todėl šio Zodiako ženklo atstovas paskutinį kartą ištaria susierzinęs, bet išraiškingai „py…“.

 

Mergelė

 

Artinantis giltinei šio ženklo atstovai pradeda perkratyti ir analizuoti atmintyje visus svarbiausius savo gyvenimo įvykius. Trumpam stabtelėję ir sutelkę dėmesį ties savo klaidomis, vis dėlto prieina prie išvados, kad jei ne jie, tai įvykiai būtų susiklostę visai kitaip. Ir nebūtų buvę to nelaimingo atsitikimo su mašina. Mergelės žmonės linkę analizuoti bet kurią situaciją, net ir labai ekstremalią.

 

Tai bene vienintelis Zodiako ženklas, kuris savo egzistencijos pabaigą pajunta mažiausiai prieš tris dienas, atsidūrus prie mirties slenksčio. Tiksliau, po grasinimo nusižudyti, kai praryja saują tablečių nuo vidurių laisvinimo. Nors iš tikrųjų Mergelė neretai ištiesia kojas dėl puokštės ligų, sukeltų audringos jaunystės padarinių. Be to, sulaukus 70 metų jas dažnai aplanko ištikimas bičiulis Alzheimeris su savo simtomais: vangumu, abejingumu, gerokai suprastėjusia atmintimi ir taip toliau.

 

Svarstyklės

 

Dėl savo stiprios prigimtinės atsakomybės ir pareigingumo jausmo Svarstyklės iš anksto mėgina „susitarti“ su mirtimi. Tuo pačiu užkerta kelią baimei, panikai, todėl šio ženklo žmonės išlieka pakankamai ramūs iki paskutinio savo atodūsio. Nors apskritai šiam procesui Svarstyklių žmonės ruošiasi ilgai ir kruopščiai.

 

Šiam Zodiako ženklui visada vadovauja šaltas ir racionalus apskaičiavimas: „Kodėl turiu keliauti Anapilin, jei man ir čia gerai?“. Laikydamiesi šios nuostatos, Svarstyklių žmonės kas pusmetį eina pasitikrinti pas visus gydytojus iš karto, kurie po to pradeda prasčiau jaustis nei jų šio ženklo pacientai.

 

Skorpionas

 

Tvirtai sukandęs dantis ir įsitvėręs pamėlusiais pirštais į lovos kraštą Skorpionas, artėjant mirčiai, tyliai išgyvena jį užklupusias emocijas. Tik labai pragmatiškas žmogus gali pastebėti šio ženklo atstovo emocijų audrą, kunkuliuojančią jo viduje, nes išoriškai jis atrodo visai ramus.

 

Skorpionas, kaip ir Mergelė ar Liūtas, sutinka mirtį taip pat emociškai ir jausmingai. Kaip bebūtų keista, bet Skorpionas net linkęs rizikuoti savo gyvybe, norėdamas sužinoti kas vyksta anapusiniame pasaulyje. Arba gali kas valandą prašyti Aukščiausiojo pasiimti jį iš to nuobodaus ir nykaus pasaulio.

 

Tai reiškia, kad šio Zodiako ženklo atstovai nėra linkę kelti ranką prieš save, užtat miršta garbingai ir gražiai – miegodami arba paaukoję paskutines savo gyvenimo dienas kitų labui.

 

Šaulys

 

Šio Zodiako ženklo atstovų paprastai nepaveda jų prigimtinis optimizmas, todėl jie niekada nesusitaiko su mintimi, kad greitai mirs. Iki paskutinio atodūsio tiki, kad įvyks stebuklas ir mirtis juos aplenks. Nepaisant to, Šaulio žmonės be baimės žiūri mirčiai tiesiai į akis.

 

Akivaizdus įrodymas – daugumos atvejų Šaulio žmonių ekstremalūs veiksmai dažna būna nesuderinami su jų gyvybėmis. Todėl Šaulys gana dažnai nesulaukia natūralios mirties. Net ir išvengus visų kelio duobių ar pakelės medžių bei kitų jį tykojančių spąstų, Šaulio atstovas gali atiduoti savo sielą mirčiai dėl visiškai „nekaltos“ priežasties – įkandus gyvatei ar paslydus vonios kambaryje.

 

Parengė: Sniegė Pilypienė

 

anglija-today

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Dvynys

Man netiko, bet žinau dar Dvynį, kuris ramiai priima ir kitą, kuris panikuoja dėl bet kokio simptomo. Išvada: pasitikėkite psichologija, kuri sako, kad yra tekstai, kurie 50/50 tinka visiems. Tuo ir remiasi būrimai bei horoskopai. Žodžiu, absoliučiai viską reikia priimti su dalimi kritiško požiūrio.

op, o kas jus privertė skaityti šį straipsnį? jei kas nepatinka, gi galima nedaryti. nesuprantu pasipiktinimo.

Anonimas

Kritikuoti lengviausiai. O patys, ar prisidedate? Juk kiekvienas gali ką nors įdomaus parašyti: https://anomalija.lt/skelbk/ – pirmyn. Dažniausiai taip ir būna, kad paburbėti tai pirmi, o kai paprašo parodyti kuriuo keliu turi eiti, tai tyli.

Op

anomalija.lt suprantu, kad ne nuo mūsų priklauso ką jūs įdėsit į savo puslapį, bet čia buvo kažkokios pievos :D. Ir išvis pastaruoju metu labai daug negatyvo pas jus. Jeigu keliat negatyvą, tai tegul būna apie pasaulio naujienas ir situaciją, kas daugeliui įdomu ir aktualu manyčiau, o ne apie tai “kaip tu elgsiesi miršdamas”. Aš visiškai nepritariu nei vienam iš duotų zodiakų, nes iš tiesų nieko negali spręst apie žmogų iš zodiako. Kartais netgi būna, kad žmogus yra savo zodiako priešingybė. Kuo mažiau visokių tokių būrimų tuo įdomesnis pas jus puslapis būtų. Tų zodiakų vistiek visur kaip prišikta, tik mokėk tą… Skaityti daugiau »

Vytas

Neimanoma visiems itikti. Manau anomalija stengiasi visiems pateikti visko po truputi. Tai plataus spektro portalas, tad negali visada viskas buti tik apie viena tematika. Straipsniu ivairiu yra daug, ir tikrai galima rasti ka nors sau idomaus. Aisku cia tik mano nuomone

Op

Taip negali visiems įtikti, čia buvo mano nuomonė. Visgi, tokie straipsniai ne man vienam nėra labai patrauklūs. Be to jautrūs ir patiklūs žmonės, gali nusivilti savimi perskaitę kažką tokio. Mano manymu, šitame puslapyje trūksta šiek tiek daugiau pozityvo.

Hmmm

Nesinervink, vistiek ateis ta valanda

Taip pat skaitykite