Ateivių seks misija arba artimi šeštojo tipo kontaktai

Per pastaruosius penkiasdešimt metų, bulvarinė spauda tiesiog yra prikišta istorijų apie lytinius žmonių santykius su ufonautais. Šiai temai skirta ir ne viena ufologinė knyga. Dalis ufologų tokius kontaktus vadina Artimais šeštojo tipo kontaktais.

 

Tokios istorijos dažniau pasigirsta iš moterų nei iš vyrų. Kai kurie ufologai apskritai mano, jog kas penkta Žemės moteris turėjo lytinius santykius su ateiviais. Kiekviena istorija įdomesnė už kitą. Kaip taisyklė jokio fizinio kontakto įrodymo nebūna, tik nukentėjusio ar savanorio pasakojimai, paprastai išaiškėjantys regresinės hipnozės metu, nors pasitaiko atvejų kai žmonės tokius dalykus pasakoja ir be hipnozės.

 

Žinoma kartais pasirodo straipsnių ir apie tai, jog kokia nors moteris pagimdė ateivių vaiką, tačiau vėl gi jokie tyrimai to nepatvirtina, apart regresinę hipnozę. Žinomas amerikiečių ufologas Bredas Staigeris, teigia jog hipnozės būdu ištyrė 1200 tokių ateivių palikuonių. Jo teigimu visi jie pasakoja apie planetą su dviem saulėm ir apie jausmą, jog jų tėvai nėra tikrieji jų tėvai.

 

Dalis lytinių santykių įvyksta abdukcijos metu, dalis neišeinant iš namų, o dar dalis vyksta astralinio kontakto metu. Taigi klausimas kas tai yra iš tiesų, tikri lytiniai santykiai ar liguistos fantazijos padarinys, lieka atviras tolimesniai diskusijai.

 

Apie žmonių lytinius santykius su nežemiška civilizacija kalba ir paleokontaktų teorijos šalininkai. Jie paprastai remiasi šia Biblijos vieta: „Kai žemėje žmonės pradėjo daugėti ir jiems gimė dukterys, Dievo sūnūs, žiūrėdami į jas, matė, kokios jos buvo gražios, ir ėmė iš jų sau žmonomis tas, kurios jiems patiko. Tuomet VIEŠPATS tarė: „Mano dvasia nepasiliks amžinai žmoguje, nes jis yra ir kūnas. Tebūna jų dienos šimtas dvidešimt metų“. Tomis dienomis, – kaip ir vėliau, – kai Dievo sūnūs susijungė su žmonių dukterimis, žemėje pasirodė milžinai. Jie buvo senovės galiūnai, garsūs vyrai. (Pr 6,1-4).

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Šiai teorijai pagrįsti randama ir daugiau bandymų, tačiau šis yra pagrindinis. Pasakojama, jog senovėje tai buvo normali praktika, santykiauti su ateiviais, nes kai kurios teorijos teigia, jog jie yra mūsų kūrėjai ir todėl mes esame genetiškai į juos panašūs, tad galime susilaukti hibridinių palikuonių. Tokių pasakojimų, anot paleokontaktų šalininkų gausu ir įvairių šalių mitologijoje. Iš lietuviškos mitologijos tai galėtų būti istorijos apie laumių sukeistus vaikus.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Iš dabartinių mokslininkų pakankamai platų tyrimą atliko kiniečių biologas Čenas Jančun. Tyrimo metu jis užhipnotizavo didelį skaičių moterų. Hipnozės paveiktos moterys pasakojo apie tai, jog lytiškai santykiavo su ateiviais iš kitų planetų. Jos tvirtino jog buvo surogatinės motinos ateivių kūdykiams. Žinoma, dauguma ufologų, o ir kitų sričių mokslininkų nepasitiki regresine hipnoze, nes tada lengva padaryti įtaką žmogaus atsiminimams ir jis gali pripasakoti tikrai keistų nebūtų istorijų.

 

Rusijos tyrėjas Sergejus Speranskis taip pat rado panašių liudijimų. Jis mini du atvejus Irkustke (Rusija), kai moterys teigė, jog jų vaikai yra ateivių palikuonys. Keisčiausia tai, kad abu vaikai dingo iš ligoninės be jokių pėdsakų. Tokios istorijos yra dažnos bulvarinėje ir ufologinėje literatūroje. Vaikai ne už ilgo po gimimo dingsta iš gimdymo namų. Jokių pagrobimo pėdsakų paprastai nerandama. Taigi ufologai tiriantys šį fenomeną daro vienareikšmišką išvadą, jog šiais atvejais vyksta abdukcija.

 

Ši teorija vystoma taip, kad ateiviai, paprastai „pilkieji“ dėl kažkokių priežasčių negali susilaukti palikuonių, tad naudojasi žemės moterimis kaip surogatinėmis motinomis kurių kūdikiai būna pagrobiami vos jiems gimus.

 

Abdukcija vyksta ne tik gimus kūdykiams, bet dar esant jiems motinos įsčiose. Moteris pirmą kartą pagrobiama tam, kad būtų apvaisinta, dažniausiai lytinio akto būdu, kiek rečiau dirbtinio apvaisinimo būdu. Vėliau embrionui paaugus jis tiesiog išimamas iš gimdos ir vėliau auginamas ateiviškuose inkubatoriuose. Beje, dažniausiai moterys net neįtaria, jog laukėsi kūdikio. Štai pavyzdžiui nutikime įvykusiame 2000 metais. Dvidešimt keturių metų australietė Megan Laiker ištekėjo už Endriu Majerio, tačiau kaip jie besistengė jiems niekaip nepavyko susilaukti vaikų, Megan kreipėsi pas daktarus.

 

Ištyrus ją paaiškėjo jog jos gimda susidėvėjusi nuo gimdymų ir atrodo kaip penkesdešimtmetės moters. Tyrimas parodė, jog buvo gimdyta maždaug 24 kartus. Regresinės hipnozės metu ji atsiminė, jog prieš keturis metus ji buvo pagrobta ateivių ir buvo ilgą laiką laikoma pas juos. Ji ten gimdė kas du mėnesius ir tik kai ji tapo nevaisinga, ateiviai ją paleido.

 

Tokių atvejų pasitaiko dažnai. Žinoma, čia kyla kitas klausimas, kodėl jei Megan buvo pagrobta keturis metus niekas to nepastebėjo, o jos atsiminimai iškilo tik regresinės hipnozės metu? Gal tai tiesiog klaidingi prisiminimai, o gimda susidėvėjo dėl kažkokių kitokių priežasčių? Kaip ten bebūtų tokių istorijų galima rasti ne vieną ir ne dvi.

 

Maiklas Streinikas Kanados NSO registrų centro vadovas teigia jog vien Kanadoje nuo 1995 metų įvyko apie 200 užfiksuotų panašių kontaktų. Jo teigimu bent 25 atvejai nekelia abejonių nes ant aukos kūnų būna randamos žaizdos, o vidaus organuose rasta pakitimų. Žinoma, skepsis mums iškart sako, jog tai nieko neįrodo.

 

Žaizdos galėjo atsirasti nepastebimai, o vidaus organų pakitimai galėjo būti sąlygoti kokių nors ligų ar kitų veiksnių, juk nėra žmogaus kuris būtų visiškai sveikas ir neturėtų kokios nors patologijos.
Ateivių seksualinėmis aukomis tampa ne tik moterys, bet ir vyrai. Kontaktas, kaip taisyklė, prasideda nuo to, jog žmogus pamato NSO, tada susitinka su keistomis būtybėmis, kurios paprastai prievarta įvilioja žmogų į savo laivą. Tada įvyksta dažnai prievartinis, lytinis aktas.

 

Kaip minėta anksčiau, kartais tokie šeštojo tipo kontaktai įvyksta aukos namuose. Anna N. iš Stauropolio (Rusija) pasakojo kaip į jos kambaryje prie lovos, naktį atsirado dvi tamsios figūros. Jos judėjo visiškai be garso. Moteris pagalvojo, jog jai vaidenasi, nes viena figūra praėjo kiaurai sieną, tačiau kai padaras prisilietė prie jos ji susivokė, kad viskas vyksta iš tiesų.

 

Tada būtybė tikrąja to žodžio prasme ją išprievartavo. Po to ji savaitę jautė skausmus. Žinoma jei vėl kreiptumėmės į skeptišką poziciją, tai visą šį įvykį galima būtų lengvai paaiškinti, miego paralyžiumi. Jo metu žmonės dažnai mato ateivius ar demonus, jaučia fizinius prisilietimus, skausmą. Kartais fiziniai pojūčiai išlieka kelias dienas. Man pačiam kartą buvo miego paralyžiaus iškrėstas pokštas, kai atrodė, kad kažkas šalto lenda į krūtinę, vėliau tris dienas kūnas buvo sukaustytas ir sunku buvo judėti. Panašu, jog čia situacija yra analogiška manajai.

 

Ko gero žymiausias šeštojo tipo kontakto atvejis ufologijos istorijoje nutiko 1957 metais su Antonijo Villasu Boasu. Jis naktį dirbo laukuose traktoriumi. Tada jis pamatė krintančią žvaigždę kuri didėjo ir galų gale pavirto į didelį švytintį objektą. Fermeris ėmė bėgti, bet buvo pačiuptas ateivių išlipusių iš aparato. Jis buvo įvilktas į nedidelę kamerą, kurioje jam buvo nuplėšti visi drabužiai. Staiga į kambarį įėjo nuoga moteriškos lyties ateivė.

 

Antonijo sutriko, tačiau ateiviai jį ištrynė kažkokiu skysčiu, ko pasėkoje belaisvis atsipalaidavo. Tada ateivė pradėjo jį aistringai glamonėti. Toliau viskas vyko kaip ir su normalia Žemės moterimi išskyrus tai, kad ateivė ėmė leisti kriuksėjimą primenančius garsus. Po akto, ateivė išėjo iš kameros, prieš tai parodžiusi į savo pilvą ir į dangų. Vėliau Antonijo tiesiog buvo išmestas iš laivo. Iš paskos buvo išmesti drabužiai ir laivas nuskirdo. Po kelių dienų Antonijo pasijuto prastai ir kreipėsi į daktarus, jam buvo nustatyta spindulinė liga.

 

Nors yra begalė liudijimų apie artimus šeštojo tipo kontaktus, tačiau dėja dar nėra nei vieno akivaizdaus įrodymo, jog tokie lytiniai santykiai iš tiesų egzistuoja. Dažnai psichiatrams ištyrus tokius kontaktuotojus, paaiškėja, jog jie serga vienokia ar kitokia psichine liga. Kaip žinia šizofrenijos atveju būna dažnos, labai tikroviškos haliucinacijos. Taigi, kolkas belieka tokius santykius vertinti skeptiškai. Kas žino, gal kada atsiras ir tikrų šio tip kontaktų įrodymų. Belieka tik laukti.

 

Straipsnio autorius: Gabrielius E. Klimenka, paragraf 78

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Karolis

Jei gyvūnas su gyvūnu gali palikuonių tureti o žmogus su žmogum tai kaip žmogus gali su ateiviu susilaukt palikuoniu.? Kodėl tada žmogus su gyvūnu negali palikuonių turėti va todėl kad ne tam skirta spermatozoidai jie skirti žmogui o ne gyvūnui. Čia manau yra iliuzijos arba istorija išbauginti žmones. Mielieji nekreipkite i šia pasaka dėmesio yra daugybe dalyku biologiniu kad tai neimanoma tai nera irodyta ir dar ilgai nebus kol žmogus su ateiviu negales susitikti akis i aki taipogi ir daugybe klausimu yra.

Paradigm Shift

Pripažinsiu situacija stačiai komiška: “…paskui pradėjo leisti garsus panašius į kriuksėjimą…”. Dar visi tie “rape”… Dauguma atvėju yra su iškraipytomis detalėmis. Bet atmesti galymybę… NE!

valdis

“Tyrimas parodė, jog buvo gimdyta maždaug 24 kartus.”
Įdomu – nejaugi remiantis vien medicinine apžiūra, galima nustatyti, kiek kartų moteris gimdė?

Bevardis

O is kur tu zinai, kad jie belyciai? Teko jau bendraut su jais? Ar bandei putke pakutent ir nieko neradai?

Ezekiel

Pilkieji yra belyčiai, jie nebent gali naudoti dirbtinį apvaisinimą ir haliucinacijas. Kaip tie ateiviai apibūdinami? Turėtų būti žmogiška anatomija.

Taip pat skaitykite