PSI kamuolio šaltinis

Čia yra detalus aprašymas, kaip kurti PSI kamuoliuką (ang. PSI ball). Straipsnis skirtas pradedantiesiems. Jame neparašyta kaip PSI kamuoliukus mesti ar įvesti į juos informaciją.

 

Pirmas žingsnis

 

Turite nuspręsti kur kursite PSI kamuoliuką. Jūs galite jį sukurti kur tik norite: rankose, šalia „trečiosios akies“, Kinijoje ir t.t. Esmė yra, kad jis gali buti bet kur. Daugelis renkasi savo rankas. Jei ir jūs pasirinkote savo rankas yra keletas pozų kaip laikyti PSI kamuoliuką rankose. Štai keletas pavyzdžių:

 

Galima susikurti savo arba naudoti šitas pozas, tai nesvarbu. Nusprendę, kur jį kursite ir taisyklingai laikydami rankas, galite pereiti prie antro žingsnio.

 

Antras žingsnis

 

Daugelis PSI kamuoliuką kuria naudodami kitų objektų energiją. Galite panaudoti savo energiją, bet ji greitai baigsis ir pasijusite pavargęs. Naudojama bet kuri energijos forma: Žemės, Saulės, Mėnulio arba žmonių ir kitų objektų. Dažniausiai planetų/žvaigždžių/mėnulių, nes jie turi labai daug energijos.

 

Aš asmeniškai naudojuosi Saulės energija, kai noriu sukurti karštą PSI kamuoliuką, nes vien tik pagalvojus apie Saulę, galvoju apie karštį. Renkuosi Mėnulį, norėdamas sukurti šaltą PSI kamuoliuką, nes Mėnulis dažniausiai tamsus ir atrodo šaltas. Renkuosi Žemę, nes ji arti ir tuomet negalvoju apie jokią temperatūrą. Galite rinktis BETKĄ kaip energijos šaltinį. Kai nuspręsite, galite pereiti prie trečio žingsnio.

 

Trečias žingsnis

 

Imkite energiją iš pasirinkto šaltinio. Tik įsivaizduokite, kad iš energijos šaltinio „plaukia“ energija į jūsų kūną ir aplink jį. Tiesiog susikurkite piešinį galvoje. Kai kurie žmonės užsimerkia, kai kurie – ne. Pabandykite abu būdus ir pažiūrėkite kuris jums labiau tinka. Pavyzdžiui, aš įsivaizduoju save stovintį ant Žemės, o iš jos centro ateina energija per pėdas į mano kūną.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Prašau, prisiminkite, kad tai tik pavyzdys. Galite įsivaizduoti ką tik norite. Štai keletas idėjų:

 

– Jūsų energijos šaltinis turi išėjimo angą, taigi jūs „užkemšate“ ją ir imate energiją.
– Energijos šaltinis yra jums virš galvos ir jis kaip lietus krinta ant jūsų kaip energija.
– Energijos šaltinis virš jūsų ir atrodo kaip debesis, jis kaip žaibas svaidosi ir trankosi į jus kaip energija.
– Energija teka gabaluose kuriuos jūs valgote.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Kaip matote, viskas tinka. Kai tik pradės tekėti energija iš šaltinio (gali užtrukti ir sekundes ir minutes) tada pereikite prie ketvirtojo žingsnio.

 

Ketvirtas žingsnis

 

Sutelkite energiją savo viduje, toje vietoje kur kuriate PSI kamuoliuką. Dabar, kai teka energija iš šaltinio, kaupkite energiją toje vietoje, kur darote PSI kamuoliuką. Kai tik energija pasiekia vietą, įsivaizduokite, kad ji sūkuriuoja kamuoliuko viduje. Pavyzdžiui, aš įsivaizduoju, kad energija sukasi apie mano rankas ir sūkuriuoja mano delnuose.

 

Žinoma, tai nėra būtent tai ką aš įsivaizduoju, bet nenorėjau kurti aprašymą valandų valandas. Viena – kai įsivaizduojate judant energiją, PAJAUSKITE, kad matote ją judant. Taip pat įsivaizduokite, kad ją girdite. Bandykite panaudoti visus jutimus, kuriuos tik galite: jei jausite, girdėsite, matysite tada gyviau viską įsivaizduosite.

 

Penktas žingsnis

 

Įkrauname daugiau energijos į PSI kamuoliuką. Norint įdėti daugiau energijos, tereikia įsivaizduoti energiją tekant į PSI kamuoliuką. Tam yra du būdai: PSI kamuoliuką padaryti didesnį ir tada jį suspausti arba antras būdas – galima padaryti PSI kamuoliuką tankiau pripildytą energijos, bet paliekant tokio pat dydžio. Jei žadate padaryti kamuoliuką didesnį, manau reikia judinti rankas toliau vieną nuo kitos tada pritraukti jas arčiau kai norima kamuoliuką suspausti. Atminkite – jūs nesuspausite kamuoliuko rankomis, jūs turite tai įsivaizduoti. Štai pavyzdys:

 

Šeštas, paskutinis žingsnis

 

Priverskite kamuoliuką keliauti. Kai ateina laikas kamuoliukui keliauti viskas ką jums reikia padaryti, tai tiesiog jį paleisti. Tiesiog atlaisvinkite rankas ir paleiskite sukauptą energiją į orą. Leiskite energijai išsisklaidyti.

 

Autorius: Azeroth, pagal Peebrain’o metodą

Rekomenduojami video:


2500
30 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Gokuhuju

O gyvų yra ?

Martynas

dar pasiūlykit ir jiems pabandyti tai atlikti, jeigu tai žino gal ir jus pamokins

Martynas

nu baigit čia ginčytis, žodžiu negalima peikt ir tikinčių ir ne, kai ateis laikas užveskit su fizikos mokytojais tokią temą dėl smagumo ir paklausykit ką jie apie tai mano

Pyktis.

Rasinejat jus cia beleka. Tai kur konkretus irodymai? Kur jusu video irasai apie visa tai? Nera? Nu tai tada visa tai yra MELAS! jei jau taip cia paprasta yra visa tai padaryti tai butu simtai,tukstanciai klipu internete is viso pasaulio. Ir zmonems pasikeistu mastymas nebebutu pinigai pormoje vietoje ir pan. O kas db?

Kindless

Silpnavaliai tynginiai žmonės, neturite pakankamai valios tai išbandyti, kad ir parodytu, jūs sakytumet kad nesamone, netikėtumet.

Vaida

Tie energiniai kamuoliukai veikia .

Jurgita

Pirma karta bandziau, emiau energija is menulio, bet vos tik pradedant daryt kamuoliuka, galvoje, toje vietoje kur turetu but ”tecioji akis” pradejo labai spausti, toks labai nemalonus jausmas, todel baigiau sia ”procedura”.. pabaigus, praejo skausmas. Tiesiog.. W T F?

NEXO

to villy užstumė ji su savo minusais gaila jo man tai laisvai išeina padaryt jis tik jaučamas o ne matomas gal dar kart persiskaitykit ir derina savo ta hame hame nesamone prie psi kamuolio tai neturi jokios prasmės visu pirma psi yra žiurėkis kaip prisikirsiu pre jusu dbz jei kitaip nesuprantat :D 1lygis meditacija 2psi 3lygis tegekineze 4sapnu valdymas 5pirokinezė 6 miego paralyžius 7astralinės kelionės viskas susieta su dvasiniu tobūlėjimu o ne alaus gėrimu :DD žodžiu skaitykit googlinkite ir komentuokite, klausinėkite

NEXO

Ewoote jo man irgi tas buvo kai pirma kart man tas jausmas patiko kai duria neskaudus

Ewoote

O jum taip buna kaupiant energija kad pirstu galiukuose toks jausmas lyg adatom badytu ? ;D

Ewoote

Blm ir mane sudomino sitas dalykas… xD 3 day medituot bandau xD

Taip pat skaitykite