Neįtikėtinos žmonių DNR galimybės: padeda kurti ateitį

dnr-galimybesŠiandien pastebime, kad kiekvieno mūsų pasaulis skiriasi: kitokie mūsų siekiai, kitokios galimybės, poveikio aplinkai būdai, reakcijos… tikslai. Galima teigti kad skiriasi kiekvieno mūsų realybė, o ją kuria mūsų DNR, teigia Psichoinformaciologė ir Kosmoenergetikos Magistrė Eglė Gleščinskienė (kosmoenergetika.lt įkūrėja).

 

Pasirodo DNR grandinė veikia kaip bangų generatorius, taip pat turi tam tikrą magnetinę struktūrą, susijusią su mūsų vietovės, žemės, saulės ir Visatos magnetiniais laukais. Žmogus – energijos ir informacijos imtuvas ir siųstuvas, per savo DNR rezonuojantis su įvairiomis aplinkos energijomis.

 

Kūno jutimo organai- tam tikras funkcijas atliekantys receptoriai, reaguojantys į atitinkamus signalus. Žmogus egzistuoja nuolatiniame energijų sraute, kurios skrodžia visą Visatą.

 

Egzistuoja smegenų (ir tuo pačiu proto) komandų ir jų išpildymo per DNR sąsajos. Terpė šiam ryšiui- mūsų energija, ir tai ne bet kokia energija, o sąmonei arba DNR pokyčiams pavaldi energija, galinti veikti tiek subtiliąsias sferas, tiek pačią materiją. Šią ypatingą energiją galime pavadinti Žmogaus valia arba Žmogaus ketinimu.

 

Kiekvieno žmogaus DNR turi savitą magnetinį torsioninį lauką, per jį yra perduodami impulsai sklindantis į/iš DNR grandinės. DNR grandinė pasižymi ypatingamis informacijos ir energijos pralaidumo savybėmis, tai ypatingai aukšto pralaidumo terpė.

 

Kai tik mes savyje suformuojame tvirtą ketinimą, konkretų siekį ar išreiškiame valią, DNR paskleidžia magnetinę energiją, kuri persiduoda į kiekvieną ląstelę, su tikslu, kad užduotis būtų įvykdyta. Ląstelės atpažįsta tik tokius impulsus, kurie sukuria rezonansą.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Mokslininkai jau nustatė, kad žmogaus kairysis ir dešinysis smegenų pusrutuliai dirba sinchroniškai, suderintai, tad kiekvienas organizmas, tame tarpe ir žmogus, spinduliuoja savitą elektromagnetinį lauką. Medituojantys ar užsiimantys Dvasinėmis praktikomis žmonės geba į aplinką išskirti ypatingas vibracijas, kurios virsta į šilumą, harmoniją, tyrą skaidrų orą, šios vibracijos yra malonios aplinkiniams.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Įprastai žmogus miego metu patiria atsipalaidavimą, smegenys veikia kitokiu, nei būdraujant režimu, sąmonė tuo metu rezonuoja su aplinkos energijomis, taip pat pagal savo vibracijas- su įvairių dimensijų ir lygmenų energijomis,- taip žmogus gauna žinojimą, suvokimą, kuris vėliau jame sėkmingai integruojasi. Būtent per sąmonę žmogus daro įtaką visai savo realybei, visam tam, kas vyksta materialiame plane.

 

Sąmoningai pasiekus būseną, kuri yra panaši į miego,- tai vyksta įvairių meditacijų ar praktikų metu, žmogus turi tas pačias galimybes, papildomai- jis gali reguliuoti savo sąmonės srautą, nukreipdamas jį ten, kur nori kažką sukurti, pakeisti ir pan.

 

Mokslininkai vis artėja prie sampratos- „Žmogaus sąmonė atlieka viso mus supančio fizinio pasaulio realizaciją“. Sąmonė įtakoja, kaip ir koks apie mus bus pasaulis, kas jame vyks, kuo jame bus tas, visa tai projektuojantis Žmogus.

 

Jau žinoma, kad kai kurios atomo dalelės yra nepavaldžios laikui, arba egzistuoja už mums suvokiamų laiko ribų. Šios dalelės gali rinktis kuo joms būti. Ir jos gali judėti kur panorėjusios. Įdomiausia, kad šių mažųjų dalelių pasirinkimo laisvė turi tiesiogines sąsajas su žmogaus pasirinkimais. Taigi renkasi žmogus, nors atrodo renkasi atskiros dalelės.

 

Paskaičiuokime, kokią energiją mes turime savyje. Yra žinoma, kad vidutiniškai žmogus susideda maždaug iš 600 milijardų ląstelių. Vienos ląstelės užtaisas gali siekti 75 mikro voltus (µV). Taigi esame galingi energijos šaltiniai. Žinoma, dalį šios energijos sunaudojame ląstelių gyvybingumui palaikyti.

 

O kur dingsta kita energija? Pasirodo, kad likusiąją energiją žmogaus naudoja savo sumanymams, ketinimams, kuria savo paties programas, būsimų įvykių programas. Tad savo pasaulį ir įvykius apie save susikuriame patys. Ir tai iš savo paties energijos..

 

Gal būt šiandien esate nepatenkintas savo gyvenimu? Prisiminkite, kad turite tik tai, ką iki šiol kūrėte. Tad kurkime naujai, kitaip, kurkime pozityvius pokyčius, kurkime save, kokiu norime būti…

 

Parengė: Eglė Gleščinskienė (LSNR Energetinio gydomojo poveikio komiteto narė, Hilerė, Kosmoenergetikos Magistrė), šaltinis: kosmoenergetika.lt

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Redactor

Nuostabus straipsnis, kas nelabai susipažinęs su žmogaus energetika – skleis blogą energiją ir toliau.

GytisO

Autorė užkabina savo savokų gilumu visuose srityse fizikos, biologijos, ezoterikos ir filosofijos. Bandymas būtų geras, bet suprasti jį gali tik “įsijautę” panašias kosmoenergetikos teorijas. Todėl toks straipsnis yra daugiau sumaišantis žmonių protus , nei duodantis apęiuopiamos naudos statistiniam anomalijos skaitytojui.
Linkime autorei pasinaudojant kosmoenergetika aiškiau dėlioti mintis, ir pabandyti labiau pagrįstai suformuluoti straipsnio esmę, o nebūti “Darvinu” išsakančiu savo visažinystę Visatos klausimais silpnai įsigilinus. Sėkmės

Dvasios Siela

>> toks straipsnis yra daugiau sumaišantis žmonių protus , nei duodantis naudos.

Taip, viskas suplakta į nusenusį buržujų iš UK vardu Darwienas. Žmogaus nenusako DNR, DNR nusako tik lastelės struktųrą. Gi Žmogų nusako žmogaus Siela ir žmogaus Dvasia.

Var

Jau ir taip mokslo dezinformacijos pilna, gal nereikia daugiau jos skleist. Čia yra žmonių apgaudinėjimas. Kalbama apie žmogaus genetinę medžiagą kaip apie maginį objektą…Ir apskritai apie energiją…kam mistifikuoti… dalį energijos sunaudoja visai motorikai, virškinimui ir pan, kitą dalį smegenims, gyvybiniams, kognityviniams procesams palaikyt. Teiginys, kad mes savo energija formuojam pasaulį yra tiesiog keistas metaforiškas privedimas prie nežinia kokio teiginio. Kaip žmogus suvokia pasaulį, priklauso nuo jo požiūrio, ir tai yra vidinis pasaulis-subjektyvus, tai jis nebent tokį pasaulį kuri. O dalelės…kad jų elgsena neišnagrinėta, tai nereiškia, kad jos elgiasi kaip nori ir nepaklūsta jokiems dėsniams ar sąlygoms, jei tai nėra aišku… Skaityti daugiau »

Anonimas

na, jeigu jau taip nori moksliskumo, tai mokslininkai panasiai elgiasi postulato atvejais. tad kuo skiriasi postulato tiesa nuo sios tiesos?

Aksioma

Postulatas (lot. postulatum – reikalaujamas) – kurios nors mokslinės teorijos principas ar teiginys, paimtas joje kaip pradinis, jos rėmuose neįrodomas.

Aksiomomis laikomi pradiniai loginiai kurios nors teorijos principai, postulatais – pradiniai specialūs moksliniai šios teorijos principai. Atskirais atvejais terminu „postulatai“ žymimos kurios nors teorijos aksiomos ir išvedimo taisyklės.

abc

Geras straipsnis

Taip pat skaitykite