Nepražiopsokite: rytoj kinų jaunaties pradžia, kuri gali pakeisti Jūsų gyvenimą

kinu-jaunatisPasak kinų jogų, kai po saulėlydžio danguje pakimba nubalintas ir gerokai nudilintas pjautuvas yra labai svarbu nepraleisti šio laiko.

 

Pagal senovės kinų papročius, balandžio mėnesį prasidedant jaunaties mėnulio fazei, žmogus turi galimybę stipriai pakoreguoti savo gyvenimą ar net likimą.

 

Medituojantys kinų jogai tvirtina, kad šiuo metu mūsų gyvybinė arba dar vadinama kundalini energija kopia aukštyn, tad būtent šiuo laikotarpiu atlikti ritualai įgauna didelę jėgą.

 

Kadangi Mėnulis yra arčiausiai Žemės esantis astronominis kūnas, todėl ir jo įtaka mums yra stipriausia. Atsižvelgdami į jo pilnėjimo ir „liesėjimo“ fazes, galime pasinaudoti stebuklingomis jo galiomis. Per balandžio Mėnulio jaunatį, daugybė žmonių pasaulyje, žinantys šį metodą, užrašo savo norus atitinkančius tikrąją valią ir širdies troškimą.

 

Kadangi Mėnulio ir Saulės susijungimas yra tarsi sąmonės ir pasąmonės, intuityvaus ir loginio prado susijungimas, labai svarbu jog noras kiltų iš širdies.

 

Senovės kinų jogų ritualas norint pakeisti savo likimą ar gyvenimą

 

Kinų jaunaties pradžia prasideda balandžio 26 d. 15:16 val. Lietuvos laiku. Įsidėmėkite, kad ritualą reikia atlikti ne anksčiau kaip 15:16 val. Jeigu neturite galimybės visko atlikti arčiausiai šio laiko, galite ritualą atlikti vėliau. Svarbiausia suspėti iki kitos dienos tos pačios valandos, t.y. vėliausiai viską atlikti galite balandžio 27 d. 15:16 val.

 

Paimkite būtinai baltos spalvos lapą. Geriausiai būtų jeigu lapas būtų tiesiog baltas ir neturėtų jokių užrašų ar linijų. Ant lapo nupieškite apskritimą ir apskritimo viduje užrašykite 3 didžiausius savo norus. Galite prašyti ir materialių dalykų ir nematerialių (pvz. sveikatos). Prieš pradėdami rašyti norus nusiraminkite kelis kartus giliai įkvėpdami ir iškvėpdami.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Vėliau tris kartus garsiai perskaitykite savo norus, lapą sulankstykite per pusę ir padėkite po pagalve ant kurios miegosite. Pagal senovės kinų jogų tikėjimą, fiziškai užrašyti žodžiai ant balto popieriaus lapo per balandžio jaunatį įgauną labai didelę jėgą. Kadaise ant tokių lapų jogai net visą naktį medituodavo.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Atsibudę kitos dienos ryte, dar kartą tris kartus garsiai perskaitykite savo norus ir sudeginkite lapą virš žvakės kokiame nors indelyje ar vonioje. Geriausiai jeigu žvakė būtų baltos spalvos. Pelenus išbarstykite pro atvirą langą šviečiant jaunačiai.

 

Atminkite, kad norai turi būti tik jums ir apie jūs, negalima norėti ko nors kitiems žmonėms ar norėti pakeisti kitus žmones. Kai ryte pakartotinai skaitysite savo norus, tai daryti turite su įsijautimu ir tikėjimu jog tai ko paprašėte jau turite savyje kaip energiją ir potencialą. Jūsų pozityvi energija susijungusi su Saulės ir Mėnulio jungtinių energijų palaikymu būtinai atneš jums teigiamus rezultatus.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
SsVv

As vis dar laikau pelenus, nes sianakt buvo debesuota ir menulio nesimate. Kaip suprantu, kad pelenus galima isbarstyti ir kita nakti, bet tik svieciant jaunaciai . Tai menulis turi matytis danguje?

Anomalija

Nebūtinai turi matytis. Svarbiausia tai padaryti šviečiant jaunačiai.

Magdeliete

Sveiki. Tam tikra tiesa tame yra, nes zmogus turi saviveikauti su savo Aukstesniuoju. Ir jei kazkam tai nesuprantama, tai su menuliu jie tiki, bet menulis cia nei prie ko, tai veikia zmogaus pasamone,t.y. jo Austesnysis ,,AS’. Tai yra zmogaus itikejimas tuom, ko pats noretum, uz tai ir palinkejimai kitiems blogo, pasamone ta blogi grazina paciam, nes pasamone zino, kad niekam nevalia linketi to, ko pats nenoretum, ir tai yra duodama atgal pamoka.Kaimynisteje gyvena moteris, kuriai 98 metai, bet turi blaivu prota ir pilnaverti gyvenima be pasaliniu pagalbos. Paklausus jos kaip tamstai taip gerai sekasi issilaikyti tai ji atsako: – nereikia… Skaityti daugiau »

Lina

Deimante deimantevalenta

Taip pat skaitykite