NASA vaizdo įraše užfiksuotos neįtikėtinos NSO skraidymo galimybės

nasa-ufo-shuttleĮ viešumą patekęs 1996 metų vaizdo įrašas tik dar kartą patvirtina, kad kosmose skraido ne tik žmonių sukurta technika.

 

1996 metais STS-80 vykdyta misija ilgą laiką buvo įslaptinta, o visuomenei buvo pateikta tik itin maža misijos informacija.

 

Tačiau visai neseniai buvo paviešinti autentiški NASA kosminės misijos vaizdo įrašai kurie suglumino ne tik ufologus, tačiau ir kitus kosmoso entuziastus.

 

Kosminėje transportavimo sistemoje “Space Shuttle” sumontuotos kameros nufilmavo kosmoso platybėse neatpažintus skraidančius objektus kurie savo manevrais paneigė visus fizikos dėsnius.

 

Iš pirmo žvilgsnio nedideli skraidantys objektai demonstravo šalia NASA kosminio erdvėlaivio savo galimybes.

 

Objektai drastiškai galėjo pakeisti skridimo kampą, akimirksniu sustoti arba neįtikėtinai greitai įgauti pagreitį, tokiu būdu paneigdami visus iki šiol žinomus fizikos dėsnius. Verta pabrėžti, kad joks iki šiol žmonių sukurtas skraidantis aparatas, nesugeba atvirame kosmose daryti tokius viražus.

 

Skeptikai tvirtina, kad vaizdo įraše greičiausiai užfiksuotos kosminės šiukšlės ar ledo gabalai, tačiau paaiškinti kaip ir kodėl šie objektai pakeičia skrydžio trajektoriją negali.

 



 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
5 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
to multiverse from dr34m

Sutapo mintys, ta pati bemaž norėjau pasakyt.

Saulys

Pirmiausiai – NASA nufilmavo…. Ir parode…????? “slaptai”, is tikruju jei paziuretumet atidziai I beveik permatoma plokstuma desineje – ji sulenkiama. to pasekoje gaunamas “beprotiskas manevras”. Pats juokas nufimuotas vakume, nesvarume, kur pastovu judejima sukelti nesunku. Antra – paziurekit kas pristato filmuka ir paieskokit internete kiek galima tai kompanijai tiketi. Tikrai ne nasa. Ka padare nasa tai perdave ta juoka sutraukti demesiui. Ir pasijuokti. taciau UFO visiskai teisingai pastebejo. Zmonijos vystymosi kreive (o ne tiese) padejus ant laiko skales sauna si simtmeti I virsu ir ne del to, kad kompiuteriai atsirado. Kompiuteriai kvaili, jie daro tai ka zmogus jiems pasako. Kaip… Skaityti daugiau »

LOL

na genijum cia buti nereikia, elektros isradimas po truputi spartino tobulejimo kreive, PC ir internetas zinoma ta kreive kilstelejo dar labiau, bet vis tik ne tiek ir ilgai mes elektra naudojames… gimem tokiu laiku kai viskas tik igauna pagreiti, neisivaziduoju kas bus po 100-200 metu… aisku zmoniu durnumui ribu nera ir ginklai tobuleja taip pat panasiu tempu, bet cia jau kita tema ;D

AG

Mane tai iskart suima nervai kaip isgirstu skeptiku nuomone! Jau tokie visaziniai, viska kad tik paneigti, pasako belekokia nesamone is lempos ir viskas reiskia taip ir yra, nesvarbu kad nesugeba paaiskinti iki galo. Debileptikai ne skeptikai..

UFO2

Skeptikai teigia ,kad kosmoso siuksles? :D :D negi reikia buti ant tiek bukam ,kad patiket tokia nesamone ,kaip siuksles gali priletinti ,vel staigiai pajudeti nezmonisku greiciu ,ir keisti krypti kaip tik nori? Skeptikai apgailetini visiskai!

UFO

Seniai aisku ,kad ateiviu issiyvstimo technoligijos mus lenkia zenkliai,ir tai jai ne ateiviai dar dabar neturetume tokiu technologiju ,paziurekit kiek pries tai tukstanciu metu gyveno zmones ,o kaip viskas pasikeite per simtmeti? Stulbinamai pazenge technoligijos tik ateiviu pagalba :)

multiverse

nemazai isradimu tokiu kaip mikrobangu krosnele atsirado po rozvelo katastrofos tyrinejant ateiviu erdvelaivi ,dar daug technologiju slepiama nuo paprastu zmoniu

Taip pat skaitykite