Nikola Tesla – aiškiaregis ir mokslininkas

Labai dažnai pagrindinis ezoterikos, mistikos ir parapsichologijos priešininkas yra mokslas. Tačiau aiškiausias įrodymas, jog kartais būna ir priešingai, yra genialusis serbų išradėjas ir mokslininkas Nikola Tesla.

 

Garsusis fizikas gimė 1856 m. Smiljanėje, Austrijos imperijoje, dabartinėje Kroatijos teritorijoje, o mirė 1943 m. JAV. Po brolio mirties, 5 metų Nikolą pradėjo kankinti košmarai. Jų veikiamas, berniukas vaizduotėje ėmė kurti kitus pasaulius. Vis dažniau nugrimzdamas į tokias svajones, jis atrado, jog šie pasauliai ir juose gyvenantys žmonės, yra ne tik jo vaizduotės žaismas. Jie iš tikrųjų egzistuoja, juose gyvena ir tarpusavyje bendrauja (įskaitant ir jį) realūs žmonės. Ateities fizikos ir inžinerijos genijus pradėjo vykti į, vadinamąsias, astralines keliones. Laikui bėgant, Nikola Tesla sugebėjo pamatyti tai, kas egzistuoja už jo regos lauko – kitose epochose ar pasauliuose.

 

Ši informacija leido jam išvengti artėjančių pavojų, taip pat jis išgelbėdavo ir savo draugus, įspėdamas juos apie gresiančią traukinio katastrofą (kuris turėjo nulėkti nuo geležinkelio bėgių). Taip pat atrasti, vadinamąjį, visos žemės eterį, apjungiantį bendrą visai žmonijai informaciją bei energiją. Numatyti, kad XX a. žmonės, belaidžiu ryšiu, sugebės nedelsiant perduoti įvairias žinutes ir informaciją visame pasaulyje.

 

Tačiau visa tai buvo jau Teslos pripažinimo, kaip didžiojo mokslininko, metu. O tuo tarpu, kai dar būdamas studentas svajojo apie savo ateitį moksle, jo kunigas tėvas griežtai priešinosi šiam sūnaus pasirinkimui. Tačiau ir čia nebuvo apsieita be nematomų jėgų įtakos – Nikola sunkiai susirgo. Įkalbinėdamas tėvus, kad jis atsigaus iš karto, kai tik tėvas sutiks su jo moksline veikla, Nikola sugebėjo juos įtikinti, kad dėl savo užsispyrimo jie dabar gali prarasti ir antrąjį sūnų. Kai tik tėvas susitaikė su sūnaus pasirinkimu, Nikolai iš karto pagerėjo.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Visa jo ateitis – eilė mįslių ir paslapčių. Genialus mokslininkas, skvarbaus bei demoniško žvilgsnio savininkas, savo išvaizda panašus į kitus garsius mistikus – Gogolį, Paganinį, Hoffmaną, Poo – miegojęs tik 2-3 valandas per parą, pasižymėjęs didžiulę energiją ir judrumu, mirė per Kalėdas. Jo veikla buvo siejama su paslaptingu laivo išnykimu „Filadelfijos eksperimento“ metu, Tunguskos meteorito kritimu 1908 m., radijo ryšio, elektros, kintamosios srovės ir elektros variklių išradimu. Net ir to fakto, kad Pirmojo pasaulinio karo epicentras vyko Teslos tėvynėje, daugelis nelaiko atsitiktiniu. Na, o keistos fobijos, tokios kaip paniška mikrobų, nelyginių skaičių ir perlų baimė, tik papila žibalo į ugnį. Kurioje į vieną susilydę neįtikėtini mokslininko talentai ir mistiški genealiojo Teslos gebėjimai.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Šaltinis: http://vinogradov-centr.ru/

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
10 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Zinoma

Tesla jau buvo aprašęs apie internetą :) ir JIS sukūrė lemputę, ir daugelį edisono “išradimų”:)

CNN

Sukure isradima? :D Tai kaip ce iseina, sukure edisonas lempute, tesla paeme ja, isarde, sukrove atgal isnaujo ir sukure? Cia plagijavimas butu o nesukurimas.

Stipresnis

Ne, Grb. Tesla interneto neaprašė, jis tik bendra forma aprašė “susijusį eterį”, kurio pagalba galima perduoti/paimti energiją ir informaciją belaidžiu būdu. Mums dabar įprastas nuorodų paspaudimo internetas pirmą kartą aprašytas ir padarytas UK, po to nuplagijuotas USA. Dėl to buvo ilgi teisminiai ginčai, aišku laimėjo “stipresnis”.

Free name

Kiek atmintis neša, tai JAV, UK ir prancuzai kartu dirbo prie sio projekto, tik kad pirmasis El laiskas issiustas JAV. o prie World Wide Web (www) prisidejo labai daug FR ir UK. Todel sios valstybes visos prisidejo labai daug :)

Stipresnis

Jūs Gerbiamasis, painiojate FIDONET, el-paštą, BBS stotis ir iš viso – tinklo užuomazgas, su vadinamų “hiper nuorodų” idėja ir pirminiu jų panaudojimu.

Pagal teisminę medžiagą, tokių nuorodų (angl. text hyper link), aprašymas ir panaudojimas, jau seniai egzistavusiam tinkle, buvo būtent UK universitete. Pagrindinis kontraargumentas iš USA pusės buvo tas, kad jie idėja papildė naujom sąvybėm, todėl tai nėra kopija.

TO Stipresnis

Ar galite atsiust nuoroda į savo šaltini? Tik wikipedijos nesiuskit ir pirmu kokiu 8 google paieškos rezultatų. Teko studijuoti prieš 4 metus būtent IT, pagal mainu programa Bradford, UK. Ir ka sužinojau, tai kertasi su tuo, ką jus čia dabar mums pateikėte, gal ponas “free name” šiek tiek į ta puse, bet tik šiek tiek.

Paaiškinimas.

Čia kalbama apie pirmųjų “MicroSoft Windows” komercinių produktų “help” posistemėje panaudotus hyper link’us. Tai buvo apie 1990 matais, maždaug tada buvo teisminė byla prieš “ms” dėl išmokų už įdiegimą. Byla buvo pralaimėta, matyt todėl sunku rasti šiuolaikiniame internete.

TO Stipresnis

Oi vėliesi žmogau, oi vėliesi. P.S Šiolaikineme internete, galima atrasti VISKA.

Viskas.

>> Šiolaikineme internete, galima atrasti VISKA.

“viskas”, tai čia kačių maistas? Jo tikrai galima rasti internete dar ir šiandien, bet beje tik jo.

Free name

Hei, Ant kitu stumi, bet pats po svetimais nick name slepiesi kopijuokli? :D nu nebekopink tu tekstu, tikrai gaidiškai atrodo:) P.S Gal kas nori uzsidirbti sededamas namuose? tereikia siek tiek ismanyti PYTHON arba PERL :)sorri is skelbima neten kur reikia :D

To viskas

Kačiu maiste, jai tik toky valgai, tai ir nežinai kas yra viskas. pasiskaityk: vi̇̀skas pron. def. sing. (1) K, Rtr, RŽ, KŽ, DrskŽ, viskàs (4) DrskŽ; N, L, ŠT10 drauge paėmus visa kas, visa (ppr. kalbant apie bendrą reiškinį): Jis vi̇̀ską užmiršta K.Būg. Vi̇̀ską išrodau aš jamui J. Geroje žemėje vi̇̀skas auga DŽ. Gali dar vi̇̀sko būti DŽ1. Vi̇̀skas gražu, puiku NdŽ. Jau tę anas vi̇̀sko pripirko LzŽ. Labai sumažėj[o] viskõ krautuvėsa DrskŽ. Viskas gi R, R15. Pakeliui mudu išsiaiškinome viską. Ir dabar jau mudu seni pažįstami I.Simon. Viskas buvo jų pačių daroma J.Jabl. Čia viskas jo draudžiama (ginama) imti… Skaityti daugiau »

Taip pat skaitykite