Kodėl moterys renkasi ne tuos vyrus, arba karminiai ryšiai

vyras-zmona4. Vyras – namų tironas

 

Pasireiškimas jūsų gyvenime: santykiuose su partneriu jūs pastoviai kenčiate. Vyras jus gali žeminti. Kritikuoti jūsų vertybes, išvaizdą, elgesį. Jeigu jus žeidžia neištikimybė – jis atvirai flirtuos su kitomis moterimis. Dažnai santykiai lydimi psichologiniu spaudimu ir griežta kontrole. Pasitaiko manipuliacijos, kai jūs beveik nesuprantate, ką jis padarė, bet jaučiatės sunaikinta ir išsunkta.

 

Kartu galite jaustis kalta ir visada atrandate „už ką“. Čia priskiriami vyrai, kurie baisiai elgiasi su jumis: naudoja fizinę ir seksualinę prievartą, stambias finansines aferas, kankinantį išsiskyrimą su bandymais „sugadinti jums gyvenimą“. Tai – vieni iš pavojingiausių santykių jūsų sveikatai ir psichikai.

 

Priesaikos ir įžadai, kuriuos reikia užbaigti: priesaika išpirkti kaltę (jūs manote, kad kenčiate „pelnytai“ dėl kokio nors jūsų poelgio praeitame gyvenime), priesaika „dantis už dantį“ (jūs prisiekėte atkeršyti jam praeitame gyvenime, o dabar savo elgesiu jis „vėl jums suteikia tam priežastį“).

 

Dvasinė kilmė: jeigu sielos, esančios karminuose ryšiuose, tiki kerštu, išdavyste arba kažkuo panašiu, ko pagrindas yra ego, neigiami pėdsakai verčia manyti, kad reikia suvesti sąskaitas už praeitą gyvenimą arba atvirkščiai, ištaisyti įsivaizduojamą blogį.

 

Brangios moterys, turėkite omenyje, kad tai ne baudimo situacija. Niekas iš jūsų nereikalauja atlygio arba išpirkimo. Paprasčiausiai dvi sielos susitarė subalansuoti karmą tarpininkavimu, išsprendžiant praeito gyvenimo problemas. Šiuo atveju pakanka išgyti nuo savo kaltės ir leisti pasitraukti nuoskaudoms.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

5. Nemylimas, jums nuobodus vyras

 

Pasireiškimas jūsų gyvenime: jūs pradedate santykius ar santuoką su žmogumi, kurio beveik nemylite. Jaučiate didelį atotrūkį tarp jūsų, vertybių ir išsivystymo lygio skirtumus. Jums banalu ir nuobodu, trūksta „kibirkšties“. Šis žmogus lyg ir nepadarė jums nieko blogo, bet jūs jo beveik nekenčiate. Gali būti, kad net sau to nepripažįstate ir, bet nežinodama kodėl, tęsiate santykius.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Priesaikos ir įžadai, kuriuos reikia užbaigti: priesaika „Amžiams kartu“, santuokiniai praeitų gyvenimų įžadai (jie jau neaktualūs, bet veikia ir verčia jus būti šalia).

 

Dvasinė kilmė: ne visos sielos vystosi tuo pačiu greičiu. Jeigu savo kelyje jūs patobulėjote greičiau, negu tas, kuriam jūs „skolinga“, tas žmogus jus temps atgal. Iš meilės siela, judanti į priekį, gali sulėtinti savo dvasinį vystymąsi, kad „palauktų“ kitos. Kartais tai veikia. Labai dažnai siela, kuri atsisakė vystytis, temps jūsų sielą žemyn tol, kol jūs abu tapsite nelaimingi.

 

Jūs galite užsigauti, kad jis nevertina jūsų dvasinių siekių. O jis pyksta, nes nesugeba pateisinti jūsų lūkesčių arba suprasti jūsų keistą elgesį. Šiuolaikiniame pasaulyje tokios situacijos apsunkinamos įvairiais kursais, mokančiais moterį „užauginti savo vyrą“, „padaryti iš vyro milijonierių“, „jeigu santykiai nesiklosto – tai moters kaltė, įdėk į juos dar daugiau energijos“.

 

Kai kurie gyvenimo būdo treneriai pataria moteriai pristabdyti savo vystymąsi ir savo realizaciją „dėl vyro“. Iš tiesų, tai gali tik trumpam „sušvelninti konfliktą“, bet galutinis rezultatas greičiausiai bus netgi neapykanta vienas kitam. Taigi spręskite pačios.

 

6. Nepasiekiamas „idealus“ vyras

 

Pasireiškimas jūsų gyvenime: visi vyrai, kuriuos jūs sutinkate – „netinka“. Jūs tiksliai žinote, kokie turi būti teisingi, nuostabūs, aukšto lygio santykiai ir kiekvieną kartą nusiviliate, kai su eiliniu partneriu tokių santykių nepasiekiate. Jūs tarsi prisimenate apie idealią meilę ir abipusį supratimą, su kuriais palyginus visa kita – tik smulkmenos.

 

Priesaikos ir įžadai, kuriuos reikia užbaigti: amžinos meilės priesaika aukštesniųjų pasaulių lygyje, priesaika rasti savo dvynio ugnį, ištikimybės ir tarnystės aukštesniosioms jėgoms priesaika („Kristaus nuotaka“).

 

Dvasinė kilmė: 99,9 % atvejų vienas narys iš dvynių poros lieka aukštosiose sferose, o kitas išeina tirti žemesniųjų pasaulių (persikūnija).

 

Planetoje egzistuoja daug apribojimų, trukdančių per anksti susitikti savo dvynio ugnį. Nesulaikoma aistra žemiškąją sielą nugręžia nuo žemiškųjų įsipareigojimų. Tokia siela daugiau nenorės gyventi pasaulyje ir negalvos apie nieką kitą, tik apie susitikimą su antrininku daug aukštesnėse sferose. Ir tai ne tik todėl, kad jų meilė tokia stipri, jog neleidžia koncentruotis į žemiškus reikalus. Tai ir todėl, kad kartu su ja, ateina prisiminimai apie aukštesniuosius išmatavimus: ten nėra karo, skurdo, kančių ir taip toliau.

 

Didelė harmoningų santykių žemėje dalis užsimezga tarp giminingų sielų (jų pas jus pakankamai daug). Šie tarpusavio santykiai gali būti nuostabūs ir gražūs.

 

Priesaikų užbaigimas – išsiskyrimas ar santykių išsaugojimas?

 

Įmanoma su partneriu kartu pakilti į kitą santykių lygį? Žinoma, su sąlyga, kad abu su savimi dirbs. Ar tokius santykius būtina nutraukti?

 

Iš tiesų priesaikos užbaigimas ne visada reiškia santykių nutraukimą. Tai reiškia, kad partneriai pradeda adekvačiai žiūrėti į santykius. Paprasčiau sakant, abu partnerius nustos veikti tas „praeities įsipareigojimas“. Jeigu jūs užbaigsite karminius ryšius, pamatysite prieš save tikrą žmogų ir jūsų santykius su juo. Ir galėsite likti su juo ne „iš pareigos“, o savo laisvu pasirinkimu.

 

Tai gali suteikti galimybę pakilti į naują meilės ir pasitikėjimo lygį. Arba sąžinngai ir ramiai nutrauksite santykius. Kartais reikia priimti tai, kad su žmogumi reikia skubiai skirtis, kad išgelbėti savo psichiką ir gyvenimą (o dažnai ir jį patį, ypač priklausomybės atvejais).

 

Daugeliu atvejų karminį meilės ryšį galima pakeisti į draugystę. Tas vyras lieka brangiu jums žmogumi, tiesiog daugiau nėra pareigos jį „amžinai mylėti“ ir su juo gyventi. Tame, išsiskyrime laiku, kur kas daugiau meilės, negu intymių santykių palaikyme.

 

Vyras gali nežinoti apie visus šiuos procesus ir nepalaikyti jų. Tai iš esmės ir nėra svarbu. Užbaigdama priesaiką iš savo pusės, jūs išlaisvinate ir save, ir partnerį.

 

Karminių santykių užbaigimas gali būti tikra jūsų sielos dovana jo sielai.

 

Šiame straipsnyje išvardinti tik labiausiai paplitę griaunančių santykių tipai ir priesaikos. Iš tiesų, jie gali turėti šimtus niuansų ir formuluočių. Pavyzdžiui, liesti ne tik meilės partnerius, o kolegas arba giminaičius.
Vienai moteriai nesiklosto santykiai su vyrais, nes ji buvo savo motinos „sutuoktinė“ ir jaučia „nesveiką prisirišimą ir norą su ja gyventi“.

 

Dažnai sutinkama priesaika „aukoti save Giminės labui“. Ji pasireiškia, kaip begalinis giminaičių gelbėjimas, nepaisant savo interesų ir sveikatos (o taip pat savo norų). Štai dar vienas pavyzdys:

 

„Kai man buvo 16 metų, aš prisiekiau visą gyvenimą mylėti ir būti ištikima vienam žmogui, maža to, aš peiliu ant rankos išpjoviau pirmąją jo vardo raidę. Mūsų keliai išsiskyrė, aš ištekėjau už bendraklasio, išvažiavau, bet ši santuoka nutrūko baisia tragedija. Po to aš vėl ištekėjau… Niekada nebuvau iš tiesų laiminga“.

 

Gal beskaitydami jūs prisiminėte kokius nors jus ribojančius sprendimus? Pasidalinkite savo patirtimi komentaruose arba laišku!

 

Didžiausias džiaugsmas yra tame, kad tempti priesaikas per amžius ir kentėti – visiškai nebūtina. Savo laisva valia jūs kažkada davėte priesaiką, o dabar laisva valia galite ją užbaigti: sužinokite kaip nutraukti tokias priesaikas. Tikiuosi, kad ši informacija jums taps dideliu žingsniu į laimingus ir pilnus meilės santykius!

 

Šaltinis: ineta.link

Rekomenduojami video:


2500
5 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
nesvarbu

Aš tai aplamai suprantu vyrus na taip jie kiaulės yra bet dėl to moteris nėra kalti kad pasirenka tokia asila kuris yra naivus ir rūpi iš merginu pinigus na taip visi merginos nori kurti šeimas ir susirasti vyra kuris pasirupintu vaiku nu bet kam vyrai taip reikia elgtis su moterim ka jie jums tokio blogo padare merginos kad jau tiek nusikalto aš tai suprasčiau jei kažka padarytu ir panašei juk merginos stengasi pasirupinti savo šeima nu bet nereikia pyktis ir žudyti merginas tai gresia vyru kalejimas

Moonis

Dabar perskaityk ka parašei.

wut

supratau viska, bet nieko, bet viska. :D

vvv

Labai geras straipsnis.

moksliukas

man pohui as pisu ir dainuoju

Prortgyhrtyr

Man tai įnesąmones panašu

Taip pat skaitykite