Kaip apsisaugoti nuo įrodytų astralinių parazitų?

astraliniai-parazitai-realybeTai štai, jeigu tas žmogus ims jus šokdinti, šantažuoti gąsdinti, jog pasitrauks iš gyvenimo, kad iš jo negausite kokių nors „gėrybių“, jeigu ir toliau būsite užsispyręs ir nepritarsite jo nusišnekėjimams, vadinasi jis nori atsigerti energijos. Jis jus provokuoja. Jeigu santykiai yra peraugę į automatinį režimą (o taip dažniausiai ir būna), tie procesai vyksta nesąmoningai, savaime ir atrodo lyg natūralūs. Kol nematomos jungtys nėra nutrauktos, pyktis, pavydas, agresija manipuliacija – visi šitie dalykai pereina ir per jūsų čakras. Todėl nenustebkite, jei be aiškios priežasties gali atsirasti skausmai, įvairūs sveikatos sutrikimai ir t.t.

 

Tie žmonės, kurių profesija susijusi su pagalba kitiems: mokytojai, auklėtojai, vaistininkai, gydytojai, socialiniai darbuotojai, policininkai nuo tokių eterinių ir astralinių jungčių kenčia labiausiai. Nes visuomet atsiranda žmonių, kurie prisiriša, kurių lūkesčiai nėra adekvatūs ir kurie nori kažko, ko patys nežino.

 

Šių profesijų žmonėms patartina praktikuoti Reiki ar kokias nors kitas dvasines praktikas, kad pirmiausia galėtų padėti sau – reikiamu laiku, reikiamoje vietoje išsivalyti.

 

Energetinis išsivalymas turėtų būti tokia pat įprasta ryto ir vakaro rutina, kaip ir prausimasis duše, dantų valymas. Bet jeigu trūksta pirmojo postūmio, galima kreiptis į specialistą. Šioje srityje esu sukaupęs nemažą patirtį ir apie tai kalbu tiek seminaruose, tiek ir per individualius priėmimus.

 

Po kontakto su išbalansuotais, apsėstais parazitų avatarais, artimais žmonėmis jūs jausitės pavargę, išsekę. Pastovaus nuovargio sindromas būtent su tuo yra ir susijęs. Jeigu pavyko atsipeikėti ir susivokti, jog laikas viso to atsikratyti, vadinasi jūs jau esate žengę pirmąjį žingsnį į laisvę. Todėl nereikia sustot.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Jeigu jaučiatės išderinti, tokiu atveju problemos išsprendimas trimatėje logikoje nieko gero neduos. Vien tik tradicinėje sąmonės būsenoje šių problemų gelmės ir mastelio neaprėpsi. Gera psichoanalizė gali palengvinti gyvenimą, bet parazitų nenukrapštys.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Tai gali padaryti arba pats žmogus, arba geras specialistas. Arba abu kartu. Bėda ta, jog žmogui kartais net sudėtinga pasakyti, jog turi negatyvių jungčių ir tuo pačiu energetinių parazitų. Jis tos informacijos tiesiog nepriima. Jam pasidaro baisu, kad gali ko nors netekti svarbaus. Iš tikrųjų jį gąsdina būtent tas parazitas, siųsdamas signalus, jog „tai yra nesąmonė“, nervų sistemą „maitindamas“ neteisingais signalais ir jo protas įjungia mygtuką ESC. Juk ne veltui psichiatrai sako, jog jeigu žmogus neigia problemą, vadinasi ją turi. Taip ir čia.

 

Paprasčiausios technikos kaip jų atsikratyti

 

Visos lervų sistemos yra kvantinės, todėl jų veikimo principas yra inkognito. Kitaip tariant, žmogus neturi įtarti, kad yra nusiurbiamas. Žmogus turi nieko nežinoti ir netgi galvoti kad taip reikia.

 

Jeigu į nusiurbimo sistemas atkreipi sąmoningą dėmesį, jos išsiformuoja, nes jos bijo bet kokio kontakto su šiuo pasauliu, nes puikiai žino, jog žmogaus dėmesys yra mirtinas jų atžvilgiu.

 

Jeigu žmogus žino, tuomet visos priemonės, kurios skiriamos kūno higienai, tinka ir energetinei, plius dėmesys ir pati idėja, kad tu valaisi.

 

Parapsichologo Gintaro Mikšiūno patirtis sako, kad kartą išvalius nusiurbimus, antrą kartą jie grįžta tik 30-40 proc. nuo ankstesnio savo lygio. Jeigu žmogus valosi pats ir reguliariai, efektas gali būti jau po geros savaitės. Kitaip tariant po 7-10 dienų, nusiurbimų praktiškai nelieka. Vadinasi svetimo proto struktūros netenka maisto. O tai ir yra nedidelė, tačiau pergalė. Mes privalome susigrąžinti savo energiją iš svetimų demoniškų sistemų ir socialinių agregorų, netgi labai pozityvių (iš pirmo žvilgsnio), nes jos mums patiems labai reikia tam, dvasiškai stiprėtume ir taptume savimi.

 

Išsivalumui tinka tokios priemonės:

 

– Dušas, pirtis
– Fizinis aktyvumas ir mankšta.
– Sąmoninga meditacija su tikslu pamatyti nusiurbimus ir jais atsikratyti.
– Švęstas vanduo, apskritai vandens gėrimas, apsišlakstymas vandeniu
– Joga ir kvėpavimo pratimai.
– Sąmonės plėtimas arba vibracijų aukštinimas skaitant ar žiūrint dvasinę literatūra ar filmus.
– Jei žmogus krikščionis – atgaila ir atleidimas arba požiūrio į situacijas pakeitimas.
– Subalansuota mityba ir maisto pašventinimas prieš valgį (tam teikia maldos, peržegnojimo arba tiesiog padėkos žodžių).
– Vengti alkoholio, tabako, narkotikų ir netgi žmonių, kurie nuo jų priklausomi.
– Labai stiprus noras tapti laisvu.
– Nebijoti nieko, netgi Mirties.

 

Autorius: Gintaras Mikšiūnas, kvantinemagija.lt

Rekomenduojami video:


2500
5 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Anonimas

Aš girdžiu Morzės abėcėlė….mane tai jau užkniso…..ar kas nors man siunčia signalus…tyriausi dėl klausos…jokių sutrikimų ar pažeidimų nėra…ar tai būtybės ydejo kokį tranzistoriu……gal kas gali padėti?

Sauda

O Tu uzrasyk ka girdi. Gal kokia informacuja Tau siunciama.

hh

Galima paprašyti ir Arkangelo Mykolo, kad išlaisvintų ir apsaugotų nuo astralinių parazitų. Pabandykit :)

aqqw

O kodėl tabako vengti?

hhh

Kas per astraliniai parazitai? Perskaičiau, ir galvoju “What the fuck”

Lile

Ar gali buti senas zmogus kuriam reikia istisai pagalbos, kad tarkim jis per mane siurbia energija? Nors jis artimas giminaitis ir rupinimasis ir kartais pasokdinimas jo manes kad reik to ir ano yra jau kaip ir norma? Nors po visko kartais jauciuos issekus..

Algis Ajeras

Kada lankome ligonį, kada guodžiame nusiminusi ir aplamai kada kažkam iš širdies pagelbėjame – atiduodame daugiau nei gauname. Tą galima traktuoti, kad iš mūsų nusiurbiama energija. Tačiau iš viso niekas niekada niekaip iš mūsų energijos nenusiurbia, o ir negali nusiurbti. Energiją mes patys atiduodame arba ne. O kada bendraujame su nuoširdžiu, laimingu ir mylinčiu žmogumi, o patys neturime tiek meilės, tai tada jau tektų konstatuoti, kad aš nusiurbiu energiją. Taigi tai tiesiog nesusipratimas ir jei taip viską suprastume, tai ir patys atsijungtume nuo pritekančios energijos srauto. Verta ieškoti ir ieškoti savyje meilės resursų ir viską atlikti su meilę ir nesukti… Skaityti daugiau »

emporio

Tada manau reikia paprašyti pagalbos vyresniu. Arba specialistu.

Taip pat skaitykite