Kaip apsisaugoti nuo įrodytų astralinių parazitų?

astraliniai-parazitai-realybeIlgamečiai stebėjimai rodo, jog kiekvienas žmogus nugaros srityje turi energetinį maišą, kuriame kaupiasi negatyvios emocijos ir kurias sugeria ten esanti Lerva, rašo Gintaras Mikšiūnas tinklaraštyje kvantinemagija.lt.

 

Įdomu tai, kad mokslininkams pavyko nufotografuoti astralinio parazito (būtybės) nusileidimą į žmogaus galvą. Būtybė nusileidžia į nugaros sritį ir pakimba ant biolauko sienelės arba gali „nusėsti“ į čakros gilumą. Būtybė (lerva) į žmogaus lauką gali patekti bet bet kurią čakrą. Dažniausiai tai būna pirmosios 4.

 

Visa žmonija valdoma parazitų pagalba, kurias kuria ir integruoja į mūsų biolauką svetimo proto sistemos. Joms mums pakeičia realybės suvokimą ir mes patiriame stresą. Streso metu išsiskirianti energija sugeriama tų būtybių. Tokiu būdų žmogaus gyvybine energija minta labai daug parazitinių civilizacijų.

 

Nuotraukoje užfiksuota  Lerva kuri prikimba prie žmogaus.

Nuotraukoje užfiksuota Lerva kuri prikimba prie žmogaus.

 

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Lervų požymiai gali būti tokie:

 

– Nusivylimas, beprasmiškumo pojūtis, savęs sumenkinimas.
– Paslėpta ir nepaslėpta baimė.
– Depresija, vidinė tuštuma, jautiesi lyg sudaužytas.
– Nerimo pojūtis, per daug įsijauti į kažkokias detales ir dėl to kyla pergyvenimas: „o kaip čia bus“.
– Pasitikėjimo savimi trūkumas, savęs neįvertinimas, nuvertinimas.
– Pastovus nuovargis, diskomfortas, keisti sapnai, įkyrios būsenos, sunku rytais atsikelti.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Žmogus jaučia, jog kažkas vyksta ne taip, dėl to kyla kaltės jausmas, sąžinės graužimas ties tais dalykais ar dėl poelgių, kurie anksčiau atrodė nereikšmingi, kyla klausimai ir pergyvenimai: „o kaip aš atrodau tarp kitų“.

 

Dėl to kyla jautrumas, susierzinimas, nepasitenkinimas, priešų ir kaltininkų ieškojimas. Atsiranda vidinis sąmyšis, prioritetų ir tikslų painiava, nežinai ko griebtis, nes viskas krinta iš rankų, viskas ne taip, kaip reikia.

 

Visas šias būsenas lydi fiziologiniai pojūčiai, tokie, kaip troškulys, alkis, noras rūkyti, išgerti alkoholio, medikamentų. Dėl to gali kilti skausmai pilvo srityje, saulės rezginyje, nugaroje, širdies plote. Vėliau gali išsivystyti migrena.

 

Nusiurbimų simptomai gali reikštis tiek psichosomatiniame, tiek ir fiziologiniame lygmenyse, priklausomai nuo to, kokio pobūdžio parazitas, lerva ar apsėstas “artimas” žmogus prie tavęs yra prisisiurbęs.

 

Nusiurbimo ryšių atsikratymas

 

Tais atvejais, kai mūsų prisirišimas prie žmogaus ar materialaus daikto sukaustytas baime, mes pririšame jį prie savęs nematomais ryšiais, ir, neduok Dieve, tas daiktas ar žmogus prapuls ar pasikeis.

 

Susiformuoja griežti situacijų vertinimo algoritmai „iš patirties“, kaip viskas turi būti. Gera žinia, kad šias energetines jungtis galime nukirsti arba nupjauti chirurginiu būdu. Tiesiog mintimis. Žinoma tam reikia nedidelių treniruočių, bet geriausia iš jų – situacijų priėmimas per Meilę ir požiūrio į situacijas radikalus pakeitimas

 

Kuo ilgiau tęsiasi prieraišūs santykiai, tuo labiau tie nematomi vamzdeliai, besidriekiantys link „monstrų“ yra storesni ir didesni, per juos, kaip koks vanduo teka jūsų gyvybinė energija.

 

Patys didžiausi energetiniai ryšiai yra nuausti su mūsų pačiais artimiausiais žmonėmis: tėvais, vaikais, broliais, seserimis, su visais tai, kuriuos pažįstame ir nuo kurių, kaip mes manome, priklauso mūsų vidinės būsenos. O jie, savo ruožtu, patys to nežinodami gali būti anapusinių būtybių avatarais.

 

Jie tiesiog patys to nežinodami tas būtybes į save įsileidžia. Svetimo proto struktūros tokią sistemą sukūrė tam, kad energijos nusiurbimo efektas būtų geresnis. Jeigu jos tiesiai eis prie stipraus žmogaus – energijos negaus, bet jeigu jos ateis per artimą žmogų, nusiurbimas garantuotas, artimi žmonės yra tampriai tarpusavyje susiję. Kartai net nekyla joks įtarimas, kad artimas žmogus ar numiręs giminaitis gali iš tavęs siurbti energiją.

 

Tos eterinės jungtys yra permatomi vamzdeliai ir atrodo panašūs į tikrus medicininius vamzdelius, per kuriuos į organizmą įvedami medikamentai, paimami kraujo mėginiai ir t.t.

 

Bet kokie eteriniai/astraliniai ryšiai, nutiesti tokiais „vamzdeliais“ socialiniu požiūriu dažniausiai gali atrodyti kaip „teisingi santykiai“, susiklostę iš „teisingų tradicijų“, tačiau žmogaus prigimties, o svarbiausia – sveikatos požiūriu – visada žalingi.

 

Todėl, kad pagrindinė jų medžiaga yra baimė: „o kaip čia dabar bus, nes mano vidinėj sistemoj nėra algoritmų, kurie padėtų naują problemą išspręsti“ . Ir iš to kyla negatyvios emocijos. Jos neturi nieko bendro su harmoningais žmonių santykiais.

 

Perkirsti energetines jungtis tarp žmonių – nereiškia nutraukti tarp jų ryšius ir bendrumą. Tai reiškia – atstatyti natūralius santykius, kurie gali būti plėtojami be baimės ir be kitokių negatyvių jausmų. BE ILIUZIJŲ. Bet kokiu atveju tai lemia santykių išgydymą, išgryninimą ir išsaugojimą naujoje šviesoje.

 

Pavyzdžiui, jūs esate pririštas eterine jungtimi prie savo giminaičio, kuris serga depresija ar turi kokią kitą psichinę negalią. Pirmiausia reikia įvertinti tai, jog tas giminaitis greičiausiai turi karminių bėdų ir neišspręstų dvasinių problemų, kurios reiškiasi per astralinius parazitus. Jis neturi „maitinimo“ iš Dievo, t. y. Centrinės Visatos Saulės per Sahasrara, o taip pat ir ryšio su Žemės centru. Jis atrodo lyg pakabintas, o visa jo gyvybinė energija yra maitinama iš kitų žmonių, kurią dar be to sugeria ir ateivių parazitas, kuriam tas žmogus būna kaip koks avataras.

Rekomenduojami video:


2500
5 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Anonimas

Aš girdžiu Morzės abėcėlė….mane tai jau užkniso…..ar kas nors man siunčia signalus…tyriausi dėl klausos…jokių sutrikimų ar pažeidimų nėra…ar tai būtybės ydejo kokį tranzistoriu……gal kas gali padėti?

Sauda

O Tu uzrasyk ka girdi. Gal kokia informacuja Tau siunciama.

hh

Galima paprašyti ir Arkangelo Mykolo, kad išlaisvintų ir apsaugotų nuo astralinių parazitų. Pabandykit :)

aqqw

O kodėl tabako vengti?

hhh

Kas per astraliniai parazitai? Perskaičiau, ir galvoju “What the fuck”

Lile

Ar gali buti senas zmogus kuriam reikia istisai pagalbos, kad tarkim jis per mane siurbia energija? Nors jis artimas giminaitis ir rupinimasis ir kartais pasokdinimas jo manes kad reik to ir ano yra jau kaip ir norma? Nors po visko kartais jauciuos issekus..

Algis Ajeras

Kada lankome ligonį, kada guodžiame nusiminusi ir aplamai kada kažkam iš širdies pagelbėjame – atiduodame daugiau nei gauname. Tą galima traktuoti, kad iš mūsų nusiurbiama energija. Tačiau iš viso niekas niekada niekaip iš mūsų energijos nenusiurbia, o ir negali nusiurbti. Energiją mes patys atiduodame arba ne. O kada bendraujame su nuoširdžiu, laimingu ir mylinčiu žmogumi, o patys neturime tiek meilės, tai tada jau tektų konstatuoti, kad aš nusiurbiu energiją. Taigi tai tiesiog nesusipratimas ir jei taip viską suprastume, tai ir patys atsijungtume nuo pritekančios energijos srauto. Verta ieškoti ir ieškoti savyje meilės resursų ir viską atlikti su meilę ir nesukti… Skaityti daugiau »

emporio

Tada manau reikia paprašyti pagalbos vyresniu. Arba specialistu.

Taip pat skaitykite