PRIETARAI, KURIE VISADA VEIKIA

• Jeigu paliksite namuose netvarką, tai pasimatymas praeis kiek tik įmanoma geriau. Kalnai neplautų indų, nepaklota lova ir dar daug ko – visa tai pritrauks žmogų į jūsų namus. Jeigu susitvarkysite ir paruošite butą svečių atėjimui, tai jie, greičiausiai, visai neateis.

 

• Jeigu jūs seniai neplovėte mašinos ir galų gale nusprendėte tai padaryti, tai švari ji ilgai nebus: greičiausiai tą dieną arba rytojaus pradės lyti.

 

• Kad, galų gale, atvažiuotų autobusas, troleibusas, ar tiesiog maršrutinis mikroautobusas, reikia užsirūkyti. Jeigu cigaretė paskutinė, tai transportas pasirodys nespėjus užsitraukti antrą kartą, net ne pagal grafiką.

 

• Nemėgstate žiemos ir sniego? Viskas labai paprasta: reikia rugsėjo mėnesį nusipirkti slides, snieglentes, pačiūžas, rogutes. Sniego nebus iki pavasario – iki tol, kol jūs neperkelsite į sodo žemę šilumą mėgstančius pomidorus.

 

• Nemėgstate lietaus? Visada nešiokitės su savimi skėtį. Kaip besiniauktų dangus ir meluotų prognozės, lietaus nebus iki tol, kol jūs išsiblaškę paliksite skėtį namie.

 

• Jeigu jūs labai norite į sodą, o darbas, automobilis ir giminaičiai prieš, tai pasidarykite brangų manikiūrą. Kai tik pradėsite lakuoti antrą ranką, darbe susitikimai bus atšaukti, automobilis užsives, o giminaičiai sudarys eilę prie hamako.

 

• Jeigu jūs norite namiškių dėmesio ar laukiate skambučio, neleiskit laiko veltui. Tiesiog nueikite į dušą (ar atsigulkite dieną numigti). Per tą laiką paskambins visi kas netingi, įskaitant klasiokus, su kuriais nebendravote pastaruosius 20 metų, paštininkas atneš siuntą, giminaičiai pradės rėkti prie durų „greičiau“, o vaikui staiga prireiks naktipuodžio…

 

• Jeigu nėra kam pabūti su jūsų vaiku, o išeiti vis tik reikia, pasistenkite sujaukti lovą, organizuokite kuo daugiau neplautų indų ir padėkite matomoje vietoje krūvą nelygintų skalbinių. Neabvejokite, nematomos jėgos jau tempia anytą prie jūsų slenksčio.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

• Jeigu norite priminti apie save buvusiems ir nedraugams (ne, raudona Mazda kitą kartą). Reikia neplauti plaukų, apsivilkti treningus ir su savo neatfotošopinta po vakarykščio išvaizda išnešti šiukšles. Ir su šiukšlių kibiru rankose pasirodyti visiems prietaro pritrauktiems priešams, kad jie žinotų, kiek daug jie prarado.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

• Jeigu norite intymaus artumo, o pasimatymo perspektyvos neaiškios, tai jokiu būdu nesidepiliuokite. Efekto sustiprinimui apsimaukite senutėles kelnaites ir atgyvenusią liemenėlę. Gerai, vyrams galima nesiprausti. Efektas bus tas pats.

 

Visiems sėkmės!

 

Šaltinis: https://www.facebook.com/Menesiena.Burimai?fref=ts

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
xxx....

itariu, kad laaabai daug liaudies bus prisipirke žiemines ”atributikos”, nes nei sniego, nei šaltuko šiemet taip ir nesulaukem…

***

Na, žinokit, dauguma ir išsipildė gyvenime. Cigaretė ir autobusas, netvarka ir svečiai, nedepiliuotos kojos, skambučiai, skėtis ir lietus. Nors prietarais nelabai tikiu, bet tokie atvejai tikrai būna gyvenime.

Kur gi ne

VISADA nešiojuosi skėtį ir bent 4 kartus per metus vis tiek jo prireikia… beje, paskutinis kartas buvo vakar

Taip pat skaitykite