Majų horoskopas – kokiam akmeniui priklausote Jus?

akmenu-horoskopasMalachitas (01.08 – 01.27)

 

Šio tipo žmonės sentimentalūs, jautrūs. Jie taikūs, nori pasirodyti geri, nuo aplinkinių slepia savo ydas. Nemėgsta konfliktų, ypač kylančių dėl smulkmenų. Pakankamai konservatyvūs, nemėgsta pokyčių, sunkiai prisitaiko prie naujos situacijos.

 

Turkis (02.02 – 02.21)

 

Šio tipo žmonės taikingi, teisingi, geranoriški, nuoširdūs. Jie tolerantiški, sugeba neįkyriai patarti kitiems. Kartais būna pernelyg jausmingi, stipriai išgyvena dėl nesėkmių ir nelaimingos meilės. Myli ilgai ir ištikimai.

 

Oniksas (02.22 – 03.13)

 

Šio tipo žmonės dažniausiai yra silpnos valios, jiems trūksta kantrybės ir ištvermės. Jie nepastovūs, dažnai keičia domėjimosi sritis, gyvenimo tikslus. Jie dažniausiai yra kūrybingi, turi daug sumanymų ir idėjų, tik pritrūksta kantrybės visa tai įgyvendinti. Jiems naudinga kitų žmonių parama ir paskatinimas.

 

Deimantas (03.14 – 04.02)

 

Šio tipo žmonės turi stiprią valią, yra energingi ir darbštūs. Ji pasitiki savimi, todėl dažniausiai jiems sekasi. Gali pasitaikyti, kad kartais pervertina savo jėgas. Nepaisant visų gerų savybių, sunkiai sutaria su aplinkiniais, nes nemoka nuolaidžiauti. Šio tipo moterys yra valdingos, mėgsta vadovauti savo vyrams.

 

Rubinas (04.03 – 04.22)

 

Šio tipo žmonės yra stiprūs, valdingi, mėgsta būti lyderiai. Jie užsispyrę, praktiški, taupūs, tvarkingi. Nekenčia gailėtis savęs ir kitų, kurie vaidina aukas, užuot keitę savo gyvenimą. Partnerius renkasi panašius į save, nepaisant to, kad vėliau su jais konkuruoja. Jie reiklūs savo sutuoktiniui ir vaikams.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Safyras (04.23 – 05.12)

 

Šio tipo žmonės darbštūs ir ištvermingi. Prieš žengdami kokį nors žingsnį, viską gerai apgalvoja ir apskaičiuoja. Jiems daug reiškia materialūs dalykai. Jie yra ištikimi ir atsakingi partneriai, daug laiko skiria šeimai, stengiasi patys išlaikyti visą šeimą.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Agatas (05.13 – 06.01)

 

Šio tipo žmonės yra inteligentiški, turintys įgimtų meninių gabumų. Jiems gerai sekasi mokytis. Jie darbštūs, tačiau neretai lengvabūdiški, egoistiški. Jie nepastovūs, sunkiai sugeba išlaikyti ištikimybę.

 

Chalcedonas (06.02 – 06.21)

 

Šio tipo žmonės yra filosofiški, nuolat ieškantys atsakymų į įvairiausius būties klausimus. Jiems nerūpi materialinė gerovė. Jiems nesvarbu, ar partneris yra turtingas, svarbiausia, kad sietų bendri interesai, tarpusavio supratimas. Jie išdidūs ir laisvi, nemėgsta, kai varžoma jų laisvė.

 

Turmalinas (06.22 – 07.11)

 

Šio tipo žmonės ramūs, kuklūs, uždari. Juos žeidžia kitų žmonių atvirai demonstruojamas laisvas gyvenimo būdas, kai atvirai kalbama apie intymias gyvenimo smulkmenas. Šie žmonės konservatyvūs, nemėgsta pokyčių. Moterys yra itin jautrios, švelnios, turi gerą intuiciją.

 

Smaragdas (07.12 – 07.31)

 

Šio tipo žmonės inteligentiški, protingi, darbštūs. Bet kokį darbą dirba su didžiule meile. Savo išrinktajam taip pat yra labai atidūs ir atsidavę. Gali būti pernelyg nuolaidūs, nepasitikintys savimi.

 

Topazas (08.01 – 08.20)

 

Šio tipo žmonės nuoširdūs, atviri, tačiau impulsyvūs, kartais gali netyčia įžeisti kitus, ką nors pasakę neapgalvotai. Mėgsta komfortą, pagyras. Jie išdidūs ir ambicingi, tačiau ambicijos gali padėti daug pasiekti darbe. Moterys dažniausiai žavi vyrus, tačiau neretai pernelyg pasitiki savimi.

 

Granatas (08.21 – 09.09)

 

Šio tipo žmonės išrankūs ir reiklūs. Jie sugeba išnaudoti visas galimybes, todėl gali daug pasiekti ir profesiniame, ir asmeniniame gyvenime. Sugeba džiaugtis kiekviena diena, susikurti tvarkingą, harmoningą aplinką.

 

Berilis (09.10 – 09.29)

 

Šio tipo žmonės prieš ką nors darydami viską gerai apskaičiuoja, remiasi ne jausmais, o protu. Jie atviri tik patiems artimiausiems žmonėms. Šio tipo moterys mėgsta dominuoti, žavėti vyrus. Jos universalios, domisi daugybe sričių. Artimiems žmonėms ir savo vaikams gali būti reiklios ir griežtos.

 

Lazuritas (09.30 – 10.19)

 

Šio tipo žmonės ramūs ir taikūs. Jie netrokšta valdžios ir vadovauti, tačiau mėgsta komplimentus ir meilikavimą. Jiems gerai sekasi mokytis ir siekti užsibrėžtų tikslų. Šie žmonės dažniausiai nemėgsta monotonijos, sunkiai gyvena šeimoje su vienu partneriu.

 

Opalas (10.20 – 11.08)

 

Šio tipo žmonės mėgsta būti dėmesio centre, siekia išgarsėti. Jie mėgsta vadovauti ir būna geri vadovai. Tačiau nepasiektas tikslas juos gali sugniuždyti, privesti iki gilios depresijos. Mylimam žmogui šie žmonės gali būti itin aistringi, atsidavę ir pasiaukojantys, ištikimi.

 

Akvamarinas (11.09 – 11.28)

 

Šio tipo žmonės atrodo paslaptingi, uždari. Jiems sunkiai sekasi bendrauti. Jie užsispyrę, atkakliai siekia savo tikslų, sugeba įrodyti savo tiesą. Mylimam žmogui reiklūs, tačiau atsidavę ir ištikimi.

 

Koralas (11.29 – 12.18)

 

Šio tipo žmonės energingi, optimistiški. Jie impulsyvūs, linkę rizikuoti. Jie gyvena nerūpestingai, šia diena, nemoka taupyti. Sunkiai susiranda partnerį, nes yra reiklūs, greitai užsiplieskia.

 

Ametistas (12.19 – 01.07)

 

Šio tipo žmonės yra išdidūs, ambicingi. Jie mėgsta vadovauti, gali būti net tironiški. Sugeba objektyviai įvertinti situaciją ir žmones. Jie nepatiklūs, ypač atsargiai tvarko piniginius ir meilės reikalus. Jiems itin svarbi šeima, jos laimė, harmonija.

 

Parengė: Parapsichologijos Centro “Lotoso Žiedas” vadovas Kęstutis Dubickas, lotosoziedas.blogspot.com

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
puiku

(11.29 – 12.18) nu beveik i desimtuka

Anonimas

Idomu kam priklauso 01.28-02.01

Elix

Ta prasme rimtai, aš gimus 01.29 ir nėra akmens :DDD

Taip pat skaitykite