Ką sako Nostradamas apie ateivius?

Nostradamas (Michel de Nostredame) – nepataisomas fanatikas, kuris sugebėjo įžvelgti žmonijos ateitį net 2242 metus pirmyn – nuo 1555 metų iki 3797 metų. Manoma, kad jo prognozės pildosi 95 procentų tikslumu.

 

Dauguma žmonių mano, jog ateiviai egzistuoja tik pasakose ir tai yra tik didelis pramanytas mitas, tačiau M. Nostradamas galvojo kitaip. Jo pranašystėse galima rasti datų, kurias būtų galima įamžinti kaip „areivių era“. Šis astronomas mano, kad 2130-aisiais metais ateiviai išmokins žmones gyventi po vandeniu, kad įsigalės kalonos po vandeniu era, kad žmones sugebės gyventi įprastą gyvenimą po vandeniu, o 2256-aisiais metais kosminis laivas į Žemę atskraidins nežinomos ligos virusus. Žmonių imuninė sistema bus nepasiruošusi susitikti su nauju virusu – kils epidemija.

 

Šiuo metu, manoma, kad reiškinius, kuriuos galima pavadinti NSO, visame pasaulyje jau stebėjo daugiau kaip 50 mln. žmonių. Užfiksuota, kad su NSO žmonijai teko susidurti ir prieš mūsų erą. 329 m. pr. m. e. Aleksandras Makedonietis savo kronikose taip pat mini matytus NSO. Kariuomenė, kertanti upę, regėjo, kaip jis apibūdino, „blyksinčius metalinius skydus danguje“, kurie savo manevrais išgąsdino jo vyrus ir arklius. Po 7 metų kai Aleksandras Makedonietis atakavo finikiečių miestą Tają, jis vėl matė NSO, iš kurių vienas „paleido spindulį į miesto sieną ir ją pavertė dulkėmis“, taip leidęs jo kariuomenei lengvai įsiveržti į miestą.

 

Šiais metais, atsirado žmonių, kurie teigia, jog NSO (skraidančias lėkštes) matė Anglijoje, Izraelyje, Kinijoje, Japonijoje ir net Lietuvoje:


 

JAV astronautas Edgar’as Mitchell‘as, „Apollo 14“ misijos dalyvis, šeštasis žmogus pabuvojęs mėnulyje, teigia, kad NSO egzistuoja ir ateiviai lankosi Žemėje, o NASA mėgina slėpti jų egzistavimą. Jei tai tiesa, gal ir gerai, kad tai laikoma paslaptyje, kas būtų, jei vieną dieną viešai paskelbtų, kad ateiviai lankosi žemėje?! Tikriausiai visus apimtų baimė ir panika.


Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Taigi, ar vieną dieną M.Nostradamo pranašystė gali virsti tiesa? Lieka spręsti, ar tuo tikėti, ar ne.

 

Simona Dailydaite

Rekomenduojami video:


2500
5 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Mindexxxxl

ale gerai sakai aitvaras, blin sudziai.

vilma

Ką Jūs, aitvaro neatskiriat nuo kitų skraidančių objektų-ir uodegėlė matosi iš galo skraido :DDDD

sima

http://ikrauk.15min.lt/aktualu/43888

cia dar vienas straipsnis is ciklo ateiviai :)

lukas

Vilniuj ten tai gi aitvaras jobnutas

atsakovas

Šlamštas, sena info. Iki tiek metų mes nenumyvensim,tai kam tokia info?

Sky

Tu apie tai tik ir galvoji nenugyvensim… O as galvoju apie visa zmonija kaip apie viena zmogu todel gyvenu ne vien del saves priesingai negu tu…

Taip pat skaitykite