Rastas seniausias pasaulio žmogus: gyvena sulaukęs 131-erių

seniausias-zmogusBrazilijos valstybės tarnautojai tikina radę seniausią žmogų pasaulyje. Jam šiuo metu – 131 metai, rašo naujienų ir pramogų portalas tv3.lt.

 

Vyras turi 69-erių žmoną ir tris vaikus. Iki šiol Gineso rekordų knygoje seniausio pasaulio žmogaus pozicijoje puikavosi 112 metų sulaukęs japonas Yasutaro Koide.

 

Paskui buvo įrašyta ir prancūzė Jeanne Calment, kuri 1997 metais mirė sulaukusi 122 metų. Valstybės tarnautojai socialinėje erdvėje pasidalino nuotraukomis, kuriose – senutėlis Joao Coelho de Souza pasas.

 

Čia rašoma, kad vyras gimė dar 1884 metais. Dokumente taip pat rašoma, kad senolio gimtinė – Brazilija, Meruocos miestas.

 

Braziliškuose dokumentuose taip pat užregistruota, kad senolis gyvena su 69 metų žmona ir 16-mete anūke kaime, kurio pavadinimas – Estirao do Alcantara. Su sutuoktine jiedu kartu jau 40 metų. Jo dukra Cirlene Souza, kuriai šiuo metu yra vos 30 metų, gimė, kuomet Joao Coelho de Souza buvo 101-erių.

 

dokumentas-seniausias-zmogus

 

„Būna dienų, kai jis gana rišliai kalba ir mąsto, tačiau dažniausiai jis net neatpažįsta savo vaikų. Neretai tenka išgirsti kritikos neva niekas taip ilgai išgyventi negali. Tačiau viskas įrašyta dokumentuose, kuriuos yra gerai peržiūrėję ekspertai. Nieko įtartino nerasta. Jų teigimu – visi duomenys teisėti“, – tikino senolio dukra.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Cirlene taip pat prasitarė, kad prieš šešerius metus jos tėtį buvo ištikęs insultas. Sveikatai pasitaisius, vyras ėmė reguliariai maitintis ir jautėsi puikiai. Tris kartus į dieną valgantis Joao mėgsta ryžius, žuvį, mėsą. Nosį suraukia jam pasiūlius daržinių pupelių.

 

tv3logo

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Nesvarbu

Tiek metu tikrai nenoreciau gyvent vien gyvenant tiek stogas man pavaziuotu

zuzu

Bet ar verta tiek gyventi jei vos paeiti gali dar gi ivairios senatves ligos jis net savo seimos neprisimena, tik kats nuo karto jam protas prasvieseja.

šaunu

gyventi, kol nesi našta sau ir kitiems

Lina

Džiaukitės, kad žmogus tiek gyvena, o ne kažkokius dokumentus analizuokit. Tegul jam dar trisdešimt metų pragyvent!

Taip pat skaitykite