Žmogaus „blokai“ – Kas tai ir kaip su tuo kovoti?

Nesislepiant nuo gyvenimo sunkumų, neprisiimant vienatvės kaip sprendimą, bet stiprybė yra tame, kad žmogus mato problemas ir bando jas spręsti. Vėl gi ir čia, mes turime du pasirinkimus: nuleisti galvą, leisti gyvenimui sulaužyti jūs ir pralaimėti, arba pradėti spręsti problemą ir būti laimėtoju. Visi mūsų poelgiai veiksmai gauna kažkada atoveiksmį, ypač jei mes gailimės dėl savo padarytų veiksmų ar elgesio, tuomet atoveiksmis ateina greičiau...Dažnai kai žmogaus elgesys tampa gyvenime neteisingas, arba žmogus eina neteisingu keliu, mąsto neteisingai ir blogiausia, kad žmogus nesikeičia, žmogų pradeda lankyti ligos, nepalankios situacijos, nelaimės, problemos. Blokai yra tai, kas trukdo mums efektyviai veikti pasaulyje, mūsų mintys, įsitikinimai, baimės, kurios sukelia problemų mūsų gyvenime. Dažnai Mūsų gyvenimo pamokos „nusėda“ mums viduje ir tampa blokais.
 
Pirmuosius blokus mes gauname nuo savo tėvų, tai gali būti ir ligos ir nuolat pasikartojančios situacijos, maža saviverte, savigrauža ir pan. Dar kitaip bloką, galime pavadinti mūsų karma, tai yra tai ką mes turime atidirbti šiame gyvenime, sako astrologė, ezoterikė ir grupės “Magijos Šaltinis” įkūrėja Ingrida Poccia.
 
Pavyzdžiui, jei jūs visada susiduriate su situacija, kad esate apgaudinėjami, vadinasi sukčiavimas egzistuoja, o jūsų užduotis iš anksto atpažinti žmogų sukčių. Jei situacijos kartojasi, vadinasi pamoka neišmokta.

 

Nepamirškime kito svarbaus fakto, kad mes prieš gimimą pasirenkame lytį, šeimą, socialinę klasę, vietą, šalį, laiką. Taip pat daug žinių ir patirties atsinešame iš praeitų gyvenimų. Visi šie reiškiniai sukuria mūsų dabartinį gyvenimą ir karmines pamokas – blokus.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Taigi, mes ir niekas kitas, tik mes patys esame atsakingi už tai, kas atsitinka su mumis, dėl problemų, kurias turime mūsų gyvenime. Žinoma, lengviausia yra kaltinti tėvus, kaimynus, ar kas nors kitą dėl savo nesėkmių, tačiau vis dėlto jei esate užburtame rate, iš kurio nėra kaip pabėgti, ieškokite atsakymo kodėl atsidūrėte šiame užburtame rate.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Kaip vienas mano kolega sakė: „visada reikia atkreipti žmogaus dėmesį į tai, kodėl žmogus gavo pakištuką ar dovaną. Sutikit su tuo, kad Visatoje niekas šiaip sau nevyksta : )“ . Neprasmingų gyvenimų nebūna, nes kiekvienas atėjo į šį gyvenimą išmokti savo pamokų, atlikti tam tikras užduotis ir savo misiją…

 

Visi mūsų poelgiai veiksmai gauna kažkada atoveiksmį, ypač jei mes gailimės dėl savo padarytų veiksmų ar elgesio, tuomet atoveiksmis ateina greičiau…Dažnai kai žmogaus elgesys tampa gyvenime neteisingas, arba žmogus eina neteisingu keliu, mąsto neteisingai ir blogiausia, kad žmogus nesikeičia, žmogų pradeda lankyti ligos, nepalankios situacijos, nelaimės, problemos.

 

Kaip reikia nuimėti blokus? Svarbiausia žinoti tai, kad bet kokioje situacijoje nei gydytojai, nei aiškiaregiai, nei pats Dievas neišspręs jūsų problemų. Tik jūs galite išspręsti savo problemas. Tokia yra visata, ir tokie jos įstatymai. Jūs patys privalote kovoti su savo problemomis ir žmonės esantys jūsų aplinkoje padės jums tai padaryti.

 

Prisiminkite, jei turite jėgų sukurti problemą ir negalavimus savo gyvenime, tai jūs turite galią tais negalavimais atsikratyti. Jei jau pasiryžtate gyvenime kažką keisti, jus kreipiatės į aiškiaregius, psichologus ar kitus ezoterikus, jie padės jums suprasti kažką apie save ir jus supantį pasaulį, bet tolesni veiksmai kas turi ir kaip turi keistis jūsų gyvenimas priklausys tik nuo jūsų. Gyvenimas yra mokykla, o žmogus yra vienetas, kuris mokosi klasėje.

 

Analizuojant savo mintis, galite aktyviai dirbti su savimi, pakeičiant senus įsitikinimus naujais. Jūsų gyvenimas pasikeis jei jūs patys to norėsite.

 

Kiekvienas asmuo naudoja dvigubą viziją ir dvigubą mąstymą. Kad būtų aiškiau suprasti kas yra dviguba pasaulio vizija, paimkime kaip pvz. pieštuką, jis turi juk du galus, taip ir pasaulis visada turi priešingybes: gėris ir blogis, dangus ir žemė, mirtis ir gimimas, laimėjimas ir pralaimėjimas… Tačiau bet kuri priešingybė mus vienija, nes tai yra galutinis mūsų tikslas.

 

Taigi, blokai nėra tik blogas dalykas, blokas gali tapti vertingu tuomet, kai sukaupiame tam tikrą patirtį ir suvokiame, kad jėga, tikroji galia, valdžia slypi mūsų viduje. Tiesiog ši jėga turi būti plėtojama kasdien keičiant požiūrį į gyvenimą.

 

Nesislepiant nuo gyvenimo sunkumų, neprisiimant vienatvės kaip sprendimą, bet stiprybė yra tame, kad žmogus mato problemas ir bando jas spręsti. Vėl gi ir čia, mes turime du pasirinkimus: nuleisti galvą, leisti gyvenimui sulaužyti jūs ir pralaimėti, arba pradėti spręsti problemą ir būti laimėtoju.

 

Pasirinkimas Jūsų.

 

Parengė: Ingrida PocciaMagijos Šaltinis

Rekomenduojami video:


Naujausius Seniausius Geriausius
Anonimas

Jūsų komentaras, nuomonė ar atsakymas…

visiska nesamone

uzteko paskaityt iki sito –> “Nepamirškime kito svarbaus fakto, kad mes prieš gimimą pasirenkame lytį, šeimą, socialinę klasę, vietą, šalį, laiką.” tikrai nebuciau pasirinkes savo seimos,tikrai nebuciau pasirinkes savo socialines klases ir juo labiau salies Lietuvos ir sito laiko :D eilinis sudstraipsnis ir nieko daugiau…

zinantis

rinkais,ir pasirinkai.tiksliau rinkosi tavo siela.kokias patirtis ir isbandymus turesi sioje planetoje vardu Zeme,igyti…
tik gimdamas,visa tai pamirsai.kaip ir didzioji dalis zmonijos.mes visi esame ateje cia tam,kad igytume vienokios ar kitokios patirties.

Dalia Ve

Sutikit su tuo, kad Visatoje niekas šiaip sau nevyksta : )
Apie tą patį pasakyta ir šiame aprašyme.

Rasa

Super straipsnis,aiskus be jokiu isvedziojimu :)

tadasas99

Nekomentuoju, tik dideli pliusa padeti norejau

Taip pat skaitykite