Kaip pildosi mūsų norai?

kaip-pildosi-noraiLuka de Luna iš projekto transformacijos.lt sutiko pasidalinti savo mintimis apie tai, kaip pildosi mūsų norai.

 

Pradėsiu nuo to, kad, kaip ten bebūtų, visa kas vyksta mūsų gyvenime, sukurta mūsų pačių mintimis ir įsitikinimais. Keisdamiesi ir tobulėdami patys, mes keičiame pasaulį aplink save. Jei mūsų gyvenime užtektinai meilės ir malonumo energijos, tuomet ir mūsų norai pildosi, o nemalonumų sumažėja.

 

Visi svajoja, kad norai išsipildytų, tačiau kai kuriems tai sekasi, o kitiems viskas gaunasi atvirkščiai, nei norėtųsi. Ir tai tikrai neturi nieko bendro nei su magija, nei burtais, nei kažkokiais mokslais, reikalaujančiais nerealių pastangų.

 

Tiesiog reikia įsisavinti kai kurias taisykles ir nuosekliai, kaip dienos ritualą atlikti sąmoningumo testą – „Ar aš sąmoningas šiuo metu?“

 

Taip pat svarbu viską atlikti lengvai, nesureikšminant ir atsipalaidavus, lyg žaistume. Būtent tai, kaip į viską žiūrėsime ir bus pamatas. Nieko nereikia daryti taip, lyg kilnotum sunkumus. Nors dažnas žmogus, vien išgirdęs žodį “taisyklės” pasijunta taip, kad reikia labai susikaupti ir labai rimtai į viską pažiūrėti.

 

Taip pat, nesistenkite nieko daryti greitai, norėti gauti greitai, greitai patobulėti, greitai išmokti. Tegu naujovės į gyvenimą ateina palengva, nepastebimai, kad jaustumėtės taip, lyg visada tai žinojote, jautėte, darėte. Nepagailėkite azarto ir susidomėjimo, tačiau neužsižaiskite. Gyvenimas turi tekėti sava vaga, be didelių ryškiai matomų pokyčių. Ir tik jūs pats karts nuo karto atsigręždamas atgal, pajusite, kad tikrai, kiek daug jau pasikeitė, bet visai visai nejučiom.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Taigi, pirmoji taisyklė – būti sąžiningu pačiam su savimi.

 

Tai pagrindinė taisyklė, nuo kurios įgyvendinimo priklauso kitų punktų veikimas. Kai mes meluojame sau, nustoja galiojusi visatos pagalba. Mokėjimas sąžiningai sau pasakyti ką mes šiuo metu jaučiame, galvojame ir darome tampa atspirties tašku mūsų sąmonės tobulėjimo procese. Nereikia bijoti savo negatyvių pojūčių: „taip aš šiuo metu pykstu, pavydžiu, bijau, nirštu“.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Pripažindami savo negatyvius jausmus, mes juos neutralizuojame savo pasąmonėje ir tokiu būdu išvengiame to, kad jie darys poveikį mūsų ateičiai. Būtina sau taip pat pasakyti, jog norite į viską reaguoti ramiai, be negatyvių emocijų, tačiau kol kas nesigauna. Toks prisipažinimas padės palengva, negatyvią energiją, kurią jaučiame šiuo metu, perdirbti į teigiamas būsenas ateityje.

 

Taigi, įgarsindami būseną, kurioje esame šiuo metu, mes išsivaduojame nuo jos. Tą patį reikėtų prisiminti, kai kažkuo giriamės, kai pasakojame apie savo pasiekimus ir nuopelnus. Tikriausiai esate pastebėję, kad kaip tik kažkuo pasigiriate, būtinai nutinka, kad staiga nebesiseka. Geriau, jei jau kažkuo giriatės, pridėkite, kad dar ne riba ir norėtumėte kai ko daugiau.

 

Antra taisyklė – mokykitės naudotis pozityviais žodžiais.

 

Kad padaryti savo gyvenimą laimingu, įdomiu, geresniu, reikės visiškai pakeisti savo leksiką. Už visų mūsų naudojamų žodžių slypi mūsų patirtis, todėl ištarti žodžiai sukelia asociacijas ir iššaukia būsenas bei jausmus, kuriuos jautėme praeityje. Tardami žodžius, aktyvuojame neuro-asociacijas, kurios aktyvuoja įaugusius į sąmonę vaizdus, jausmus, informaciją. Jeigu mes dažnai naudojame žodžius sukeliančius neigiamas asociacijas, vadinasi transliuojame neigiamą energiją, kuri pritraukia neigiamą savijautą, o tokia savijauta formuoja ateities įvykius, kuriais nesidžiaugsite.

 

Todėl norėdami perrašyti su jumis vykstantį scenarijų, reikia pakeisti neigiamas neuro-asociacijas teigiamomis. Ir tai padaroma žodžių pagalba. Pavyzdžiui, vietoje “blogai”, sakome “negerai”, vietoje “nesipykite” sakome “susitaikykite”, vietoje “baisu”, sakykite “negražu”.

 

Tokiu būdu, dalelytė „ne“, neturinti jokios asociacijos neutralizuojasi, o jūsų pasąmonė fiksuoja žodžius „gražu“, „gerai“, „taikytis“ – kurie skleidžia teigiamą energetiką ir formuoja naujas asociacijas, o jos savo ruožtu neutralizuoja negatyvius jausmus.
Tereikia pakeisti žodžius ir įvesti šią taisyklę kasdienėje savo kalboje, kai netrukus pastebėsite, kaip pradeda keistis jūsų gyvenimas.

 

Trečia taisyklė – visame kame ieškokite gero.

 

Visuomenė mus taip išauklėjo, kad mes įpratome visame kame ieškoti trūkumų bei smerkti aplinkinius. Prisiminkite, apie ką dažniausiai kalbatės su kitais žmonėmis? Kaip taisyklė, tai piktinimasis aplinka, pažįstamais, kainomis, valdžia, kaimynais, oru. O mūsų organizmas nesunkiai prisitaiko prie tos energetikos ir dirba tuose dažniuose, kuriais mes dažniausiai naudojamės.

 

Jei visą laiką gyvename negatyvių energijų sraute, tai prisitaikome ten būti. Tampame priklausomi nuo tų žemų vibracijų, o kažką keisti tampa tas pats kaip mesti rūkyti, pasidaro sunku, organizmas reikalauja to prie ko pripratę. O tos negatyvios vibracijos ir toliau formuoja negatyvius įvykius.

 

Tam kad išbristi iš to liūno, reikia pradėti pastebėti net ir mažiausias smulkmenas, kurios yra geros ir malonios. Paukštis čiulba, saulė šviečia, gėlės žydi, vaikai juokiasi ir tt. Apsidairę visada rasite tai, kuo galima pasidžiaugti. Tiesiog išmokite automatiškai fiksuoti gerus dalykus. Kai darome tai reguliariai, mūsų protas įpranta ir vis lengviau pats fiksuoja ir randa pozityvių veiksnių. Kai į pasąmonę įdiegsite įprotį ieškoti pasaulyje grožio ir gėrio, nesvarbu, kas nutiktų gyvenime, išmoksite suvokti, kad su blogu visuomet ateina ir tiek pat gėrio. Išmokite fiksuoti.

 

Juk pasiėmę fotoaparatą ieškote ką gražaus nufotografuoti, o ne ką bjauraus ir žinoma randate, tai lygiai taip pat ieškokite, lyg norėdami pastoviai padaryti gerą kadrą.

 

Ketvirta taisyklė – pozityvūs žodžiai ir mąstymas.

 

Įpratinkite save vietoje to, kad sakyti: “kaip blogai, kad lyja lietus” – “aš noriu kad šviestų saulė”. Pirmuoju atveju, jūs kalbate ir galvojate apie tai kas jums nepatinka, ko nenorite. O dabar pamąstykime, ar yra bent mažiausia nauda fokusuotis ties tuo, kas nepatinka ir galvoti apie tai?

 

Tai sukelia neigiamus jausmus, kurie savo ruožtu sukelia neigiamą būseną ir formuoja pyktį, nepasitenkinimą ir kitokias negatyvias emocijas. Vadinasi, galvodami apie tai kas jums nepatinka ir ko nenorite kad būtų, jus kankinate pats save ir tuo pat metu stovite vietoje, niekaip nespręsdami situacijos, tik dar giliau klimpdami į negatyvą. Jei nuo ryto mąstote, kaip blogai, kad lyja, kaip blogai, kad kamščiai, tai jau į darbą ateinate pritvinkęs negatyvių jausmų ir tokioje būsenoje pradedate dieną. Atsakykite sau sąžiningai, kokia prasmė galvoti apie tai tai, ko visai nenorite?

 

O dabar paanalizuojame teigiamą tos pačios minties išreiškimo variantą. Kai sakote, kad jūs norite, jog šviestų saulė, tai ir galvojate apie saulę, o ne apie lietų. Kas vyksta kai galvojate apie tai, ko norėtumėte? Pabandykite, pasakyti vieną variantą užsimerkę ir atpažinkite, kokie jausmai užplūsta, kokios minčių spalvos?; paskui paanalizuokite tardami kitą variantą ir tikrai pajusite, kad tardami žodį „saulė“, pajuntate šviesą ir malonų jausmą, o tardami „lietus“, jei jo nenorite, pajuntate pilkumą ir norisi nemaloniai gūžtis.

 

Taigi, vienas vienintelis žodis užprogramuoja jūsų būseną, iššaukia tam tikrą savijautą. O jei jūs vieną po kitos galvojate ir kalbate tik apie tai kas nepatinka, tai visą laiką ir būnate tokioje nemalonioje būsenoje. Koks skirtumas? Jūsų būsena kurią patiriate šiuo metu, formuoja būseną, kurią patirsite ateityje, sekančią minutę, valandą, dieną. Taigi, jei čia ir dabar vien nuo to kaip išreiškėte mintį, galite formuoti ateitį, vadinasi, galite judėti į priekį.

 

Tam tereikia parinkti tinkamus žodžius, ir pasistengti pajausti jų nešamą teigiamą emociją, daugiau nieko.

 

Penkta taisyklė – mokėkite padėkoti už viską – ir už gerą ir už blogą.

 

Dėkodami už gerus dalykus mes juos sustiprinsime ir padauginsime, o dėkodami už tai, kas mūsų manymu yra blogai, mes neleidžiame blogiui įsikurti mūsų gyvenime ir mintyse. Ir jei išmoksime nuoširdžiai dėkoti už blogus įvykius, mes suprasime, kad per blogus dalykus į mūsų gyvenimą ateina geri.

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Inga

parašykite tikrąjį autorių nukopijuoto teksto iš rusų k. ALEKSANDR PALIENKO.

IRENA

Dekoju isaususiam rytui , kuris nuo ankstaus ryto prausia pavasario isipurvinusia gamta , nuostabiu tyru lietuciu ….. o mano ryta praturtino nuostabus gyvenimo prasmes ir gyvenimo kokybes pamokanti straipsnis , liko ti maza smulkmena , pabusti , ijungti kompa ir dar karta paskaityti siuos vertingus pamokymus . O TAIP BUVO SUNKU PRSBUSTI , PO NAKTIES SAPNU …. O DABAR NUOTAIKA TIKRAI ZVALI …

Žiniuonis

Sutinku, tikrai puikus straipsnis, ir viskas iš esmės logiškai išmąstyta ir išdėstyta, o ne šiaip kažkokių keistuolių sapalionės. Taisyklės padės pirmiausia tapti optimistiškesniu, ne tik pildys norus. Stengsiuos jas sekti :)

hhhh

Puikus straipsnis

Taip pat skaitykite