Milijardai nežemiečių paieškoms

Šiais laikais ryšių su nežemiečiais jau ieško ne vien „keistuoliai“, ieškantys pigios šlovės, bet ir rimti mokslininkai, netikėtai gavę pasaulio turtuolių paramą. Ilonas Maskas1), Jurijus Milneris, Robertas Bigelou2) ir kiti verslininkai – argi jie susigundė vien pigia reklama dėl skandalingos temos?

Kai industrija patraukė didelių pelnų dėmesį, pradėjo į ją lietis finansai – per metus investuojama po 1 mlrd. dolerių. Ir staiga kadaise diskredituota tyrimų sritis vėl įteisinta: astrofizikai drąsiai kalba apie kitas civilizacijas, kosminės agentūros atvirai vystė nežemiškos gyvybės paieškų projektus. Pritarimas ateina ir iš valdžios. Štai D. Trumpas 2018 m. kovo 8 d. susitikime pagyrė privačias kosmoso tyrimo iniciatyvas, labiausiai plėtojamas I. Masko „SpaceX“: „Turtingi vaikiai, jie mėgsta raketas. Tai gerai. Geriau, nei mes už tai mokėtume“.

2015 m. J. Milneris kartu S. Hokingu pradėjo „Breakthrough Starshot“ projektą, kurio metu dideliu mastu bus tiriamos radijo bangos naudojant super-galingus Australijos ir Vakarų Virdžinijos teleskopus. O taip pat 20 m. laikotarpiu bus plėtojami tyrimai ieškant gyvybės pėdsakų prie Kentauro Alfos. Tam J. Milneris jau išskyrė 100 mln. dolerių. Bigelow BEAM
O R. Bigelou CBS eteryje pareiškė, kad neabejoja nežemiečių buvimu. Jis gimė netoliese „Zonos 51” Nevados dykumoje ir puikiai prisimena įvykius po Rozvelo incidento. Jau 12 m. amžiaus jis pažadėjo, kad praturtės tiek, kad susikurs nuosavą kosminę programą – ir tai buvo „Bigelou Aerospace“, šiuo metu jau sėkmingai išbandžiusi „Genesis I“ ir „Genesis II“ modulius bei į MKS stotį nusiuntęs eksperimentinį pripučiamą modulį BEAM (2016 m. balandį). Tolimesni jos planai – pirmos komercinės stoties Žemės orbitoje sukūrimas.

Verslininkų indėliu kuriami daugkartinių aparatų vystymas, – tai siekiant atpiginant kosminius skrydžius.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Bet ką besakytų skeptikai, yra daugybė liudijimų, kad nežemiečiai gerokai arčiau, nei manoma. I. Maskas ne kartą pareiškė, kad jų nereikia toli ieškoti – tie jau senai stebi Žemę ir savo naudai panaudoja žemiečių pastangas palikti Žemės ribas. Jis 2002 m. įkūrė “SpaceX”, o dabartinė viena svarbiausių jo programų yra Marso kolonizacija panaudojant „Falcon“ raketą su kosminiu laivu „Dragon“. Vieno bandymo metu I. Maskas nusprendė, kad svetimas protas bando sutrukdyti išvesti aparatą į kosmosą. Jis parodė nuotrauką, kurioje greta raketos matomas nesuprantamas tamsus taškas. I. Maskas mano, kad įdėmiai mus stebi, tačiau tikslingai nesiekia kontakto. Anot nežemiečių, Žemė nebrandi, techniškai neišsivysčiusi ir dar gana toli nuo pakenčiamų tarpplanetinių kelionių. Žmonijai prireiks dar šimtų metų, kol sugebės pasiekti kitus gyvenamus pasaulius. Tai nežemiečiai ir stebi mus, kad kaip kvailoki vaikai neimtų žaisti su granata.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

Ir vis tik kodėl garsūs verslininkai taip noriai imasi ieškoti to, ko gali visai nebūti? Visų pirma, jei pavyktų, jie visiems laikams patektų į šlovės galeriją. Be to jis gautų „pirmos nakties teisę“ bendrauti su nežemiečiais, iš ko jis gautų gerokai daugiau, nei įdėjo. Tai nepaprastai paskatintų technologinį progresą ir garantuotų super-pelnus.

Šaltinis: nso.lt

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Saulys

As nei kiek neabejoju, kad kitais pasauliais domisi finansines strukturos arba kaip sakoma pasaulio turtingieji. Tai visada buvo ju didziausias biznis. Prisiminkim kuo baigdavosi nauju pasauliu “atradimai” Zemeje. Afrika, Amerikos. Visi turtai isplesti, vietiniai pavergti (kas nesutiko – nuzudyti). Tai duoda paprastai “pasitenkinima” kelioms desimtims metu, nors zmogaus gobsumui nera ribu ir tol kol paskutinio laso neissiurbia ir neisitikina kad daugiau nera, tol grobs ir kis I kisenes. Ir… sekmingai nueis po zeme. Toliau yra kita klase gruoboniu, kurie nerizikuoja ieskodami nauju pasauliu – jie tuos gruobuonis, kurie kvailesni, apgauna ir letai ismonina ju arba ju tevu turtus. Kaip zinome… Skaityti daugiau »

Teorija

>> Ne nuostabu, ateiviai nesikisa, nes mes (jei ne visi, tai ta matoma dalis kuri viska vairuoja) esame socialiai atsilike.

Viskas gerokai paprasčiau: tie “milijardai” nekeliauja “ateiviams”, visi jie tenka Žemės darbininkams. Tiek žemės ūkyje (nes perka maistą), tiek pramonėje (nes reikia įrengimų), tiek moksle (nes reikia teorijų).

Taip pat skaitykite