Prasidėjo dvasingumo evoliucija: 70 DNR aktyvizacijos simptomų

dnr-aktyvacijaŽemiau išvardinti simptomai parinkti iš įvairių šaltinių, daugiausiai Kryono. Manoma, juos šiuo metu jaučia daugelis žmonių. Tačiau retas kuris suvokia, kas gi iš tikrųjų vyksta kūne ir sieloje. Iš tikrųjų vyksta visų sąmonės lygių aktyvizacija, rašo kvantinemagija.lt.

 

Dauguma žmonių laukė 2012 m. gruodžio 21 d. ir manė, jog įvyks kažkokie išoriniai pasikeitimai: žemę ištiks katastrofos, nukris asteroidai, kils milžiniški žemės drebėjimai cunamiai ir potvyniai. Iš tikrųjų, nesunku pastebėti, kad per pastaruosius 5 metus visa tai jau įvyko, o paskutinis asteroidas prie pat Žemės subyrėjo labai nesenai.

 

Tačiau didesni pokyčiai vyksta žmogaus viduje, o katastrofos ir nelaimės tėra tik išraiška to, kas vyksta kolektyvinėje žmonijos sąmonėje. Vidinės transformacijos pirmiausia pasireiškia tuo, jog keičiasi požiūris į daugelį tradicinių dalykų. Pamatinės vertybės, loginės konstrukcijos, sistemos neatrodo pamatinėmis, o naujų – nėra. Sena sistema, arba matrica byra iš vidaus, o naujos, atrodo, nėra.

 

Žmonės, kurie tyrinėja permainas, susijusias su perėjimu iš vienos epochos į kitą pataria, jog šiuo metu, kaip niekad anksčiau būtina daugiau dėmesio skirti sau, bandant susivokti kas vyksta ir sustyguoti vidinius transformacijos procesus, kurie susiję su grįžimu namo. Daug kas mano, jog tai darbas su savimi.

 

Taip, tai yra darbas, tačiau tikslesnis išsireiškimas būtų – pastangos prisiminti, kas mes iš tikrųjų esame. Tai susiję su senojo „bagažo“ skausmingu ar mažiau skausmingu praradimu, siekiais atverti savyje tai ką mes iš tikrųjų turime ir galime bei prisimenant svarbiausią – jog esame Dievo atspindžiai. Visa tai vyksta aktyvinant tą mūsų DNR dalį, kurią mokslas buvo įvardinęs, kaip miegančią.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Žemiau pateikti simptomai būdingi ir tradiciniams susirgimams, tačiau pastaruoju metu akylesni medikai pastebi tendenciją, kai žmones ima kamuoti įvairūs fantominiai negalavimai. Klinikiniai ligos požymiai yra, tačiau atlikus išsamius tyrimus, paaiškėja, jog žmogus visiškai sveikas.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Medikams neretai trūksta žinių apie vidines transformacijas, kurias, daugiau ar mažiau patiria bemaž kiekvienas žmogus. Todėl po konsultacijos poliklinikoje su receptu rankoje pulti į artimiausią vaistinę, nebūtų pats geriausias sprendimas. Tirtis sveikatą – naudinga, bet tikėti daktarais ir netgi medicininių tyrimų rezultatais nebūtina, nebent jie atliekami 5 kartus ir rezultatai nesikeičia.

 

Daugelis susirgimų šiuo metu yra kvantinėje neapibrėžtoje būsenoje, panašiai taip, kaip katinas tame nelemtame Šriodingerio eksperimente. Kol dėžės neatidarai, tol katinas gyvas ir negyvas tuo pačiu metu. Todėl ir atsitinka taip, kad klinikiniai požymiai lyg ir yra, o ligos tyrimai nerodo. Jeigu norėsime ligą ištraukti iš neapibrėžtos būsenos, kuri ir yra, ir nėra tuo pat metu, mes turėtume patikėti kokiu nors vienu blogu rezultatu ar konsultuojančio specialisto nuomone ir, svarbiausia, išsigąsti. O išsigandus – pulti į vaistinę, šventai tikint, jog materialaus mokslo tvirtovė – chemija yra visagalė, o kūnas būtent taip sureaguos į preparatą, kaip numatyta gamintojo instrukcijoje.

 

Tačiau nesudėtinga suvokti, jog tai senas, stereotipinis požiūris į ligas ir į sveikatą. Tikėti a-priori tuo, kas parašyta medicininėse knygose ir šiuolaikinės materialiosios medicinos įvaizdžiu būtų visiškai neatsargus pasirinkimas.

 

Tačiau kitas žmogus paklaustų, tai kaip vis dėl to sužinoti, ar besireiškiantys simptomai yra transformacijos, ar rimtos ligos klinika? Kodėl transformacijos požymiai neretai sutampa su ligos simptomais? Aiškaus atsakymo į šitą klausimą nėra. Liūdna, vėl nėra aiškumo. Tačiau nereiktų nuleisti galvos.

 

Pirmiausia, gal būt, reikėtų atkreipti dėmesį į tai, kaip keičiasi (ar iš viso keičiasi) vidinės mūsų koncepcijos, pagal kurias vertiname tiek išorės, tiek ir vidaus procesus. Nuo to priklauso, ar liga, reiškianti simptomus, materializuosis, ar ne. Kitaip tariant, reiktų savęs paklausti, ar esame įstrigę šablonuose, ar vis dėl to mūsų požiūris pasidarė reliatyvesnis, lankstesnis, platesnis. Jeigu ligos simptomai reiškiasi, vadinasi esame įstrigę ir tai yra geras signalas pradėti darbą su savimi.

 

Antras dalykas, jeigu vis dėl to norisi tikėti šiuolaikine diagnostine aparatūra ir medicina, tyrimus reiktų atlikti kelis kartus iš eilės skirtingose vietose ir pasikonsultuoti su mažiausiai trim specialistais, žinoma, prieš ai surinkus visus įmanomus tyrimų duomenis. Jeigu tie specialistai kalbės skirtingai, o tyrimų duomenys radikaliai skirsis, vadinasi, greičiausiai turite reikalų su transformaciniais procesais. Bet jeigu transformaciniai procesai susiję su liga, vadinasi tai yra signalas, jog reikia peržiūrėti senus stereotipus, pasenusius šablonus, pabandyti performuoti įsitikinimų sistemą iš griežtos bei principinės į kur kas lankstesnę ir aptakesnę. Taip pat būtina perkratyti iš praeities besivelkantį negatyvių jausmų ir išgyvenimų bagažą, nes juose neretai ir tūno įstrigimo šablonuose priežastys.

 

Atradus ir įvardinus vieną iš jų – darbas, galima sakyti, 50 proc. jau atliktas. Tuomet dalis simptomų turėtų išnykti ir ligos klinika nebesireikš. Tačiau pasitaiko atvejų, kai neišnyksta, arba pasikartoja. Vadinasi darbas atliktas ne iki galo, arba vidiniams procesams reikia daugiau laiko. Žmonės skirtingi ir kiekvienam transformaciniai procesai reiškiasi skirtingai.

 

70 DNR aktyvizacijos simptomų

 

1. Miego sutrikimai. Žmogus gali netikėtai pabusti vidury nakties, o vėliau neužmingi. Kamuoja nemiga. Palikite maniakinį troškimą išsimiegoti. Kuo labiau stengsitės išsimiegoti, tuo labiau jausis pavargęs. Jeigu kankina nemiga, išnaudokite šį laiką meditacijai. Jeigu pasidarys laibai sunku, paprašykite savo aukštesnįjį AŠ suteikti didesnę pauzę atsikvėpti.

 

2. Nerimas. Pavojaus jausmas.

 

3. Karščio jausmas paduose.

 

4. Nuovargio jausmas rytais ir visą dieną.

 

5. Aktyvūs pojūčiai sahasraros čakros zonoje. Nebijokite, tiesiog jūs atsiveriate dieviškosioms energijoms.

 

6. Pojūtis, kad per stuburą ir kaukole kažkas ropoja, bėgioja.

 

7. Be jokios priežasties kylantys depresijos požymiai. Nebijokite net tvarkosi jūsų širdies čakra.

 

8. Be rimtesnės priežasties kylantys nervų protrūkiai, arba kitas kraštutiniškumas – laimės protrūkiai. Tai irgi yra širdies čakros išsivalymo procesai. Kai ji aktyvuojasi, stengiasi nutraukti visus negatyvius ryšius, išgyvenimus, prisiminimus. Širdis stengiasi pašalinti viską, kas neatitinka jūsų kylančioms vibracijoms.

 

9. Nuolat atsiranda situacijos, kurios jus išveda iš pusiausvyros. Neretai jūsų kelyje netikėtai atsiranda žmonės, kurie sukelia nepasitenkinimą ir tempia atgal. Tai pamokos, kurias jums reikia išmokti. Priimkime jas su dėkingumu.

 

10. Keičiasi kūno svoris. Vieni žmonės priauga svorio, kiti – ženkliai jį numeta. vadinasi į paviršių išplaukia visos jūsų baimės, kurios laikui bėgant pasitrauks. Kartais žmonės visiškai nesuvokdami kas vyksta bando su jomis kovoti. Labai daug žmonių iš viso keičia mitybos įpročius. Įprastas maistas tampa neskanus. Todėl prieš valgant, jei ant stalo nėra didelio produktų pasirinkimo, ir, atrodo, kad nėra ką valgyti, palaiminkite mintyse tą maistą, kuris yra, pakraukite jį meile, galvodami, jog šie maisto produktai sustiprins fizinį kūną ir leis eiti toliau dvasinės evoliucijos keliu, o ne tenkins primityvius kūno alkio poreikius. Įsiklausykite į save ir kūnas patars, kokį maistą geriau pasirinkti. Kartais aplanko jausmas, kad fizinis maistas iš viso nebereikalingas.

 

11. Problemos su regėjimu. Matymo aštrumo praradimas.

 

12. Akyse gali pasirodyti mažos tviskančios dalelės, juodi taškai, o aplink augalus, gyvūnus ir netgi žmones – auros. Kai kurie daiktai gali pasirodyti skaidrūs. Danguje galite pastebėti vaivorykštes, pačiose keisčiausiose vietose.

 

13. Kai užmerkiate akis matote ne tamsą, o šviesą.

 

14. Jūs taip pat galite matyti geometrines figūras, spalvas, nuostabius vaizdus, kai akys užmerktos.

 

15. Išorinio pasaulio spalvos tampa gyvos ir skaidrios

 

16. Ore galima pamatyti objektus, kurių realiai nėra. Pavyzdžiui NSO. Tie objektai yra kituose išmatavimuose, vadinasi riba tarp išmatavimų mažėja.

 

17. Temstant galima pastebėti baltas būtybes – tai yra jūsų palydovai. Tai pat galima neginkluota akimi matyti ateivius. Jūsų matymas keičiasi, jeigu ką matysite neįprasto, nesibaiminkite.

 

18. Atsiranda problemos su klausa, gali erzinti garsai. Ausyse galima išgirsti įvairių keistų garsų: švilpimas, zyzimas, žiogų čirškimas, elektros iškrovos garsai ir t.t. Gali būti taip, kad jūs neišgirstate, ką sako kiti žmonės.

 

19. Skonio receptoriai tampa jautresni. Jūs galite pastebėti maiste chemikalus, kurie nuodingi.

 

20. Uoslės pakitimai, uoslės haliucinacijos.

 

21. Įvairios alergijos formos. Nebujokite, tai toksinai, kurie pasišalina per odą. Per alergiją gali pasireikšti jūsų užslopintos emocijos.

 

22. Hyperaktyvumo protrūkiai. Norisi nedelsiant veikti ir vienu įkvėpimu įveikti dešimtis įsisenėjusių problemų.

 

23. Kitas kraštutiniškumas – apatija ir nuovargis. Neretai būna taip, kad apatija ir hyperaktyvumas keičiasi periodiškai. Nesipriešinkite ir nekontroliuokite situacijos. Visus šiuos šuolius priimkite su meile ir dėkingumu.

 

24. Meditacijų būdo pasikeitimai. Jūs galite pastebėti, jog meditacijų metu pasidaro sunkiau susikoncentruoti. Medituojant atsiranda laiko anomalijos.

 

25. Su anapusinio pasaulio būtybėmis jūs pradedate bendrauti ne vien tik meditacinių praktikų pagalba, bet ir tiesiogiai, įprastos sąmonės metu.

 

26. Energijos šuoliai. Netikėtai atsiranda jėgų ir atrodo, kad gali dirbti dieną ir naktį, paskui ateina visiškas išsekimas.

 

27. Skausmai galvoje, kakle, nugaroje. Susidaro įspūdis, jog tuoj sirgsiu gripu, tačiau jokios temperatūros nėra.

 

28. Problemos su virškinimu.

 

29. Raumenų spazmai ir mėšlungiai.

 

30. Padažnėja pulsas. Kraujospūdžio šuoliai.

 

31. Seksualinių troškimų ir įpročių pasikeitimai.

 

32. Skausmas kojose ir rankose, ledinės galūnės.

 

33. Raumenų apimties sumažėjimas.

 

34. Žmonės pastebi, jog pasikeitėte, tapote jaunesni.

 

35. Keisti sapnai.

 

36. Gyvenime visai netikėtai atsitinka įvykiai, kurie keičia viską iš esmės. Atsiranda noras išsiveržti į laisvę, sudeginti visus tiltus su praeitimi. Kyla spontaninis noras atsikratyti senų daiktų, rūbų, papuošalų ir netgi nuotraukų. Jūs norite atsikratyti visko, kas traukia atgal.

 

37. Noras atsiskirti ir būti vienatvėje.

 

38. Kartais nesinori visiškai bendrauti su jokiais žmonėmis.

 

39. Jūs pastebite tuščias kalbas, tuo tarpu norisi esmės, tikrų dalykų. Paviršinės kalbos jus erzina, arba tiesiog su neįdomiais pašnekovais stengiatės nutraukti bet kokius neefektyvius ryšius. Nebesinori dalyvauti socialiniuose tinkluose.

 

40. Tampate kūrybiškesni, greičiau ateina teisingos idėjos sprendimams įgyvendinti. Idėjos gali gimti bet kada ir bet kur. Stenkitės užsirašyti.

 

41. Pojūtis, kad laikas labai greitai bėga. Jei taip atsitinka, reikia stengtis susikoncentruoti į Čia ir Dabar.

 

42. Nekantrumas. Atrodo, kad permainos vyksta per lėtai, arba, kad apskritai viskas stovi. Būtina nusiraminti. Viska ir taip vyksta, o realūs pokyčiai atsiras tada, kai jūs būsite pasiruošę. Nekantrumas – tai pirmiausia meilės sau ir pasitikėjimo savimi stoka.

 

50. Pojūtis, kad aš esu jau kitoks, negu prieš kurį laiką. Vadinasi iš tikrųjų jūsų gyvenimas keičiasi. Tampate labiau atviras, sąžiningas su savimi ir aplink jus esančiais žmonėmis.

 

51. Jaučiate didesnį ryšį su žeme. Ne taip jautriai reaguojate į sezonų pasikeitimą.

 

52. Šalia jūsų genda elektronika, mechanika, lūžta daiktai. Paprašykite savo globėjų saugoti daktus nuo gedimų.

 

53. Gyvenime atsiranda įvykių sinchroniškumas. Kiekvieną dieną pastebite mažus stebuklus. Tai ženklas, kad einate teisingu keliu. Ir kai tik nusukate į šoną, jus ištinka nemalonios situacijos.

 

54. Jūs pastebite, jog atsiranda įvairios paranormalios galios.

 

55. Vienybės jausmas su viskuo kas gyva ir negyva, su visa Visata. Dėkingumas viskam.

 

56. Gyvūnai ir augalai jūsų atžvilgiu elgiasi labai draugiškai.

 

57. Mintys ir troškimai materializuojasi vis greičiau ir greičiau. Būtina išmokti kontroliuoti savo mintis ir mąstyti pozityviai. Netrukus bus taip, jog akimirksniu materializuosis visos mintys. Treniruokimės ir mokykimės.

 

58. Atbunka dėmesys seniems informacijos šaltiniams, kai kurios knygos, autoriai tampa nebeaktualūs ir nebeįdomus. Vadinasi perėjote į kitą klasę.

 

59. Netikėtos traumos lygioje vietoje. Tai reiškia, kad jums trūksta įsižeminimo. Gal būt tai yra ženklas, kad turite atidirbti kažkokią žemiška situaciją, atsikratyti kažko nesvarbaus.

 

60. Pagreitintas nagų ir plaukų augimas.

 

61. Atsiranda didelis noras atrasti savo antrąją pusę netgi tuomet, kaip esate formalioje santuokoje ar draugystėje su savo dabartiniu gyvenimo palydovu. Jeigu jūs einate savęs pažinimo keliu, o jūsų draugas ar sutuoktinis į tai žvelgia su nepasitenkinimu, jums norisi tikro draugo, kuris suprastų.

 

62. Depresijos ir vienatvės jausmas, nors aplink daug žmonių. Atsiranda noras grįžti namo.

 

63. Atsiranda pojūtis, kad einate iš proto, tuo tarpu aplinkiniams žmonėms į tai nusipjaut.

 

64. Atsiranda naujas savęs pajautimo požymiai. Svarbiausias iš jų – jūs ne vien tik fizinis kūnas.

 

65. Atsiranda atsiribojimas nuo pačio savęs minčių ir tikslus jų identifikavimas pagal aiškius priežasties ir pasekmės ryšius.

 

66. Atsiranda noras viska palikti ir išvažiuoti. Kodėl dabar šitiek žmonių emigruoja? Tai nepadės, reiktų likti ir dirbti su savimi ten, kur tavo šaknys. Aplinkos pakeitimai – naudingi, tačiau jie turi nesukelti vidinio diskomforto.

 

67. Silpnesni žmonės jaučia nenorą ir jėgų trūkumą priimti permainas, todėl renkasi ligas, nes ligos yra savotiškas pabėgimas nuo situacijos. Tada aplinkiniai, artimieji tokiam žmogui skiria dėmeį. Tai yra vampyravimas, tačiau nor
ras vampyruoti gali atsirasti iš nesupratimo, kad vyksta permainos. Nereikia pulti tokiam žmogui padėti, nes jis nesąmoningai trokšta gauti atgal, o gavęs smūgį už savo veiksmus, tikėtina, pradės mąstyti kitaip.

 

68. Netikėtas savanoriškas išėjimas iš gyvenimo.

 

69. Taurelė. Žmonės pripratę vertinti viską senais, įprastais stereotipais, pagal senas, gyvenimo išbandytas schemas, tačiau pamato, kad dabar jos neveikia. Reikia naujų, o naujų orientyrų nėra. Su šiomis baimėmis yra susijęs alkoholio vartojimas. Todėl vartojančių alkoholį šiuo metu smerkti negalima ir netgi pavojinga.

 

70. Absoliučiai žmogus nieko nejaučia, jokių permainų, jokių pasikeitimų. Pas tokius žmones viskas kaip seniau. Iš tikrųjų šią kategoriją žmonių galima suskirstyti į dvi. Pirma – jie viską jaučia, tačiau neturi vidinės energijos, noro ar stimulo eiti dvasiniu keliu, nes bijo prarasti socialinį statusą, pinigus, turtus, siurbiamos energijos objektus, todėl tikrą veidą dangstosi kaukėmis.

 

Antra kategorija – visiškai nieko nejaučia. Jie netgi nejaučia jokios ligos simptomų. Gali pasirodyti netgi priešingai, kad jie turi iš kažkur energijos gyventi, nors elgiasi pagal senus šablonus. Gal būt jų valanda dar neišaušo. Gal būt jie turi kitą karminę užduotį, pavyzdžiui, erzinti aplinkinius ir tokiu būdu skaninti juos pasikeisti. Tokių dar nemažai ir tai irgi yra asmeninis pasirinkimas.

 

Regintys ir tyrinėjantys permainas sako, kad beveik 70 proc. žmonių jaučia permainas pagal šiuos ir kitus simptomus, tačiau tik trečdalis ir jų sąmoningai ieško atsakymų. Kiekvienas pasirenka kelią pagal savo judėjimo tempą. Vinintelis svarbus dalykas dabar – jokiu būdu nepulti vertinti ar smerkti kitų, nemaustyti jų pagal viena (savo) kurpalių. Būtina pasitengti pamatyti platesnę perspektyvą per meilę ir bendrumo su viskuo kas gyva ir negyva pajautimą.

 

Straipsnio autorius: Gintaras Mikšiūnas, šaltinis: kvantinemagija.lt

Rekomenduojami video:


2500
9 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
paprika [aitrioji]

perskaiciau atidziai nuo pradzios iki galo ir supratau, kad tai turi jausti kiekvienas apie 50us savo gyvenimo metus [klimaksas]… tai ne tik siais laikais, o ir pries daugybe metu buvo.. .. pamenu senelio zodzius= metai praejo, o atrodo lyg viena diena.. ir visas gyvenimas taip-cia buvom jauni, cia mergas kybinom, o ziurek kiek vienmeciu gyvu nebero cia jau ir pati namo kviecia [mirtis arteja]

Nubudęs

Prieš keturis mėnesius man iš nieko įvyko nubudimas. Buvau arti mirties tą dieną. Aš galvojau, kad išprotėjau. Po to pradėjo man jau viską rodyti. Perskaičiau šraipsnį, 65 punktuose radau kas man buvo ir dar daug neparašyta čia.

Jin ir Jan

Populiaru viską suvesti į pasekmes – vaistai, gydymas nuo depresijos, nerimo sindromo, apatijos, gal net šizofrenijos. Tai nėra priežastys. Vaistais “užglušinami” kūno, proto galimybės ir tai – taip – padeda, Tik laikinai. Nes yra gilesnis poreikis nei pavalgyti ir gerai jaustis ir jo neatstos kažkokie intoksikantai. O priežastys, tiskliau, priežastis ir yra žmonijos, žmonių lėtas budimas iš sąstingio, užuomaršumo – daugybė žmonių ima domėtis savo savijauta, užduoda klausimus “kas esu aš” – architektas, buhalteris, kūnas ar siela? Susidomi psichologija, sportu, sveika kūno gyvensena, proto švara meditacijose ir t.t. Todėl daug psichiatrijos ligų galima perfrazuoti į tai, kad žmogus pasąmoningai ieško… Skaityti daugiau »

Rasa

Jauciu ir as daug ka kitaip..aciu.

apstulbusi

Joooo……68 tai jau jo, čia man atrodo depresija sergantiems ir gyvenimu nepatenkintiems kaip tik toks straipsnis, priverčia jaustis ypatingiems. O šiaip žmonės užtenka ieškoti ir laukti nubudimo, gyvenkite ir mylėkite, jei ne kitus tai bent save, tai ir yra musų visų didžiausia užduotis. Be to jei pasirodo 12, tai apsilankykite pas okulistą, čia svetimkūniai, reiškia rega prastėja arba jau yra labai prasta, čia iš patirties sakau :)

..

Dieve mano ir jus zmones tikit? Gi parasyta visi simptomai kurie ,bet kuriam zmogui buvo ir bus.. Auga plaukai, depresija ir t.t normalus procesai, bet reikia lengvatikiams pateikti kaip kazkokia mistika…

Elona

jau 4 metai,kai jaučiu daugelį iš išvardintų simptomų. Bandau rasti atsakymus,o kas gi vyksta.Ačiū už straipsnį. Darosi aiškumas…

smp

Sensti Elona. Negi tėvai nesakė,kad bėgant laikui keičiasi ir žmogaus pojučiai ir skonis ir mąstymas, ir fizinė ir psichinė būklė.Ir taip nutinka ne tik dabar, taip bivo per amžius amžinuosius.

Rimanta.

Didelis dekui autoriui. Dabar supratau, kodel esu susipykusi su medicina ir lig siol nesupratau, kaip tos mano ligos isgaruoja pasikeitus , net ir nezymiai , mano elgsenai. Puiku.Tik liko atviras klausimas- kas laukia tu zmoniu, kurie ” turi kitą karminę užduotį, pavyzdžiui, erzinti aplinkinius ir tokiu būdu skatinti juos pasikeisti. Tokių dar nemažai ir tai irgi yra asmeninis pasirinkimas.” ? Ar ju kelias dar pries akis?

smp

VIenisu amžiumi protingėja, kiti kvailėja. Tai priklauso nuo to kiek žmogus sugeba savo galva mastyti.

Gene

Taip labai laukiau tokio straipsnio,aš tikiu,kad tai greičiau,geriau ,lengviau paspartins transformaciją Nuoširdus ačiū.

Taip pat skaitykite