Kaip aptikti namuose neigiamą energiją naudojant tik stiklinę vandens


Egzistuoja daug būdų, kurie gali padėti jums aptikti neigiamą energiją namuose. Šiandien mes pakalbėsime apie patį paprasčiausią metodą, kuris padės aptikti neigiamą energiją ir išvalys nuo jos jūsų namus, išlaikydamas harmoniją šeimoje.

Mes gyvename atitinkamose energijose, kad ir kur begyventumėm. Mūsų namai – tai vienybės erdvė, kurioje susitinka daug energijų – mūsų jausmai, mintys ir emocijos skleidžia atitinkamą energijos rūšį, o taip pat pritraukia ir kitas energijas. Šeimos nariai, kaimynai ir svečiai gali atnešti negatyvią energiją į mūsų namus, kuri gali paveikti mūsų nuotaiką ir gerovę.

Energetinės šiukšlės gali atsirasti dėl emocijų, minčių ir streso, kurį patyrėte savo namuose. Mūsų namai panašūs į kempinę. Viską, kas vyksta jūsų aplinkoje, sugeria sienos, baldai, kilimai, lubos ir kiti objektai. Dažnai ši neigiama energija susikaupia kampuose ir išsisklaido. Be to, jeigu pastaruoju metu įvyko koks neigiamas įvykis ar buvo daug liūdesio ir baimės, nedelsiant išvalykite savo namus.

Kai tik ji įeis į jūsų namus, ji paveiks visą jūsų gyvenimą. Dėl jos poveikio gali pradėti svyruoti jūsų biudžetas, sutrikti santykiai tarp šeimos narių ir harmonija jūsų namuose. Dėl to jūs galite jausti baimę, nerimą ir nestabilumą. Tačiau simptomų galite ir nepastebėti anksti, todėl svarbu žinoti, kaip aptikti neigiamą energiją savo namuose.

Iš pradžių reikia žinoti jūsų disharmonijos priežastį, kartais net neigiama energija tam neturi jokios reikšmės. Tačiau, jeigu jūs negalite rasti tam priežasties, pamėginkite šį triuką, kad aptiktumėt neigiamą energiją.

Paimkite stiklinę ir į ją įpilkite trečdalį jūros druskos, trečdalį vandens ir trečdalį baltojo acto. Stiklinę pastatykite tame kambaryje, kur, jūsų nuomone, gali būti susikaupus neigiama energija.

Padėkite stiklinę atokioje vietoje parai. Įsitikinkite, kad niekas jos nepajudins. Po 24 valandų apžiūrėkite stiklinę. Jeigu ji tokia pati, kokią pastatėte, neigiamos energijos kambaryje nėra. Padarykite tą patį kitame kambaryje ir pažiūrėkite kas atsitiks. Jeigu stiklinėje atsirado dėmių ar daug burbulų, tai reiškia energetines problemas. Tuo atveju pakartokite procedūrą vėl, paimdami naują stiklinę. Tai kartokite tol, kol stiklinės turinys bus toks pat švarus, kokį jūs pastatėte.

Svarbu žinoti, kad turinį reikia išpilti į unitazą, tai išvalys iš jūsų namų visą neigiamą energiją.

Šaltinis: Fb: Mėnesiena: Būrimas kortomis

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite