Energetiniai vampyrai socialiniuose tinklapiuose

soc-vampyraiKasdien susiduriame su savoka Energetiniai Vampyrai. Dauguma supranta ir žino šio pavadinimo reikšmę. Tačiau gyvendami 21 amžiuje susiduriame ne tik ne su fizinėje plotmėje esančiais vampyrais, bet ir su virtualiais Energetiniais Vampyrais.

 

Tokius Virtualius Vampyrus galime sutikti internete. Šiandien daug žmonių praleidžia daug laiko kalbėdami, bendraudami ir besikeisdami informacija socialiniuose tinkluose. Toks virtualinis bendravimas vyksta dažniau nei realiame gyvenime.

 

Bendraudami Socialiniuose tinkluose dažnai galima pastebėti, kad žmonių parašyti pranešimai yra kupini įvairių psichologinių problemų. Tokius išliejančius visai internetinei visuomenei savo nepasitenkinimą yra gana nemažai – tai vadinami virtulūs vampyrai. Tai naujos rūšies energijos vampyrai, atsirado palyginti neseniai.

 

Internete yra daug virtualių vampyrų, kurie klajoja skirtingose socialiniuose tinklapiuose, palieka ten agresyvius komentarus, tikėdamiesi, gal kas nors kur nors atsakys į juos ir „pamaitins“ virtualiuosius vampyrus. Sakysit keista? Kaip tai gali būti?

 

Ezoterikai ir bioenergetikai teigia, kad energija perduodama nepriklausomai nuo to kaip toli žmogus randasi. Taigi atsakinėdami ir komentuodami piktus pasisakymus, šitokiu būdu jūs maitiname interneto vampyrus per atstumą.

 

Jie pasižymi agresyviu elgesiu, siekia pradėti ginčus, skleidžia pyktį, įžeidinėja, griauna šilumos atmosferą. Toks elgesys rodo, kad žmogus yra vienišas, iš jo atimtas dėmesys, jis nežino apie save, toks žmogus yra daugelio psichologinių kompleksų savininkas. Kaip savo neigiamo gyvenimo rezultatą, jis sukaupė agresijos, pykčio ir kitų negatyvų, todėl jis yra linkęs atstatyti savo jėgas internete.

 

Internete toks virtualus vampyras, priešingai nei realiame gyvenime, jaučiasi tarsi būdamas už sienos, jaučiasi savotiškai saugus, nes internetas suteikia anonimiškumą. Todėl toks vampyras “nevynioja žodžių į vatą” ir minta kitų žmonių energijos sąskaita. Reguojant į tokius virtualaus vampyro komentarus, vampyrui suteiksite malonumą, o save paversite auka.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Kaip reguoti į „dygliuotas“ kalbas, neišauklėtus arba nemandagius pasisakymus, kurie gadina nuotaiką? Žinoma, Jūs galite atsakyti tuo pačiu stiliumi. Galite situaciją paversti į anekdotą. Jus galite būti mandagus ir draugiškas, tačiau geriausia – ingnoruokite jums nepatikusi komentarą. Aš pati kelis kartus esu patekusi į tokią virtualią situciją, ir iš patirties žinau, koks energijos kiekis išleidžiamas ginantis nuo virtualių vampyrų.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Vampyrai siekia dėmesio, provokacijos. Prieš atsakydami į jums nepatinkanti komentarą pagalvokite. Kodėl turiu žaisti kartu su juo? Kodėl turiu gaišti laiką? Kam eikvoti energiją, jėgas, nervus? Kam maitinti kitą savo emocijomis? Atminkite, kad kitoje pusėje monitoriaus yra nelaimingas, su defektais asmuo, turintis psichologinių problemų? Nereguokite į tokias virtualinio vampyro atakas.

 

Susitikimas su virtualiais vampyrais yra visada nemalonus, bet bendraujant su juo galima gauti ir tam tikros naudos. Faktas yra tai, kad jei Jūs reguojate į tokias pastabas ir komentarus, kurie liečia Jūs tiesiogiai ir asmeniškai. Virtualioje erdvėje taip pat kaip ir reliame gyvenime sutinkate tokius energetinius vampyrus, kurie parodo Jums Jūsų silpnąsias vietas.

 

Tokiu būdu galite pamatyti savo sužeistas vietas. Nepamirškite, šitas vietas reikia „lopyti“, dirbti su savimi, transformuoti save. Praktikuodami virtualioje erdvėje ignoruoti virtualinius vampyrus išmoksite tai daryti ir realiame gyvenime. Įgūdis ramiai reguoti į užgauliojimus, kvailus bereikšmius pasakymus paruoš Jus susitikimui su realiame gyvenime esančiais Energetiniais vampyrais. Taigi tai savotiška praktika.

 

Ir galiausiai, prisiminkite seną gerą tiesą: mažiau reaguoti į užgauliojimus, įžeidinėjimus, injekcinis išpuolius, mažiau grįžtamojo ryšio vampyrams.

 

Straipsnio autorė: Ingrida Poccia, Magijos Šaltinis

Rekomenduojami video:


Taip pat skaitykite