Atsargiai – traukos dėsnis

Galbūt jau pastebėjote, jog informacijos apie traukos dėsnį gausu įvairiose ezoterikos knygose, straipsniuose ir kituose šaltiniuose? Galima tik imti ir naudotis. Daugybė saviugda ir ezoterika besidominčių žmonių suskumba taikyti šį dėsnį praktikoje – vieni džiaugiasi, o kiti nusivilia. Nuo ko tai priklauso?

 

Traukos dėsnis veikia, net jei juo nesinaudojate

 

Mintys ir stiprios emocijos padeda susiformuoti situacijoms, kuriose jos gali realizuotis. Todėl dažnai nutinka tai, kam mes įnirtingai priešinamės. Be to, nuolat galvoje besisukančios mintys lemia mūsų veiksmus ir pasekmes. Taigi, jei mūsų viduje vyrauja negatyvas, tokį gyvenimą ir turime. Net jeigu, stengiatės būti labai geri ir visiems įtikti bei pozityviai galvoti, nėra garantijos, jog Jus lydės sėkmė. Kodėl? Nes tiesiog atmetate gyvenimo įvairiapusiškumą ir nustumiate nemalonius jausmus gilyn. Deja, jie anksčiau ar vėliau atsiskleis, o tam padės pats gyvenimas, kad pamatytumėte, ką slepiate nuo savęs ir kitų.

 

Kodėl norai nesipildo?

 

Tai priklauso ne tik nuo Jūsų pastangų ir įvairių metodų taikymo. Pasak įvairių ezoterikos lektorių, pildosi tik tie norai, kuriuos aiškiai vizualizuojate, „įkraunate“ jausmais ir paleidžiate. Jeigu svajojant Jus apniks abejonės, mažai tikėtina, kad tikslas virs realybe.

 

Kartais nutinka ir taip, kad gyvenimas Jus išbando bei patikrina, ar vis dar norite bei esate tam pasirengę. Todėl tenka susidurti su nenumatytais sunkumais. Jeigu juos lengvai įveikiate, Jums suteikiamas šansas, kurį reikėtų atpažinti ir nepražiopsoti.

 

Ar esate tikri, kad tai, ko labai norite, Jums išties naudinga?

 

Didžiausias pavojus slypi neapgalvotuose noruose. Ne veltui sakoma, kad Dievas geriau žino, ko mums reikia. Norėdami tapti itin turtingais, ar svajodami apie prabangų, greitą automobilį, tikrai nežinote kokią kainą teks už tai sumokėti. Žinoma, norėti niekas nedraudžia, tiesiog kas kartą įvardindami savo troškimą, atvirai sau atsakykite, kodėl Jums to reikia ir kokią naudą atneš ne tik Jums, bet ir kitiems.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Jeigu Jūs pasinaudosite traukos dėsniu tik dėl egoistinių paskatų, galite sulaukti nemalonių pasekmių, arba, geriausiu atveju, tiesiog Jūsų noras neišsipildys.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Manote, kad laimėję milijoną išgelbėsite iš sunkios padėties savo artimuosius ir Jūsų noras išties kilnus? Galbūt…bet Jūs nežinote, kodėl reikalingos šios gyvenimo pamokos Jūsų brangiausiems žmonėms, žinoma, ir Jums asmeniškai.

 

Jeigu Jūsų noras realizavosi labai lengvai, tikėtina, kad einate teisingu keliu ir pati Visata Jums padeda. Jei negelbsti nei vizualizacija, nei kiti su traukos dėsniu susiję metodai, vadinasi, turėtumėte padėkoti gyvenimui, kad Jus saugo nuo neapgalvotų pasekmių.

 

Kada verta pasinaudoti traukos dėsniu?

 

Jeigu Jūsų idėja kilo iš besąlyginės meilės paskatų bei tyros širdies, tuomet gali būti suteiktas net ne vienas šansas realizuotis Jūsų svajonei. Stebėkite ženklus, klauskite savęs kodėl Jums to reikia ir kam suteiksite tikrą naudą, tuomet pasinaudokite Jums priimtiniausiais traukos dėsnio metodais. Jeigu Jūsų idėjos sutaps su Dievo planais, tuomet būkite pasiruošę priimti dovanas ar vykdyti pasirinktą misiją.

 

Parengė Rūta Steponavičienė

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite