Paslaptingi ateivių pagrobimai – kaip tai atrodo?

Ateivių grobimai yra „subjektyviai realūs žmonių atsiminimai, kaip jie buvo slaptai ir/arba prieš savo valią pagrobti nežemiškų būtybių, kurios jiems atliko sudėtingas fizines ir psichologines procedūras.“ Tariamai pagrobtieji dažnai teigia, kad jiems buvo atliekami medicininiai tyrimai, dažniausiai susiję su reprodukcine sistema. Taip pat kartais pranešama, kad ateiviai perspėjo dėl piktnaudžiavimo gamta ir branduolinių ginklų pavojaus. Nors daugelis pagrobimus apibūdina kaip keliančius siaubą, kai kuriems jie būna malonūs. Pirmasis išgarsėjęs pasakojimas apie ateivių pagrobimą buvo praneštas 1961 m. Nuo to laiko apie ateivių grobimus buvo pranešama visame pasaulyje, bet daugiausiai angliškai kalbančiose valstybėse, ypač JAV. Taip pat pastebėta, kad pagrobimo pasakojimas dažnai priklauso nuo tariamo pagrobtojo gimtosios šalies kultūros.Ufologai ir paranormalių reiškinių ekspertai tvirtina, kad kiekvieną dieną kažkur pasaulyje nežemiškos civilizacijos atstovai kažką aplanko, o kai ką ir paima į savo erdvėlaivius.
 
Pagrobimų istorijų, kai ateviai žmones pasiema į savo skraidančias lėkštes yra begalę. Daug jų yra išgalvotos, bet yra neginčijamų ir tikrų. Įdomu ir tai, kad žmogus po tokio įvykio gali nieko neatsiminti. Susisteminus visus liudijimus galima išskirti keturis pagrindinius pagrobimo požymius ir atvejus.

 

1. Pagrobimai iš automobilio

 

Pagrobimai iš automobilio dažniausiai būna tokie, kad iš pradžių keliaujantys žmonės išgirsta keistą švilpimą aplinkui. Iš kart po to sugenda dauguma automobilio prietaisų, užgęsta variklis. Automobilį apšviečia ryški šviesa iš erdvėlaivio.

 

aliens

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Tuo metu žmogus būna užvaldomas nežinomos stiprios jėgos, kuri paralyžuoja ir žmogus nieko negali padaryti. Nuo šio momento žmogus dažniausiai nieko neatsimena, o atsibunda jau erdvėlaivyje ant kieto stalo, apsuptas didžiagalvių būtybių.

 

2. Pagrobimai naktį

 

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

Pagrobimai naktį būna daug baisesni. Naktimis ateiviai žmones grobia, kai visi kietai miega ir niekas jų niekas nemato. Pirmiausia pasigirsta vėl tas keistas švilpimas ir po kelių akimirkų patalpą apšviečia labai ryški šviesa.

 

aliencontat

 

Žmogus jau būna atsibudęs ir pamato, kai prie jo prieina kelios nežinomos būtybės. Jos žmogų tiesiog užhipnotizuoja ir jį užvaldo paslaptinga jega. Tada prasideda skrydis kuris prasilenkia su žinomomis fizikos teorijomis. Žmogų ateviai nuskraidina į erdvėlaivį spindulio pagalba, kuris sklinda iš kosminio laivo. Žmogus link laivo skrenda kiaurai sienų ir kitų daiktų.

 

Dažnai pagrobimai naktį būna klaidingai interpretuojami kaip miego paralyžiaus haliucinacijos.

 

3. Pradingęs laikas

 

Būna atvejų, kai žmogų pagrobia ir žmogus jaučia, kad jį buvo pagrobę vos kelioms akimirkoms.

 

nso-ateiviai-zmones

 

Kai ateviai baigia savo procedūras ir žmogus vėl ant toje pačioje vietoje iš kurios buvo paimtas, pamato, kad praėjo jau labai daug laiko (dažniausiai tai būna nuo keliasdešimt minučių iki poros valandų ar net dienų).

 

4. Hipnozė

 

Po pagrobimų žmogų naktimis kamuoja įvairūs sapnai susiję su pagrobimais, o visa tiesa išaiškėja per hipnozę. Hipnozės seanso metu žmogus išgyvena tuos pačius įvykius, kurie buvo kai jį buvo pagrobę. Išaiškėja daug detalių ir žmogus jau žinos kas su juo yra nutikę.

 

alienabduction

 

Pasirodo, kad jeigu žmogų vieną kartą buvo pagrobę, tai jau visą gyvenimą kas kažkiek laiko jį vėl grobs ir atlikinės įvairius tyrimus. Hipnozės seanso metu žmonės pasakoję, kad ateiviai tuos pačius žmonės susiranda pagal smegenų spinduliavimą, neva tai yra tas pats kaip pirštų antspaudai. Ateiviai gyvena apie 300 metų ir jie skraido didesniu nei šviesos greičiu. Kai pagrobtas žmogus yra laive, jis yra ne kur kitur o kosmoso platybėse, nes erdvėlaivis pasiekia tokį greitį, kad per akimirka gali atsidurti bet kur.

 

Straipsnį parengė: Vytas

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
aurimas

Straipsnį parengė Vytas, o kodėl ne Arvydas?

alvydas

mano vardas > alvydas – jei btu apie mane.

FromOuterSpace

nebegerkit

atidus

Ateis laikas kai mes žmonės skraidysime į jų planetas ir grobsime tada pažiūrėčiau kaip jie sureaguotų, nes mūsų technologija sparčiai tobulėja ir manau tas pats vyks jų atžvilgiu.

alvydas

…. kad mūsų technologijos pasivytų jų technologijas reikia kitokio nei mūsų dabartinis mąstymas. O jo mes dar neturime. Todėl tau teks palaukti.

Ezekiel

Aiškus pagrobimo simptomas gali išaiškėti ir be hipnozės susijęs ateivių detalėmis. Matant jų veidus, intrumentus ar panašią aplinka užvaldo nepaaiškinama stipri baimė ir tai priveda prie gyvenimo pokyčių.

Taip pat skaitykite