Zodiako ženklų Top 4: savo vyrus kontroliuojančios moterys

Šių keturių Zodiako ženklų moterys griežtai kontroliuoja savo vyrus. Santuoka jiems tampa vos ne griežtojo režimo kalėjimu. Sužinokite, kokių ženklų moterys elgiasi kaip žiežulos, kurioms patinka paklusnūs vyrai.

 

LIŪTAS

 

Liūtas gali būti nevalgęs, jeigu jam bus leista komanduoti. Jis turi turėti bent vieną pavaldinį, kuris rytais tiektų į lovą kavą su šviežiomis bandelėmis.

 

Jeigu priešinsitės Liūto įsakymams, jis kurį laiką pakentės, o paskui išeis pas nuolankesnį partnerį. Jeigu pasodinsite jį į narvą, niekas nebus laimingas.

 

SKORPIONAS

 

Skorpionas – nurodinėtojas iš prigimties. Dėl savo kaprizingo ir įkyraus būdo bei siekio dominuoti jis tiesiog kraustosi iš proto, kai kažkas vyksta ne taip, kaip jis buvo numatęs. Arba jeigu jis mano, kad kažkas daroma negerai.

 

Iš tikrųjų Skorpionas reikalauja besąlyginio paklusnumo ir tikslaus savo nurodymų vykdymo. Skorpionas gali būti labai griežtas, žiaurus ir net be priežasties skaudinti tuos, kurie yra šalia jo.

 

MERGELĖ

 

Mergelė labiau už kitus Zodiako ženklus siekia tobulybės visur kur, mokosi visą gyvenimą, taip pat be perstojo moko kitus. Tobulėjimo siekimas verčia Mergelę pastebėti trūkumus aplinkiniuose ir reikalauti, kad jie pasitaisytų.

 

Iš aplinkinių Mergelė reikalaus laikytis švarios aprangos ir kalbos. Dėl praktiško požiūrio į gyvenimą, didelio reiklumo ir nuolatinės partnerio kritikos Mergelei tenka vengti santuokos.

 

ŠAULYS

 

Šio Zodiako ženklo atstovas bus žmogus-šventė. Mažai kas gali atsispirti jo žavesiui ir patrauklumui. Bet kuo ilgiau bendrausite su Šauliu, tuo daugiau jis nuvils jus savo tiesmukiškumu.

 

Šaulio moteris būna nesantūri savo kalboje, neretai net atvirai grubi ir kandi. Tačiau tai ji daro ne iš piktos valios, taip pasireiškia jos audringas temperamentas. Nesumanykite kritikuoti Šaulio – jis išrėš viską, ką apie jus galvoja.

 

Šaltinis: https://alfa.lt/

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite