Moteris kamuojama retos ligos pasmakrėje augina vešlią barzdą

barzdota-moterisBūdama vos 13 metų, Annalisa Hackleman sužinojo, jog jos organizmą kamuoja policistinis kiaušidžių sindromas, hormoninis disbalansas. Ant fotografės smakro nuo paauglystės pradėjo augti tankūs plaukai, rašoma mirror.co.uk.

 

Sunerimusi mama, dukrą vedėsi ir į kosmetologo kabinetą, tikėjosi, jog lazeris veiksmingai pašalins nereikalingus plaukelius. Tačiau procedūra veiksminga buvo tik tuomet, plaukeliai ėmė augti vis tankiau. Mergina skustis buvo priversta bent du kartus į dieną. Tai, be abejo, kėlė jai didžiulį diskomfortą, Annalisa gėdydavosi išeiti iš namų.

 

Tik sutikusi savo būsimą sutuoktinį Davidą, moteris pagaliau atsikvėpė. Vyras padėjo susigyventi su tuo, kokia ji yra. Galop Annalisa nusprendė mesti skustuvą į šiukšlinę ir daugiau niekada nesiskusti. Ilgainiui jos smakras pasidengė tankiu plaukų sluoksniu.

 

„Mudu su Davidu draugaujame 8-erius metus. Nemanau, kad jam labai patinka mano veido plaukai, tačiau jis myli mane ir daugiau niekas nesvarbu. Jis visuomet mane palaiko ir supranta“, – džiaugiasi moteris.

 



 

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Lile

Policistinės kiaušidės yra gydomos ir pagydomos

bentski

jadze nuo tavo komentaro sumutino net .man rodos taiket i supermamu foruma

lol

Tai gi nebe akmens amziuje gyvenam, nuejai pas daktarus, su lazeriu pereina per tas vietas ir problemos nebera, kame reikalas?

Regina

tikiuosi, man nėra šito sindromo, bet gali būti. Man nuo vaikystės yra vienas juodas plaukas ant smakro ir vis atauga kai nukerpu. Bandžiau įvairias priemones namų sąlygomis, bet vėliau taip pat, kaip ir ši mergina, susigyvenau su šia anomalija.

Jadvyga

Aš jus puikiai suprantu, Regina, pas mano dukrą tokia pati problema. Jai penkiolika metų, ji bręsta ir man tikimės, kad tie du juodi plaukai ant jos smakro dings laikui bėgant, nes ji atrodo kaip košmaras. Šita moteriškė klipe yra vakarietė, pas juos tenais barzduoti transvestitai yra seksualumo įsikūnijimas, bet deja mano dukrelė Katažina liks viena jei šitie plaukai toliau ir kamuos ją.

wut

Pala. Du plaukai? Anomalija, juokaujat, moterytes? Pas mane ant smakro du plaukeliai vis uzauga, bet ispesi su pincetu ir gyveni. Bapruotes

Taip pat skaitykite