Ką garsiausi NASA astronautai viešai kalbėjo apie ateivius?

ateiviai-nasa-atronomaiNors dažnai manoma, kad apie ateivius ar neatpažintus skraidančius objektus kalba tik sąmokslo teoretikai, realybėje yra viskas kitaip. Apie nežemiškas civilizacijas garsiai kalba mokslininkai, biologai, fizikai ir net patys garsiausi NASA astronautai.

 

Edgaras Mitchellas

 

Šio žmogaus pasisakymus iki šiol cituoja tie, kurie tiki, jog vyriausybės slepia tiesą apie nežemiškų civilizacijų egzistavimą už Žemės ribų.

 

Edgaras Mitchellas – šeštasis žmogus išsilaipinęs Mėnulyje. Mėnulio paviršiuje šis astronautas praleido daugiau kaip 9 valandas. E.Mitchellas į mūsų planetos palydovą skrido su misija „Apollo 14“. Kartu su kitu astronautu Alanu B. Sheppardu, jie Mėnulio paviršiuje praleido daugiausiai laiko istorijoje.

 

mitchellas

 

Suprantama, kad NASA neleistų į tokią kosmoso misiją žmogaus, kuris yra psichiškai nestabilus. Maža to, daugybė medikų tvirtino, kad Edgaras yra labai puikios psichologinės kondicijos žmogus. Štai todėl ir verta atkreipti dėmesį į tai, ką viešai kalbėjo ši JAV astronautikos legenda.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Edgaras teigė, kad JAV valdžia nuslėpė tiesą apie Rosvelo incidentą 1947 metais, kai Naujojoje Meksikoje, kaip manoma, nukrito skraidantis diskas kuris nepriklausė žmonėms.

 

„Kodėl visa tai slepiama? Aš jums atsakysiu. Pagrindinė priežastis yra ta, kad valdžia baiminosi, jog ateiviai nusiteikę priešiškai mūsų atžvilgiu. Taip pat nenorėjo, kad apie šį nutikimą sužinotų sovietai, todėl viską ir slėpė“, – viešai yra sakęs E. Mitchellas.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 



 

Pasak Edgaro, Žemę lanko taiką propaguojantys ateiviai, kurie vykdo ypatingą misiją – jie nori išgelbėti žmoniją nuo branduolinio karo. Jis iki paskutinės savo gyvenimo dienos tvirtino, kad ateiviai Šaltojo karo metais ne kartą neutralizavo branduolines raketas.

 

Gordonas Cooperis

 

G. Cooperis buvo vienas iš septynių astronautų, kurie dalyvavo „Project Mercury“ programoje. Mercury tai pirmoji JAV pilotuojama kosminė programa, vykdyta nuo 1958 metų iki 1963 metų. Jos pagrindinis uždavinys buvo nuskraidinti į kosmosą ir sėkmingai sugrąžinti astronautą bei erdvėlaivį į Žemę.

 

Gordonas Cooperis

Gordonas Cooperis

 

Įdomu tai, kad dar prieš tapdamas pirmuoju į atvirą kosmosą išėjusiu žmogumi, Gordonas atcirai pareiškė, kad jis 1951 metais virš Vokietijos matė neatpažintus skraidančius objektus.

 



 

„Galvoju, kad tie neatpažinti skraidantys objektai į Žemę atskrido iš kitų, tolimų planetų, kurios techniniu lygiu daug daugiau pažengusios negu mes“, – 1984 metais Jungtinėse Tautose sakė astronautas.

 

„Visu pirma mes, žmonija, turime jiems parodyti, kaip išmokome spręsti savo žemiškas problemas taikiomis priemonėmis, o ne karais ar branduoliniais ginklais. Tik tada jie mus priims kaip patikimus kosmoso komandos narius. Kai jie supras, kad mes nenorime kariauti, prieš mus atsivers neįtikėtinos galimybės tobulinti savo pasaulyje visose srityse“, – sakė astronautas.

 

Keista, tačiau NASA tokie astronauto nei kiek nenustebino.

 

Deke‘as Slaytonas

 

Deke‘as Slaytonas – tai dar vienas „Project Mercury“ dalyvis. Vėliau jis užėmė svarbias pareigas NASA kosminėje būstinėje. Dake‘ui, kaip ir kitiems jo draugams nepakišo kojos jo labai aiški pozicija ateivių atžvilgiu.

 

Deke Slayton

Deke Slayton

 

Slaytonas pasakojo 1951 metais matęs neatpažintą skraidantį objektą ir buvo įsitikinęs, kad tas objektas priklausė ateiviams.

 

„NSO atrodė kaip didžiulė maždaug 45 laipsnių kampu pasvirusi lėkštė. Tada neturėjau nei fotoaparato, nei kameros. Kitaip dabar tikrai turėčiau įrodymų. Tada ji pradėjo kilti, greitėti ir dingo“, – astronauto žodžius cituoja „Daily Star“.

 

Brianas O‘Leary‘is

 

Nors Brianas taip ir niekada nesilankė kosmose, bet jis buvo vienas iš vienuolikos astronautų, pasirinktų kandidatais NASA misijai Marse XX amžiaus 7-ąįį dešimtmetį. Suprantama, kad kandidatai, kuriuos pasirinko NASA, turėjo pereiti daugybę psichologinių testų, prieš tai, todėl ir šio žmogaus žodžiai, garsiai skamba sąmokslo teoretikų lupose.

 

brianlary

 

Baigęs darbą NASA agentūroje, Brianas tapo Prinstono universiteto fizikos profesoriumi. „Turime labai daug įrodymų, kad su mumis buvo susisiekta“, – savo studentams sakė jis.

 

„Civilizacijos iš kitų planetų, iš kitų kosmoso kampelių, stebi mus jau labai seniai.“, – yra sakęs buvęs astronautas.

 

Ir tai tik keli garsiausi NASA astronautai, kurie nepabijojo visuomenės smerkimo ir viešai prabilo apie mūsų kosmoso brolius. Klausimas tik vienas, kada ateis diena, kai nuo mūsų nustos slėpti tiesą?

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Disclosure

Kas tikit, kad egzistuoja gyvybe ne tik zemeje rekomenduoju paziureti dokumentika Unacknowledged. Dar pasidomekite kas yra CE5 protokolas ir patys ji isbandykite.

vyka

o gal ateiviai galetu neutralizuot smeginis tiems kas kuria ta branduolini ginkla?

rinkėjas

“branduolinė energija” nebūtinai bomba, kaip ir “ugnis” nebūtinai gaisras, tavo teisė rinktis.

Dronas

Kada nustos slepti tiesa jie patys matyt nėra tikri kas vyksta ir nesako

Taip pat skaitykite