Talismanai kiekvienam zodiako ženklui

Žinia, amuletai ir talismanai turi magiškų savybių ir turi galių pakeisti įvykius į gerąją pusę. Todėl, kad jie tarnauja šeimininkui ir padeda pasukti jų gyvenimo upę reikiama kryptimi. Tačiau juos visą laiką reikia turėti po ranka ir niekam neskolinti.

 

Talismanas tampriai susijęs su jo turėtojo asmenybe

 

Tikriausiai ne visi žino, koks skirtumas tarp amuleto ir talismano? Amuletas – kaip katė, daiktas pats sau. Jei jis veikia, tai nepriklausomai nuo jo savininko asmenybės. Gina nuo nužiūrėjimo, neša sėkmę, užburia, net užkeikia, visiškai nekreipdamas dėmesio į tai, kieno interesais tai daroma.

 

Visai kitas reikalas – talismanai. Jie tvirtai susiję su jo turėtojo asmenybe, sugeba aktyvizuoti jo stipriąsias puses ir sumažinti trūkumus. Iš karto tampa aišku, kad talismanas nedirbs, kol nepripažins savo šeimininko asmenybe, pasikraus jo energija ir net, tikėtina, taps jo dalimi.

 

Palieskite jį ypatingais momentais ir paprašykite pagalbos

 

O kad tai įvyktų, reikia atlikti atitinkamą ritualą. Suvyniokite talismaną į audinį ir padėkite į nuošalią vietelę. Tegul jis pabūna vienumoje. O kad jūsų nepamirštų, kasdien aplankykite „atsiskyrėlį“, paimkite jį į rankas bent kelioms minutėms. Galite net pabendrauti. Patartina pasimatymą skirti vienu ir tuo pačiu metu. Po savaitės talismanas pripažins jus ir dirbs jums iki grabo lentos.

 

Prijaukintą talismaną galima nešioti ant kūno, apvyniojus medžiaga (tik ne juodos spalvos) įdėti į rankinę ar kišenę. Ypatingai emociškais momentais: baimės, pavojaus, abejonių ir panašiai, palieskite jį ir paprašykite pagalbos.

 

Žinia, kiekvienas talismanas – individualus, skirtas įvairiems žmonėms, kurių indvidualumas priklauso nuo žvaigždžių, vadinasi, nuo zodiako ženklo.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Šauliui – skarabėjus

 

Šis vabalas senovės egiptiečiams buvo laimės, atgimimo, naujo gyvybės užsimezgimo, ištikimybės ir ilgaamžiškumo simbolis. Todėl šis talismanas suteikia pasitikėjimo savo jėgomis, palengvina susitaikymą po ginčo. Tačiau nereikėtų tikėtis, kad visos problemos bus išspręstos, bet Šaulys tikrai gali tikėtis skarabėjaus pagalbos.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Sugalvoję naują idėją ar planą, būtinai paprašykite pagalbos šio darbštuolio vabalo, kad padėtų įveikti sunkumus įgyvendinant. Talismanas galbūt neprives iki pergalės, tačiau būtinai „patarpininkaus“, jei planai iš anksto bus apgalvoti ir tikslingi.

 

Ožiaragiui – vėžlys

 

Šis gyvūnas visada turi atsargoje galybę laiko. Vėžlio esmė būtent ta, kad jis labai lėtai juda, bet labai daug ką nuveikia. Jis simbolizuoja užsibrėžtą ir atkaklų tikslo siekimą bei tolimus horizontus. Palieskite jį, jei pajusite, kad trūksta ištvermės, atkaklumo ir savęs realizavimo pastangų.

 

O jei norite pritraukti prie savęs trokštamą ir mylimą žmogų, parašykite jo vardą ant popieriaus lapo ir padėkite lapelį nakčiai po vėžliuku. Miegokite ramiai, nes jūsų taikinys niekur nedings.

 

Vandeniui – angelas

 

Angelo statulėlė sustiprina intuiciją ir padeda išsiaiškinti ar ieškoti kompromisų painiuose tarpusavio santykiuose. Todėl dažniau kalbėkite su talismanu, tačiau netrukdykite jo dėl smulkmenų. Geriausiai jūsų ištikimo padėjėjo sugebėjimai pasireiškia per atstumą: susirašinėjant, kalbant telefonu ar aktyviai bendraujant forumuose ir panašiai.

 

Jei norite pritraukti mylimą žmogų, pastatykite angelo statulėlę ant stalo ir paprašykite pagalbos. Uždekite ploną žvakelę. Kiek lašų vaško nukris per penkias minutes, tiek dienų teks laukti iš mylimojo žinutės. Bet talismanas tikrai padės sulaukti.

 

Žuvims – kriauklelė

 

Tai motinystės ir seksualumo simbolis. Kriauklelė suteikia ramybės džiaugsmą, pažadina geismą. Liūdnomis minutėmis pridėkite kriauklelę prie pilvo. Būtinai palengvės.

 

O jei mylimam žmogui trūksta aistros, vakare paimkite jo plauką, įdėkite į kriauklelę ir užpilkite kiek pašildytu aromatingu tirpalu. Kai plaukas „prigers“, būtinai atsiras permainų ir mylimojo elgesyje.

 

Avinui – auksas

 

Žiedas, grandinėlė, apyrankė ar moneta – nesvarbu, esmė, kad jie būtų pagaminti iš aukso. Šis talismanas padeda sukoncentruoti ir sutelkti savo vidines ir fizines jėgas sunkiu momentu. Užtenka tik padėti ranką ant kurio nors šio brangaus pagalbininko ir kiek palaikyti.

 

Jei kankina problema ir niekaip nepavyksta priimti sprendimo, atsigulkite ant nugaros, o talismaną padėkite tarp antakių. Užduokite sau klausimą, atsipalaiduokite ir nusiraminkite. Artimiausiu metu jums turėtų pavykti priimti teisingą sprendimą.

 

Jaučiui – drambliukas

 

Маža drambliuko statulėlė gina nuo piktavalių, dovanoja išminties ir supratingumo. Su tokiu draugu lengviau priimti pasvertą ir apgalvotą sprendimą. Šio talismano vaidmeniui taip pat tiks ir vaikiškas pliušinis drambliukas arba padaryta iš bet kokios kitos medžiagos.. Tik, kad būtų dramblio spalvos.

 

Jei Jaunaties išvakarėse jūsų laukia svarbūs įvykiai, pašnibždėkite savo prašymą talismanui ir netrukdykite jo iki kitos dienos ryto. Toks pats ritualas turėtų padėti ir prieš dalyvavimą konkurse ar egzamino laikymą.

 

Dvyniams – raktelis

 

Žinia, tinkamai parinktu raktu galima atverti bet kurias duris. Ne tik atidaryti, bet ir uždaryti. Todėl šis talismanas padeda atsitverti nuo chaoso ir įgrisusių rūpesčių. Nešiokite talismaną rankinėje ar kišenėje, o iškilus pavojui, paimkite į dešinę ranką. Norint sustiprinti savo galimybes patrinkite raktelį delnais, kol pajusite užplūdusią šilumą.

 

Raktelis taip pat gali pagelbėti ir meilės reikaluose. Patrinkite pirštų galiukais vieną talismano pusę ir pakabinkite jį nakčiai ant siūlo prieš mylimojo fotografiją ar laiškelį su jo vardu. Jei ryte raktelis pasisuks, vadinasi, durys atviros: jūsų laukia ir myli.

 

Vėžiui – mėnulis

 

Šviesi, mėnesienos nutvieksta naktis, paaštrina jausmus, įkvepia ir suteikia meilės pojūčių. Pakabukas su pusmėnuliu iš sidabro bus taip pat naudingas, kaip ir apvali moneta iš geltonojo metalo, simbolizuojančio pilnatį.

 

Padėkite talismaną penktadienį prieš užmiegant po pagalve. Po kelių dienų jūs gausite žinutę iš žmogaus, apie kurį galvojate. Kiek raidžių jo varde, tiek dienų teks palaukti. Bet tikrai ne ilgiau.

 

Liūtui – žvaigždė

 

Šis talismanas – tai koks nors žvaigždės formos suvenyras. Jis simbolizuoja tvarką ir sėkmės kelią. Todėl talismanas padės pakreipti jūsų likimą teisinga linkme, padės numatyti ateitį, sustiprins intuiciją. Tik paklauskite jo patarimo prieš žengdami atsakingą žingsnį.

 

Artėjan nakčiai parašykite ant popieriaus lapelių po vieną žodį: taip, ne ir galbūt. Apverskite juos kita puse ir sumaišykite ant stalo. Uždavę klausimą talismanui padėkite jį ant stalo. Lapelis su vienu iš šių trijų žodžių, atsidūrusių arčiausiai jo, ir bus atsakymas į jūsų užduotą klausimą.

 

Mergelei – pelėda

 

Išmintingosios deivės Atėnės pasekėja simbolizuoja pastovumą. Pamačius ją skrendančią laukia labai gera žinia. O jei atsirado nerimo jausmas, suspauskite rankoje pelėdos statulėlę iš keramikos ar molio arba šio paukščio plunksną, priklausomai nuo to, kas pasirinka talismanu. Situacija turėtų pasikeisti į gerąją pusę.

 

Kaip sužinoti žmogaus jausmus, kuriuo jūs nesate užtikrinti? Sumaiškykite tris kortas: tuzą, piko karalių ir širdžių karalienę. Palieskite ranka talismaną ir paprašykite: „pelėda, nušviesk mano širdį, kaip mėnulis nušviečia tavo naktis“. Dar kartą sumaišykite kortas ir ištraukite bet kurią vieną iš jų. Tuzas patvirtins stiprius jausmus, piko karalius – abejingumą, širdžių karalienė – paslėptus jausmus.

 

Svarstyklėms – širdis

 

Egiptiečių dievas Pta pasiekė Visatą savo širdimi. Todėl šis talismanas pasako išeitį iš painiausios situacijos. Širdis – gyvenimiškos jėgos ir pažinimo simbolis.

 

Palydėdami į ilgą kelionę artimą žmogų, leiskite jam paliesti jūsų talismaną. Įadėkite į jo ranką širdelės formos daiktą – sagę, žvakelę ar sagą. Po to pridenkite savo delnu porai minučių. Kelyje netykos bėdos.

 

Skorpionui – varlytė

 

Senovės egiptiečiams varlytė simbolizavo protą, vaisingumą ir atsinaujinimą, saugojo nėščias moteris. Prisilieskite prie šio talismano pavojaus momentu arba stipraus steso, įtampos metu. Šaltakraujiškas talismanas lengvai įveiks kunkuliuojančias emocijas.

 

O atsidūrus painioje situacijoje šlapia ranka patrinkite talismano galvą ir paprašykite jo pagalbos ar apginti. Jei per artimiausias septynias dienas susapnuosite varlytę, vadinasi, situacija išsispręs jūsų naudai.

 

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Asilai jus

O jei bijai varliu? Ir dar ant kaklo nesiot.. cha cha cha. Nu as tai nebijau. Rik siaip sakau…

Rasa

Kaip būtų galima užsisakyti savo talismaną ir kuek jus kainuotų ?

liolik

Kažkokia pieva :)

Taip pat skaitykite